Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisgyörgyné Katica

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
eszterpillanatok Ádám ... fiam 2012.09.03 13:08:24
ég felé nyújtózott bimbó virág levél levél után hajtás a másik hátán fehér kicsit zöld aztán sárga csupaszon mered ága és nyújtózott vágyta a napot bimbó virág levél levél után hajtás a másik…..
Kisgyörgyné Katica 2012.09.04 10:45:47
        gondoltam egy nagyot itt az idő én most mozdulok lépek onnan kilépek kilépve máshová belépek de kételkedések ha ott eképpen magammal fellépek lehet, hogy nem látnak s lazán rám lépnek hezitálok talán jobb ha lelépek vagy…..
Sziasztok, először is köszönöm annak, aki benevezte erre a nívós megmérettetésre a blogot, nagyon örülök, hogy versenyben vagyunk vizsláink képeivel :-D! Kérlek Benneteket, segítsetek a minél több szavazat összegyűjtésében!  Köszönöm, köszönöm, előre is nagyon! :-D…..
Drága öreg Lucakuttyunk, Rozsdás legjobb barátja emlékére teszek fel most képet az első és utolsó pillanataikból. Akik ezt a blogot megelőzően olvastátok Rozsdás napjait, biztosan emlékeztek, mennyi csodás pillanatunk volt együtt. Örökké élni fog az emlékeinkben... Eszter…..
Sziasztok!Az első két képen Sábi és a tesója- Argó a harmadikon pedig Sábi 3 hónapos korában:)Üdv, Betty                    ..
Kisgyörgyné Katica 2011.03.30 15:23:34
@Bokortalan Lajtalan:
Néztem a vizsla babákat, lelkem megtelt a jó és szép érések csokrával, ráncos arcom szinte kisímulni látszott a boldogság érzésétől, aztán elolvastam a kommentedet. Hogy volt képed ide leírni ezt a gondolatot? Megbántottál, nagyon megbántottál! Szégyeld magad! Az itt megmutatott kutyusok "gazdis kutyák" legtöbbjük hosszú életű, semmi esetre se sintértelepen végzők! Ottromba, gusztustalan lény vagy. Ne gyere ide fájdalmat okozni, lelki-nyomorék vagy! Szándékosan sértettelek meg, mert akkora fájdalmat okoztál.
Mindenki mástól, aki ide jár gyönyörködni a vizslákba, elnézést kérek, tudjátok évek óta ide járok feltöltődni és nem szoktam veszekedni. :-(
Lizi és Zsömi 10 elsőszülöttje:"Mi így élvezzük az első éjszakát." - Natália                           ..
Halihó!Ő itt a mi Mázlink Nagykovácsiból. Az első montázs a cseperedése alatti pózokat,a második a kölykeivel felvett pozitúrákat,míg a harmadik összeállítás a miniMázlik - akik 8-an voltak - mamától eltanult pozitúráit ,mutatja be. Nekünk sok örömünk van…..
Sziasztok,Készítettem kutyusomnak egy szülinapi meglepetést.Meg kell mondjam, bele könnyeztem!Boldog születésnapot Pizsi!!Még száz ilyen évet együtt!!Szép napot, Hajni     ..
  7 éves Marcim – akit sokan ismerhettek Rozsdás blogjából – első osztályos, és most, hogy elsajátította az írás-olvasás tudományát, elkezdte önálló blogját :-), ahova szeretettel vár minden vizslát és vizsla gazdit is…..
:-D TOVÁBBI PETIS KÉPEK A GYEREKEK ÉS VIZSLÁK OLDALON!!! :-D                                    ..
Andreától:Kicsit régen írtam Nektek....... mert időközben el kellett kezdenem dolgozni,és a kis Petike bölcsis nagyfiú lett... :)Marcipán február 5-én elmúlt 2 éves :) igazi nagyfiúvá cseperedett...Petike és Marcipán kapcsolata ahogy növekednek... úgy lesz egyre…..
Nagyon örülök,hogy létrejött ez az oldal!!!Csodajó!Végre megoszthatom más hasonló gondolkodású és érzésű emberrel, hogy mennyire lehet IMÁDNIa VIZSLÁKAT:)Az első képen a kislányom ölelgeti a nagy drótszőrű magyar vizsla kutyánkat. Mikor megszületett a kislányom, egy…..
Az Állatok Világnapja alkalmából az osztályomból néhány vállalkozó gyerkőccel kirándulni mentünk. Nincs jobb recept egy felejthetetlen kiránduláshoz, mint gyereke és vizslák egy helyen!  Hihetetlen kötődés alakul ki közöttük pillanatk alatt, érzik egymás…..
Ezen a hétvégén Manónak igen gazdag és sűrű programja volt. A sort pénteken egy hosszú séta nyitotta Zsanival a Farkas erdőben. Csodaszép volt. Szombaton kimentünk a Népszigetre, ahol ő egy jót sétált, szaglászott, én pedig megnéztem a középfokú vizsgák-ból párat. Láttam,…..
Kedden, amikor elállt végre az eső kirándulni mentünk a Ropolyi tóhoz. Manónak nagyon tetszett a nagy víz, bár óvatosan közelítette meg. Miután felfedezte a környéket, ásott egy jót, megevett egy fél döglött békát (a másik felét Tomi sikeresen berugdosta a…..
Ő Tóbiás, aki a párnát rendeltetésszerűen használja, alváshoz nélkülözhetetlen. Ha véletlenül nincs "lábnál", aki kedvenc labdája is megteszi!  -…..
 Sziasztok Vizslák és Gazdik! Megosztom veletek Béla Úr alvós…..
 Sziasztok!Egy nagyon kedves Ismerősömtől hallottam erről az oldalról... és nagyon örülök neki, hogy Rátok találtam :)A mi kiskutyánk Marcipán 6,5 hetes kora óta van velünk... Akkor még Budaörsön laktunk, és Győr melléegy kis faluba mentünk Érte! Életünk egyik legszebb…..