Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicvarek micó (törölt)

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem Magyarországon élnénk, ha nem követne minden pozitív fejleményt legalább egy lehúzás. A Velvetnél nemrég legjobb kajaszállítónak értékelt Anyucika.hu logója láttán ugyanis Lacinak eszébe jutott, hogy azt ő készítette mintegy két éve, de sosem látott pénzt belőle: Nem…..
Először is elnézést szeretnénk kérni minden Kedves Olvasónktól, de az a helyzet, hogy viszonylag lassan jutnak el hozzánk a szentesi kisiskolások csínytevéseiről szóló hírek. Szóval még január 11-én bombariadó volt a Koszta József Általános Iskolában. A menetrend a…..
Nagyon ritka az, amikor a pár perces hírnevet szerzett emberek hajlandóak beletörődni abba, hogy a negyedóra letelt. Valójában éppen ez a legirritálóbb bennük. Valóvilág Katka például a mai napig esküvőkön haknizik, bár biztos van ennél durvább is. Mi…..
cicvarek micó (törölt) 2007.04.25 10:16:35
Subba Elcsípett pillanatok 2007.03.07 12:13:00
Lehet, hogy van aki még emlékszik VV-Ágicára, ő volt az egyik legidegesítőbb RTL-villalakó. A pár perces hírnevet a mai napig lovagolja a Viva tévén. Persze az igényes televíziózás jegyében, egy betelefonálós játékot vezet. Örömmel látjuk, hogy a…..
Szomorúan, sőt, fiatalságunkat siratva vettük tudomásul a hírt, hogy a magyar amatőr média legerősebb védőbástyája, a Budapest TV is a mocskos profizmus útjára lépett. Már programigazgatójuk is van! Viszlát meztelen twist, viszlát Anettka Space Projekt, viszlát meztelen Benkő…..
Subba Bugi a lábban: Üzemi tánc 2007.03.06 12:36:00
Már maga a karakter is elég erős, de mozgásban valahogy sokkal durvább. Arckifejezés, koreográfia, köszönjük, nagyon átjött!..
Kezdjük azt érezni, hogy ez az egész iWiW-es móka kicsúszik a kezeink közül. Egyszerűen túl nagy a Jóistenke állatkertje! Az eheti termés például lenyűgözően masszív.- Szigetlakók - Gyűlölet, idegesség, feszültség - Mi az ott az arcomon? - Flesses amerikás - Tukmálós…..
Subba A hét képe - Gyomorkeserű 2007.02.26 16:28:00
Ismerünk olyat, aki egy unalmasabb napján a hűtőajtót támasztva valami különlegéssegre vágyakozott és kikeverte magának a tejszínhabos Mirindát. Persze egyből kihányta, és még mindig zöld árnyalatú lesz a feje ha emlékeztetjük erre a nagyszerű receptre. Szóval kísérletek…..
Subba Taposs Billre! 2007.02.26 12:28:00
Feltételezzük, hogy nem minden olvasónk vásárol rendszeresen a német jóízlés és cipőipar fellgvárában, a Deichmannban. Ezért is vagyunk renkívül hálásak bondok nevű rajongónknak, aki képes volt a kedvünkért lefényképezni az alábbi dorkót. Érdemes egyébként a…..
Ha biztosak lehetnénk abban, hogy ez egy videóklip, akkor büszkén jelentenénk ki, hogy tessék, drága olvasók, megtaláltuk minden idők legsúlyosabb videóklipjét. Még Kiszel Tünde művénél is súlyosabb, és épp itten van a majom elásva, mert ez a műalkotás nem csak Zalatnay Cini…..
Subba Celeb apró 2007.02.19 20:24:00
Na ki az a híresség akinek pár hónapja beszart a házassága, majd egy színésznőcske fickójával összebútorozott, és nagyon szívesen nyilatkozott az új életéről? Persze az új pali már el is hagyta. Vajon meddig tartja még fenn a látszatot?..
Subba Egy érdekes testrész 2007.02.21 15:31:54
"A következő oldalon kitölthető kérdőív segítségével megpróbáljuk valamelyest feltérképezni a magyarországi húgycső-hasadék helyzetet."..
Úgy tűnik, kissé talán túlságosan is pozitívak voltunk előző bejegyzésünkben Bíró Icával kapcsolatban. Most kaptuk a hírt, hogy a Sztárok a jégen szombati döntője előtt a stáb egyik tagja konkrétan könyörgött, hogy mindenképp Bíró Ica essen ki, mert ő nem bírja tovább…..
cicvarek micó (törölt) 2007.02.21 10:17:03
Subba Random kínzó kérdés 2007.02.15 11:46:00
Ki az a ma már menő zenész / frontember / médiasztár, aki együttesének feljövő korszakában azon versenyzett a többi taggal, hogy hogyan tudnának minél több nőt "beporozni". (*értsd: minél több nőt megdugni, közbeiktatott tisztálkodás nélkül)..