Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DNYL

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EmceeMike blogja Sápping 2008.10.09 21:14:00
Az utóbbi két hétben kétszer is volt egy nagyobb "shoppingolás". Már régóta szerettem volna egy bőrkabátot, így elöző héten vettem is egyet a Jeans Clubba. Így néz ki. Jó meleg, elég alá egy vékony pulcsi is és ráadásul jól is áll nekem, állítólag. :] Örülök…..
bubu liget 2008.11.09 22:54:00
BKV.Kettőkor bubu befejezte az étkezést, ezt azt jelentette, hogy három óráig nincs szüksége Sz-re. Elindultunk a városba, cél a shoppingolás. Sz. shoppingol, mi bubuval a kirakaton túlról követjük.  Hideg van, nem jó a melegről ki hidegről be máészkálgatni a bebugyolált…..
Napjaim, heteim, stb Folyt. 2008.11.17 14:43:20
Nagyon jó volt Pesten:)Városnézés, shoppingolás, buli...Szombaton karaokee (asszem így kell írni:) ) show volt ahol sikeresen berekedtünk.4en mentünk le, (Era, Katinca, Robi barátom és én) a bár-ba ahol este 9ig 500ft volt bármilyen koktél.Hát...kipróbáltunk…..
A gazdasági válság egyik hatása az, hogy a fogyasztók egyre szívesebben veszik igénybe a kuponokat, vouchereket, és az ajándékutalványokat - állítják a szakemberek.Forrás: marketinginfo - marketing tudásportál"2005 és 2008 között 39%-kal emelkedve 36 millióra emelkedett az…..
Az akció 2008 november 17-től a készlet erejéig tart. Karácsonyi Meglepetés a Libritől! ->..
Főváros Díjat kapott a Flórián Udvar (óbudai) Rozsda ette Margit híd (kihasználatlanul) A legveszélyesebb városok (világváros) Csonkolt fák a fővárosban (varosjáró) Szabadság híd + narancs oszlop + lila teherautó (utazó) Még egy gigaprojekt a Duna Pláza mögött (resource)…..
Watchup nem érti, mi sem, ha valaki bennfentes olvassa, kicsöpögtethetné az információt, hogy mi volt a szerdán az elátkozott pláza teszkójában tapasztalt furcsa események oka. Alant a törénet, még pár képpel: Tegnap 7 óra körül jártunk ott, és pelenkát akartunk venni, de az…..
Süssön idén is Rama-val, és gyűjtse a vonalkódokat! Küldje el címünkre összesen 2,5 kg Rama sütőmargarin vonalkódját, hiszen az első 70 ezer beküldő garantált ajándéka a Rama új karácsonyi receptkönyve, illetve a résztvevők között 10-szer 200 ezer Ft-ot sorsolunk ki! A…..
Tételezzük föl, hogy 10 ember minden nap elmegy sörözni és a összesen 100 dollárt fizetnek a végén. Ha úgy fizetnének a sörükért, ahogy most adót fizetünk valahogy így nézne ki:Az első 4 ember (a legszegényebbek) nem fizetnének semmitAz ötödik 1 dollárt fizetne. A hatodik 3…..
Amiket még régebben rendeltem és kaptam:Peta2.com-ról: Azt hiszem már nem lehet rendelni.(kattins a képre, a nagyobb méretért)             Tena termékminták:Link: www.50plusz.hu/topics/inkontinencia/product_order(kattins a…..
Az értékesítésösztönző eszközök tárháza nagyon széles. Naponta legalább ötven ilyen dologgal találkozunk. Ha egy áruházban vagy szupermarketben járunk, akkor pedig több százzal. Most bemutatok párat: Kuponok: Nagyon sok termék csomagolásában (üdítő, snack, dobozok és…..
A Carte d'Or legutóbbi játékán nyert táskákat ma kaptam meg.   A Danett májusi játékán nyert kuponokat szintén ma kaptam meg. Egy kupon 50 Ft-ot ér, vagy egy 150 gr-os vagy 4x125 gr-os Danette puding vásárlása esetén lehet beváltani a Tescoban. ..
50 éves férfi, havi nettó jövedelme 200 ezer forint alatt van, Trabantját Suzukira tervezi cserélni, naponta iszik sört, interneten szokott fogadásokat kötni, hetente használ tusfürdőt – ez voltam én a székemre ragasztott cetli szerint a konferencia direkt marketing 2.0…..