Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PsychoCica Dö Ríl.

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iszonyú lassú ügymenet, egymásnak ellentmondó információk, felülbírált kárigény, semmirevaló ügyfélszolgálat. Biztosítós történet bírósági végkifejlettel. Kedves Homár, Továbbított levelek formájában megosztanék Veled egy történetet,  ami lassan egy éve…..
PsychoCica Dö Ríl. 2015.05.28 11:11:55
Múlt héten már volt egy posztunk, amit kiakadt ügyfél helyett egy ügyfélszolgálatos írt hasznos tanácsokkal a köz javára. Ezúttal egy korábban Ferihegy legnagyobb földi kiszolgáló cégénél check-in agentként dolgozó ("ő az a hülye, akivel üvöltözhetnek az utasok…..
PsychoCica Dö Ríl. 2014.07.28 21:45:50
Tamás testközelből tapasztalja a Raiffeisen ügyfélszogálatának haláltusáját. Először egy idegennek kezdték küldeni a számlája pénzmozgásáról az értesítő sms-eket, és a devizaszámlanyitás is fájdalmas volt. Amikor élesben kiderült a tranzakciós adó és mindenféle…..
PsychoCica Dö Ríl. 2013.08.20 08:31:07
@Cicmen: értem én, hogy gőzgép, de mi hajcsa?

Lássad be, hogy nagy veszekedés után jobb a cekc is. Hát még a buzulás.
PsychoCica Dö Ríl. 2013.08.20 08:48:13
@Cicmen: tudtam ám, hogy valami csel van benne. Az órát meg piciny manók hajcsák. A polaroidba meg festő koboldok dolgoznak, azt olvastam egy könyvbe.
„Pofátlanul kényelmes helyzet, hogy minden készen jött, mindig csak felkéréseket kaptam” – emlékszik vissza Presser Gábor, ellenben zenekarvezetői munkásságával a legkevésbé sem elégedett, a Popfesztivál rockellenességével kapcsolatos vélekedést pedig hibás értelmezésnek…..
PsychoCica Dö Ríl. 2013.02.13 21:01:41
@TBlocker: azt nem mondta, hogy a kitiltás örökre szólt volna.
Facebookon jelentette be az örömhírt a BKK, hogy a jövőben a fizetőközönség biztonságban érezheti magát a filctollas garázdáktól: Sikerült elérnünk a jogszabályi korlátok eltörlését, immár tehát minden lehetőség adott a járművek bekamerázására. Az idén érkező…..
PsychoCica Dö Ríl. 2013.02.13 20:58:19
Újra vasököllel csapott le a PSZÁF egy forradalmi módszerekkel extraprofitot gyártó bankra. Ezúttal a Raiffeisen fizethet vissza 290 millió forintot 26 ezer ügyfelének, akik átváltási díjat fizettek devizahiteleiknél 2010 októbere óta: A PSZÁF mai határozatában megtiltotta,…..
PsychoCica Dö Ríl. 2012.09.23 19:24:27
A kéretlen csomagküldés második reneszánszát éli. Vélhetőleg most évülnek el végleg azok a fantomtartozások, amik akkor keletkeztek, amikor először szórták meg próbatermékekkel a mit sem sejtő lakosságot. Így aztán az Alektum Kft. végigszemetelte a régi címlistájukat,…..
PsychoCica Dö Ríl. 2012.07.02 12:06:07
@Kifordított kacagány: nem feltétlenül a legfejlettebb létforma a legéletképesebb. No meg ahhoz nagyon toleránsnak, vagy kíméletlenel következetesnek kell lennie egy társadalmi berendezkedének, hogy elviselje a kultúrsokkot, vagy bármiféle élősködést.
PsychoCica Dö Ríl. 2012.07.02 12:26:16
@Kellemes Zérókomponista: ezért nagy találmány a vallás, mert minden élethelyzetre nyújt választ, kis és nagy igazságot, de legalábbis bizonyosságot.

Netcenzor ügyben nem tudom mi lesz a harc kimenetele, van ahol működik. Az biztos, hogy nagy szemléletváltásra lesz szükség, előrelépés akkor lesz, ha szabaddá válik tudás.

Azért a nyolcbites korszakot visszasírni fals, a hülyék így is leragadnak a címlapoknál meg a szokott lapjaiknál. Nézz csak körül, a legtöbb júzernek a google is túl nagy falat.
PsychoCica Dö Ríl. 2012.07.02 16:31:18
@Kellemes Zérókomponista: ne csak az állami cenzúrákra gondolj. Pont a szabadabb országokban van a legtöbb cenzúra: a felnőtt tartalmak felügyelete, a TV-s sárgakarika, a termékelhelyezések a boltokban, stb.

Volt olyan jenki router-em, amiben a játékszerverek blokkolása a default beállítás.

No meg az is cenzúra, ha könyveket, vagy újságokat tiltanak, illetve korlátozottan hozzáférhetők. A google is szűri a találatokat, meg a youtube is cenzúráz. No persze a páncél és ágyú szüntelen harca, de elég sok kapacitást leköt felesslegesen. Sztem.

A tudás meg akkor szabad, ha mindenki számára hozzáférhető. Ha szaklapok korlátozottan teszik közé, az nem szabad. Azazhogy még mindig klubrendszerben működik a dolog, pont, mint a középkorban.

Ezek együtt, mind elveszik a döntés szabadságát egy hamis társadalmi önkép miatt, szerintük jogos önvédelemből.

Például elég kétséges a visszatartó, vagy pedagógiai haszna, ha rákérdez a blog.hu, hogy jogosult vagyok-e és akarok-e felnőtt tartalmakat böngészni. Mindössze ez a szolgáltató önvédelmi gesztusa egy hibás gondolatra épült jogi nonszensznek. És teljesen értelmetlen is.
Örvendetes hír, hogy a Magyartelefonkönyv többé már nem küld fantomszámlákat naivan mindent kifizető cégvezetőknek, miután letartóztatták a tulajdonosokat. A megkeresettek közül több mint nyolcszázan be is fizették a pénzt, s mintegy 25 millió forint befolyt a kft.…..
Okapi sajnos pont a lényeget felejtette le különösen hangulatos karácsonyi leveléről, vagyishogy melyik "tetves bank" chipes bankkártyájával nem lehet szinte sehol fizetni. Illetve melyik az a bank, amelyik napi 5 darab vásárlásban limitálja a fogyasztást, amit csak ideiglenesen lehet…..
PsychoCica Dö Ríl. 2011.12.14 17:45:26
GN egy egyéb szolgáltatóknál már jól bejáratott ügyfélszerző módszert tapasztalt a Tigáz üzletkötőinél. Egy idősebb rokona találkozott velük, akit statisztikai adatgyűjtés címen kérdeztek ki és írattattak alá vele tudta nélkül a szolgáltatóváltói szerződést…..
PsychoCica Dö Ríl. 2011.11.02 19:55:54
@CID: kitiltás
Még a legjobb vendéglátósokkal is előfordul, hogy egy-egy közkedvelt étel még zárás előtt elfogy, azonban érdemes a félreértések elkerülése végett ezt rendeléskor közölni a vendéggel. Az sem árt, ha a fogyasztó azt kap, amit rendel, és ha véletlenül hiba csúszik a…..
PsychoCica Dö Ríl. 2011.10.05 09:30:56
@Tomsik Pamacs: utolsó figyelmeztetés, a következőnél az IP-det is bannoljuk!
Már tudhatnak valamit, amit mi még nem, mert alapból 240 forintos árfolyamon váltják az eurót a Mekiben. Ennél csak az jobb, hogy egyáltalán nem tudnak visszaadni, azaz az 1,04 eurós szendvincs 2 euróba kerül:Azzal az érdekességgel kapcsolatban írok, hogy a MC Donald's …..
PsychoCica Dö Ríl. 2011.09.12 21:03:01
@mjordan: végtelenül fájlaljuk, hogy Blogunk színvonala nem felel meg az Ön elvárásainak.

Mindazonáltal figyelmeztetem, hogy a másokat sértő, etnikai- ill. nemi identítást firtató, személyeskedő és nem témába vágó kommenteket (értsd offolás) figyelmeztetés nélkül töröljük, amennyiben ez sorozatosan előfordul úgy a kommentező végleges kitiltásra kerül.

További jó blogolvasást és relevációkban gazdag kommentezést kívánunk.

Homár Admin Team
Sitti a Kunság Volánnál találkozott régebben egy olyan söfőrrel, aki egyáltalán nem volt hajlandó felengedni a buszra.Az "Agresszív sofőr a Pannon Volánnál" című cikkről eszembe jutott egy néhány évvel ezelőtti történetem: Egy vidéki kisvárosban dolgozom egy…..
PsychoCica Dö Ríl. 2011.07.26 07:42:27
@Aullah: majd akkor posztoljuk ki, a nyilván érdekes és különleges esetedet, ha lesz kedvünk. Vagy nem. Addig gyúrjál.
Túlsúlyosnak lenni nem egyszerű feladat: egyre hízékonyabb társadalmunk előszeretettel ítéli el a fölös kilókkal élőket, de az, hogy már a szórakozásban is akadályozzák őket, az nekünk is új. A West Balkán után várható volt, hogy a szórakozóhelyeken bizonyos…..
PsychoCica Dö Ríl. 2011.01.24 17:23:44
@salapapa: Erdős Péter úr már a talajvizet se mérgezi, nem, hogy a magyar étert. Hanár punkok, azt CpG nótát meg mindne magyar zenét kedvelő júzernek kötelessége legalább havonta egyszer fennhangon elgajdolni!
PsychoCica Dö Ríl. 2011.01.24 17:56:02
@tzs-007: csak jelezném Kis, hogy pl. a Totalcar-os Autódoki is autószerelő, mégis ujságíró. De persze ezt nyilován jobban el tudod dönteni.

Üdvözlettel,
Bánki Péter

u.: vau, csak neked!
PsychoCica Dö Ríl. 2011.01.24 18:03:26
@tzs-007: én úgy tanultam, hogy a magyarország hivatalos nyelve a magyar. Ennek a nyelvnek meg vannak írott és konkrét szabályai. A helyesírásra való törekvés nem csak segít a szöveg helyes értelmezésében, de egyben minősíti is a szöveg szerzőjét. Persze tudom, hogy pont itt, ahol sok névtelen kommenter sportot űz a helyesírás szabályainak lábbal tiprásában ezt nem releváns felemlegetni. Egy sajtóreefrenstől elvárható, hogy tudjon magyarul írni. Nem az űrkutatás- avagy génsebvészet szakéretelmét hiányolták it többen.

Ha az orvosod majd véletlenül kibelez, mert hajnal van, akkor is megértő leszel?
Modorosblog A költségkímélés 2010.11.18 06:00:00
-Apám, nem nagy szám ez a nyugati élet. Pedig nem is étteremben vagy építkezésen kell dolgoznom, de minden kurva drága itt. Sima szobabérléssel meg egy-egy kocsmázással alig tudok félretenni 3-400 fontot havonta. Saját lakás vagy autó szóba se kerülhet.-Már megint csak a…..
PsychoCica Dö Ríl. 2010.11.19 11:18:54
Még mindig félig szőrös F., aki végleges szőrtelenítésre jelentkezett be az Aestheticánál, és hiába ígérték neki, hogy "addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik". El sem tudom képzelni, mit tennék ilyen helyzetben. Főleg, ha egy nem orvos azt pedzegetné,…..
PsychoCica Dö Ríl. 2010.11.17 09:18:19
@romaniarulez!: nem beretválod a segged, meg a zacseszt? De igénytelen vagy. Esetleg meleg maci.
PsychoCica Dö Ríl. 2010.11.17 10:48:45
@kisvagány: ha szőrtelenítetted a hónaljad, akor nem férfi vagy, hanem csak egy kis buzi!

Akkor szép a kan, ha ronda,
tudja ezt az egész konda!
PsychoCica Dö Ríl. 2010.11.17 10:53:23
@igazságos: dehogynem, azok is buzik, csak még maguknak is hazudnak.
Telefonos ajánlattal indul, szopatással folyatódik, eltékozolt szabadsággal tetőzik, szerintem mégsem tragikus történet Filiszteusé, ugyanis 10 nap múlva visszakapta a pénzét. Inkább ennek örüljön, minthogy nekünk nyivákol. Egy (magyar) velencei üdülés amúgy a téma, ami…..
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
A sok hülye boltos meg szolgáltató után jöjjenek igazán hülye utasok, G. azon háborog, hogy hiába lehet pontosan tudni, hogy a fapados gépekre fejenként egy darab kézipoggyász vihető föl, az ő londoni gépén rengetegen próbálkoztak be többel, amiből mi más lett volna, mint…..
PsychoCica Dö Ríl. 2010.11.08 17:17:02
@phaszfej: neked mi a fasz bajod van? Impotens csíra buzi vagy? Mi bajod a gyerekekkel? Apád seggbekúrt mikuláskor vagy mi?
PsychoCica Dö Ríl. 2010.11.08 17:21:59
@phaszfej: muhahah!

Minimálbéres szar csicska vagy. Ezért vagy frusztrált. Ha németbe dolgoznál, tanulnál rendet.
PsychoCica Dö Ríl. 2010.11.08 17:47:13
@phaszfej: te kis balkáni buzicsíra, kinek a gyerekzsivaj zavaró. Te tényleg egy faszfej vagy. Majd leszedálják a kisgyerekeket a kedvedért te pöcs. Te nem vagy férfi. Buzikám.
Warnika nem érti, az E-ON miért a felhasználó nevéhez és nem a szolgáltatási címhez köti a folyamatossági igényét:Az E-ON áramszolgáltató elindított egy bónuszkedvezményt, ami arról szól, hogy aki idén eddig pontosan fizette be a számláját (és elég nagyvonalúan ezt a…..
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
Lekváros Beton Bartók Béla 2009.03.27 06:13:00
Március 25. A komolyzene Picassojának születésnapja. Ez a poszt rá emlékezik, röviden. Mert az élet megy tovább.....Szuhafői Bartók Béla (Nagyszentmiklós, 1881. március 25. – New York, 1945. szeptember 26.) a 20. század egyik legnagyobb zeneszerzője, zongoraművész,…..
PsychoCica Dö Ríl. 2009.03.27 13:33:23
@K-ÖrömLakk /tipegő vagonrakodó/LAVÓRGÖRL: Gerle egyik kedvenc linkje. Ha érdekel a szopoalarc.hu ótvar oldalon leled.

@Tym4sumakshun/ ÍvölNiggaH:

Egy baromarcú panaszkodott és reklamált, hogy a pisálás ingyenes au árkádban, de a szarásért fizettettek vele valami 150 HUF-ot. Azóta az "ingyenszarás az árkádban" szálloige, mint a "monnyonle".

@B.B/alias B.B: volt ottan sok trágár sze,éjeskedés meg etnikázás is.
Jófajta Monty Python-jelenet zajlott a minap a miskolci Terranovában, ahol Olvasónk szerint az alkalmazottak nem, hogy nem akarták kiszolgálni, egyenesen falhoz szorították gúnyos megjegyzéseikkel. A Homár tippje szerint elképzelhetõ, hogy egy bedrogozott shop-art csoport vette át az…..
PsychoCica Dö Ríl. 2009.03.27 13:29:58
globalicum Konzumbunkó 2008.11.09 08:11:00
Örömmel jelentem be hálás Olvasóimnak, új rovat indítok. A rögvalóban lelt érdekesnek vélt konzomdarabok precíz, ám szubjektív értékelését közlöm emígyen. Ez a szépség egy multisopp pont-ról jutott birtokomba. Ezúton is köszönöm Szponzoromnak és Harcostársamnak.…..
PsychoCica Dö Ríl. 2008.11.17 10:58:29
PsychoCica Dö Ríl. 2008.11.17 13:00:49