Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NekoK (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zseniális reklámszöveggel adja le mától a Viasat tévécsatorna azokat a Dragon Ball Z-epizódokat, amiket 1999-ben az RTL Klub (betojva az ORTT határozatától, a pszichológiai szakvéleményektől és a tévésorozat erőszakossága maitt lázongó szülőktől) már nem volt hajlandó…..
NekoK (törölt) 2013.11.14 13:15:40
@Fenimore: "fentébb említette valaki a "lány verziót" a Sailor Moon-t"

Csak tisztázni szeretném, nem írtam, hogy a Dragonball volt a fiúké és a Sailor Moon a lányoké. Nyilván a célközönség így volt megcélozva, de ismerek fiút, aki jobban szerette a SM-t, és én vagyok ugye meg DBZ fan inkább. :)
NekoK (törölt) 2013.11.16 14:29:11
@Lenina Huxley: Ja oké, csak a Sailor Moon-ra kerestem rá, amikor ellenőriztem sejtésem, az SM-re nem :D Köszi :D
Manapság ha valaki újat, egyedit, meglepőt akar mutatni börtönfilmes témában, annak igazán meg kell erőltetnie magát. A börtön-zsánert ugyanis a filmipar igen cafatossá koptatta az évek során, amitől elvonatkoztatni gyakran nem is lehet és van, hogy nem is kell. Ha a…..
Megérkezett Mihalik Enikő legfrissebb fotósorozata, a március 8-án megjelent francia Elle-ből. Tegnap még csak a címlapot találtam meg, most viszont itt a teljes anyag 18 képpel, a csodálatosan szép magyar modellről, és a hasonlóan szép cicikről. A fotókat - a címlapképhez…..
A téma egyáltalán nem új, az első szemgolyó tetoválás ha jól tudom 2007-ben készült, azonban akkor még nem írtam blogot:) Az első szemgolyó tetoválás Howie (svájci utazó testmódosító) fejéből pattant ki, aki ezelőtt is számtalan újítást vezetett be a testmódosítás…..
A képen Obama és felesége látható José Luis Rodríguez Zapatero spanyol miniszterelnökkel, és családjával. Óriási sikert aratott a goth emós közösségben a bakancsot, és fekete koloncokat viselő lányok fotója. Nagyon dilis! (Szegény Anya! Nem tudja megélni ezt a…..