Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atesz1987

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(bocs a provokatív címért, egy kissé ideges vagyok a témától) Ma már minden kistermelői vagy kézműves. Minden.         Olyan ez mint a mangalica helyzet, feleségem szerint amennyi mangalica szüzet árulnak az éttermek, legalább 10 millió mangalicának kellene lennie…..
Atesz1987 2017.07.20 10:30:31
@Molinaseca: Te egyébként miről beszélsz? :D Mert a smájlikon kívül, meg a szövegértelmezési blablán kívül nem mondtál semmi érdemlegeset, én ellenben kifejtettem, hogy a blogger hülyeségeket beszél.
Atesz1987 2017.07.20 10:34:55
@fekete-barany.blog.hu: Angyalka, hidd el, hogy gyárthatok, meg mindenki más is. Volt kint a Nébih, ÁNTSZ, mindent rendben találtak. Mondok jobbat, eleve úgy kezdtem, hogy kértem időpontot a NÉBIH-nél, és A-tól Z-ig átbeszéltünk mindent. Nem tudom te melyik bolygón élsz, de a valóság az, amit én írtam, akár hiszed, akár nem. Ettől kezdve egy hiteltelen 0 vagy.

A paradicsom is akkor érik, amit mondtam, a saját szememnek jobban hiszek, mint neked, bocs.
Az eredeti kép és hír. 2014. október 26-án, vasárnap este több tízezer magyar ember - köztük nagyon sok demokratikus fiatal - a budapesti Hősök terén egy különös, egyedülálló mobiltelefonos "requiem" keretében gyászolta meg egy bukott párt erkölcsi haláltusáját. A Fidesz…..
Atesz1987 2014.11.01 19:06:40
@Brendel Mátyás: Hát barátom, ha csak alpári személyeskedésre futja az intelligenciádból, akkor még hobbi szinten se foglalkozz újságírással, blogolással, nem neked való. Rajtam kívül is írták, hogy hülyeségeket beszélsz. Látom, hogy ismersz néhány intelligens kifejezést, amivel próbálod hitelessé tenni a mondandód, de ez csak a 80 IQ alattiaknál működik...
Mesélek valamit. Abban a reményben, egy kormánytag kezébe kerül. Esetleg egy ellenzéki kezébe. Elgondolkodik. Elgondolkodnak. Tudom, hiú ábránd, de álmodni még szabad. Induljunk onnan, hogy a KSH takarékossági okokra hivatkozva nem adja ki a szegénységi adatokat. Majd csak az…..
Atesz1987 2014.10.13 19:51:19
@anonymand: Látom nem sikerült megérteni... A halálra fagyás nem szegénységi kérdés, hanem szimpla emberi butaság, gondatlanságból bekövetkező tragédia, ami nálunk sokkal jobban álló országokban is megtörténik. Azért, mert valaki szegény, és nincs pénze fára, még nem törvényszerű, hogy fagyhalált haljon. Ez emberi butaság, és gondatlanság.

Látom már azt is, hogy saját tapasztalatod nincs. Blogokból, boci szemekkel előadott történetekből, meg KSH adatokból tájékozódsz, és hiteles embernek tartod magad? Talán a füzetes dologról lehet némi fogalmad, de szerintem ezt is túl dramatizálod, nem látod át. Kb erre számítottam veled kapcsolatban. Dobálózhatsz linkekkel, statisztikákkal, amiket a hozzád hasonló befolyásolható tömegeknek gyártanak, én maradok az általam látott valóságnál.

Ettől függetlenül aranyos a lelkesedésed ezért a nem létező ügyért.

Más. "Másrészt a választási eredmények csak és kizárólagosan azt bizonyítják, hogy a setét, gondolkodásra képtelen hívők tábora változatlanul nagy.
Túl nagy."

Szeretném, ha ezt kifejtenéd. A hozzád hasonló gondolkodni képes tömegek kire szavaznak, ha meg szabad kérdeznem? :) Vagy a másik oltogatása csak addig poén, amíg nem kell fel vállalnunk a pártállásunkat? Vagy egy te is ilyen ál független vagy? :)
Atesz1987 2014.10.14 09:18:44
@anonymand: "Adatszolgáltatási kötelezettség az EU fele. Még akkor is, ha szerinted semmit nem ér.
Arról, hogy hanyan vannak minimálbéren, hanyan dolgoznak közmunkásként, mennyi az ellátásban részesülő, valamint ellátástalan munkanélküli, stb. szintén tényadatok állnak rendelkezésre. "

Jah, így már értem, hogy honnan ez a nagy sötétség, meg a rémisztő adatok. :) Gondolom ez most sokkolni fog, de a minimálbérre bejelentettek, és a ténylegesen minimálbért keresők száma távolról sem egyezik. Van ez a zsebbe fizetős dolog, meg a maszekolás, meg a minimálbérre bejelentett vállalkozók tömege. Ez a jelenség nem kicsit árnyalja ám a képet. Még mindig ott tartunk, hogy én tudnék neked 100 és 100 valós példával szolgálni, hogy egy család hivatalos anyagi helyzete mennyire nem fedi a valóságot, te meg továbbra is ezzel a liberális, baloldali aggódással jössz, hogy jön a világvége, meg a társadalmi összeomlás. Azért kíváncsi leszek, hogy hány választáson fog még tarolni a Fidesz, hány aggódással kísért húzásuk fog még végül sikert, és elismerést aratni az unióban, és hogy még milyen eredmények kellenek ahhoz, hogy a hozzád hasonló elvakult Orbán gyűlölők mikor ébrednek már fel, hogy ez a gonosz kis minidiktátor nem is végzi olyan rosszul a dolgát. :)
Atesz1987 2014.10.14 09:45:19
@Atesz1987: Jah, és én nyíltan felvállalom, és nem szégyenlem, hogy Fidesz szavazó vagyok, mert nincs mit szégyellnem. Az elmúlt 25 évben nem volt még ennyire sikeres kormány. Lehet nem szeretni, lehet hibát keresni, van ami nekem sem tetszik, de összességében igen is jó felé tartunk. És én ezt a véleményemet akármikor felvállalom, és nem ködösítek, hogy nem vagyok semmilyen párt tagja, meg nem támogatok senkit, meg nem az elefánt csont toronyból osztom az észt, hogy én felette állok minden pártnak. Ha nem szavazol senkire, akkor annyit ér a szavad, mint a tehén bőgése. Ha véleményed van, tenni akarsz, akkor menj el szavazni. Ha nincs olyan párt, ami tetszene, akkor csinálj egyet, vagy indíts el egy civil mozgalmat, de ne azokat kritizáld, akik vállalják a döntésüket, és a véleményüket.
Érdekes felvetéssel szembesültem a minap, arról érdeklődtek nálam, hogy megéri-e fürdőtavat csináltatni. Nos, hogy a válaszomat, úgymond a poént előre lelőjem, szerintem nem, de természetesen azért ez egy jóval összetettebb kérdés, minthogy egy szóval elintézzem. Bár a…..
Három év telt el Chicago porig rombolása óta. A transformerek - autobotok, álcák egyaránt - tiltólistára kerültek, és az emberiséget olyannyira megviselte a háború, hogy a lányok barnábbak, a fiúk vagányabbak, az apák meg még "kétkezibbek" lettek, mint eddig, szóval Amerika…..
A Csendes-óceán mélyén keletkezett dimenziókapun át gigantikus óriásszörnyek érkeznek Földünkre, hogy jó óriásszörnyi hagyományokat követve milliós nagyvárosokban rendezzenek rombolást. Mikor az egyik tábornok azt javasolja, hogy küldjünk rájuk föld-levegő rakétákat, őt…..
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..
Atesz1987 2013.05.15 20:14:09
Hétközben kétszer szoktam főzni, általában hétfőn és szerdán, és igyekszem olyan mennyiséget kreálni, hogy 4 adag legyen belőle. Miért szükséges ez? Mert a munkahelyen nincs menza, azt tudjuk csak megmelegíteni és megenni, amit otthonról viszünk el magunkkal. Ezért mindig…..
12 év elteltével sem csúnya Nos, igen, nem sietem el a dolgot. Tavasszal találtam ki, hogy megválok tőle, de sajnos túl jó az a fránya Integra, nem könnyű elengedni. Nyolc év után még a rosszból is nehéz kiszállni, nekem viszont jó volt, szóval nincs okom panaszra, és ettől még…..
Atesz1987 2011.11.21 15:29:34
Hát ha Én autós újságíró lennék, a pofámról lesülne a bőr, hogy így néz ki az autóm. Nem szégyelled magad? 2 millió forintért nem lehet kitakaríttatni 25 ezerért, és úgy felrakni hahu-ra? Meg milyen duma, hogy 130 km-es korában természetes, hogy össze volt baszva törve? Hát nem, nem természetes. Mások 300-400 ezer km-t elmennek anélkül, hogy összetörnék az autójukat. Igaz, azok nem feltétlenül sport autók, de hát elvileg Te nem is sportoltál közúton, nem igaz? Meg 130e km alatt már bontva volt a motorja? Gondolom olyan igényesen lett javítva, mint amekkora becsben az autó belseje van... Ha kutyát akarsz hurcolni, akkor olyan autót vegyél. Nekem volt annyi eszem, hogy használt 159-es kombi helyett inkább egy kangoo-t vettem újonnan. Utánfutót húzkodni, krumplis zsákot, meg hasonlókat berakni nem való prémium autó. Hogy nézne már ki 3 mázsa krumpli egy vaj bőrbelsős 159-esben? Majd ha lesz rá tehetségem, veszek egy Spidert kult autónak, meg örömködni. De itt nem is rólam van szó. Egy szó, mint száz, lehet magyarázkodni, de egy 12 éves, 130 ezer km-t futott autónál nem természetes dolog, hogy törve volt, hogy szét volt borítva a motorja, meg hogy le van pusztítva a belseje. Akiknek volt már új autójuk, és mentek vele 2-300 ezer km-t, gondoljanak bele, hogy nézett ki az autójuk 130 ezer km-es korában. Én emlékszem. Szinte még újnak nézett ki. Ha még elnézőek is vagyunk, akkor is max úgy nézhetne ki, mint egy 200 ezret futott átlag személy autó. Azok sem így néznek ki.

Komolyan le vagyok döbbenve, hogy ez a magyar autós újságírás. Az ország egyik legnagyobb autós portálja, és a cikk írók régi stiftel, meg lepusztított integrákkal, meg hasonlókkal járnak. Csikós, Karotta, meg a Winkler még oké, egyáltalán nem drága, de igenis kult autókkal járnak. De a többi? Baleo, Stift, és társai... Röhej.
Atesz1987 2011.11.21 15:58:26
@Lookie:

Igen, Csikóst Én is méltattam az utolsó előtti mondatomban. Ő egy hobbista, egy mániás, egy igazi autós egyéniség. Winkler, meg Karotta is bizonyította már több ízben, hogy benzin is folyik az ereikben. Egy szavam sem lenne, ha csupa Csikós kvalitású újságíró cikkezne a TC-n. Na de régi stiftel, meg baleoval, meg igénytelen integrákkal a hátuk mögött hogy akarnak a többiek hitelesek lenni? Kicsi pénzből is lehet kult autózni. 205 GTi, CTi, ilyesmire gondolok.
Végre átlendültem a mélyponton. Teszek rá, hogy ismét feltörték a Suzukimat. Ehhez megfelelő előzményekre volt szükség, és azokból nem is volt hiány: a tizenhárom év alatt összesen négyszer nyúltak bele, háromszor a házunk előtt. A pontos okokat ugyan továbbra sem ismerem,…..
Belsőség Adózzon anyátok! 2011.11.15 06:25:00
Az adózás önmagában egy bosszantó valami. De ennél is bosszantóbb, hogy mindenféle kreatív államhivatal – köztük az NKH – és minisztérium sápokat talál ki. Aztán megnézik a következő évi költségvetést, ahol persze mindig akad egy új lyuk, - mit lyuk, lék!…..
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
Két órát kellett várnom a Land Roverénél is tömöttebb sajttáj után, mire szétszéledt a nép és hozzá lehetett férni a Hyundai i30-hoz. Igen, ahhoz az új koreai kis kompakthoz, amely elődje alig négy évet élt, máris leváltották. Na nem azért, mert annyira rossz lett volna,…..
Atesz1987 2011.09.14 21:03:03
@victor vacendak:

Gyusza bácsi hsz-re reagáltam, erre te beleböfögtél. Neki próbáltam szabatosan megfogalmazni, hogy egy 2011-es koreai autót ne hasonlítson össze egy régi SWIFT-el. Ha nem ragadtál volna ki egy ironikus megjegyzésből egy teljes gondolatot, akkor most nem lenne miről vitatkozni. De amúgy igazad van, vannak a forgalomban 3*-os autók is, és vannak autók, amikről feltételezhetjük, hogy legalább a 3*-t teljesítik. De abban egyetérthetünk, hogy 2011-ben európában, egy 1*-os régi stift biztonságú autót nem lehet eladni.

Jah, és bocs, de nem figyeltem, hogy nem is az reagált, akinek először írtam. Szóval bocs.
Atesz1987 2011.09.14 21:05:01
@GYUSZI BACSl:

És a töréstesztre kihegyezett Golf 6-ban bízol?
Ezt is megértük. Magyarországnak annyira nincs más gondja, hogy országunk vezetői a közterek átnevezgetésével kénytelenek elütni drága hivatali idejüket. Ám ha már így alakult, remek alkalmat kapunk arra, hogy megnézzük, mennyire gyorsak a navigációs térképek karbantartói.…..
Atesz1987 2011.06.02 18:47:53
@papptibi:

Legalább ne magyaráznátok a bizonyítványt... Most miért kell az olvasót hülyének nézni? Ti is tudjátok, mi is tudjuk honnan fúj a szél. Miért kell ezt megmagyarázni? Miért kell ez mögé ideológiát gyártani?

Rendőr kérdéssel ugyanez a bajom. Nyilván tetszik, hogy 42 évesen nyugdíjba lehet menni, kapjuk a 150 ezret, aztán vagy dolgozunk mellette, vagy kijárunk a szőlőbe legyártani az évi alkoholmennyiséget. Nagyon idilli, szép kép. Mindenki tudja, hogy erre megy ki a játék, és ezt nem akarják elveszíteni a rend éber őre. Akkor miért kell ideológiai síkra terelni ezt a vitát? Miért kell a stresszel, meg a többivel takarózni? Úgy sem veszi be senki.
A mai napra öregmerci szerelgetést terveztem. Aztán öcsém hívott reggel, hogy tudok-e róla, hogy a hétvégi Mercedes-csillagtúra rajtja ma délelőtt van a Roosevelt Széchenyi téren (nem is tudom, átnevezték már?), mert éppen most voltak bent náluk a reggeli műsorban a szervezők.…..
Atesz1987 2011.05.21 22:51:30
@prérikutya:
"Egyébként mutass olyan országot, ahol a rendőrök, tűzoltók, katonák.... 65 éves korukig dolgoznak."

Inkább az ellenkezőjéről kellene példát mutatni.
Atesz1987 2011.05.21 22:59:04
@prérikutya:

Jah kérem. Ilyenkor hol a fene nagy szociális érzékenység? "Menjen irodába." Te sem vagy különb. Amint a másik oldalon állsz, Te is leszarod a másikat.

Majd ha nem csak protekcióval, meg túljelentkezés közepette lehet bejutni a rendőrségi állományba, akkor elhiszem milyen rossz nektek. Amíg millió stresszsebb állásért, kapnak sokkal kevesebb fizetést emberek 65 éves korukig, addig sztem el kellene csöndesedni. Az is elég hülyén nézett ki, mikor az Apeh dolgozók tüntettek az elmaradt bónuszokért... Hát ez a hajcihő sem különb.
Hallottam olyat Fidesz-közeli szürke eminenciástól, hogy miért bántják ezt a Stohlt, amikor olyan rendes magyar ember, úgyhogy a felfüggesztetten sem csodálkoztam volna. Vélemények az azonos című írásunkról...
Atesz1987 2011.03.31 21:37:14
@Balásfalvi-Kiss:

Nagyon bízom benne, hogy ez már egy új kor kezdete a bűnüldözésben... Azért a 2 év 4 hónap az nem kevés, még akkor sem, ha sokan a vérét akarják egyből. Szívem szerint Én is 10 év kényszermunkára szavaznék. De a jog nem a példa statuálásról szól. Sajnos.
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Atesz1987 2011.03.22 20:33:18
@BPBP:

Sosem dolgozott? És azt Te honnan tudod? Ott álltál mellette egész életében? Még a legkisebb faluban is éjszakákba nyúló elfoglaltság egy polgármester, vagy más köztisztviselő élete, hát még azokban a magasságokban. Lehet, hogy több órát dolgozik egy évben, mint Te. Sőt, biztos. Az, hogy szerinted nem munka az, amit Ő csinál, az megint más kérdés. Te meg az adóforintjaid... Hagyjuk már...
Atesz1987 2011.03.22 20:39:39
@BPBP:

Nem, Én a hozzád hasonló faszok adókedvezményét kompenzálom. Meg azt, hogy legyen miből segélyt fizetni. 1000, meg 5000 milliárdos problémákkal miért nem foglalkozik senki? Mert ez a plebsz, ez kell a népnek, meg a hozzád hasonló gyöpös senkiháziknak. Ez az MSZP technika. Amég az emberek a 100 ezer forintos, meg a néhány milliós problémákkal vannak elfoglalva, addig nem foglalkoznak az igazán nagy pénzekkel. Akárhogy is fáj neked, 2000 milliárd pályázati pénz kerül a rendszerbe a kis és középvállalkozókhoz, az államadósság csökken, a nem baloldali nemzetközi megítélésünk javul. Te csámcsoghatsz néhány miskán, és lehetsz a baloldali média butított, gyöpös áldozata. Szánalmas szutyok vagy.
Atesz1987 2011.03.22 20:47:17
@BPBP:

Bazdmeg, hadd járjon már S8-as, vagy A6-os Audival, mi a faszt foglalkozol vele? Ha neki nincs ilyen autója, akkor neked jobb az életed? Több pénzt viszel haza? Dolgozz bazdmeg, tanulj, találj ki valami okosat, ami több pénzt hoz. Azzal előrébb vagy, ha ezen hergeled magad? Azt hiszed okosabb vagy, mert idősebb vagy? Én 24 éves fejjel is tudom, hogy csak magamra számíthatok, és senki nem fog dolgozni helyettem. Én már megalapoztam a jövőmet, és tudom, hogy naponta fogok akár 12 órát is dolgozni, d elégedett leszek az életemmel. Neked büdös volt önállóan gondolkodni, vagy tanulni, vagy gyáva voltál vállalkozni, és most azon keseregsz, hogy a Lázár miatt nincs pénzed. NEM, CSAK TE TEHETSZ RÓLA! Engem nem érdekel kinek mennyi pénze van. Amire nekem van igényem, azt elérem az életben, és ennyi. Nem idegeskedek azon, hogy a másiknak több van. Okosabb volt, szerencsésebb, többet tanult, többet dolgozott, mint Én? Leszarom, Én meg vagyok magammal elégedve, boldog életem van sikeresnek, és szerencsésnek érzem magam. Ennyi. Te meg csak fröcsögj tovább, az biztos megoldja a problémáidat. Gyökér.
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...
Úgy adódott, hogy ügyes-bajos dolgaim intézéséhez (erről jövő vasárnap olvashatnak) szűkebb pátriámba, palócföldre, azaz Gömörbe kellett látogatnom. Aki szülőhelyétől messze él, az tudja, hogy ilyenkor az ember mindig egyfajta megnyugvást érez és örül, hogy viszontlátja…..
Kezdeményezésünk - úgy látszik - mgmozgatta az országot, autóst, motorost egyaránt. Innentől kezdve nincs megállás, ezt végig kell és végig is fogjuk csinálni. Ha kell vért szívunk, ha kell intézünk, de nem adjuk fel. Most, hogy az X-edik nagyhatalom, a média is felkapta az…..
Atesz1987 2011.01.07 20:36:45
@Breakdowner:

Egy 200-400 lóerős autót nem lehet beszerezni 100 ezer forintból, szóval ez csak egy kisebb réteget érint. Mostantól viszont a legutolsó alpári tajparaszt is felülhet majd a 125-ösre, pedig Én még biciklizni sem engedném az ország felét.

Én egyetértenék a javaslattal, ha egyúttal az autós jogosítvány megszerzését nehezebbé tennék. Sokkal szigorúbban kellene venni, hogy kinek lehet jogosítványa, és ezt bizony visszamenőleg is érvényesíteni. A jogsi nélküli vezetést meg megtorolni minden törvényes eszközzel.
Belsőség Kilométer FAIL! 2010.12.26 12:50:00
Autót hirdetni trükkös kilométeróra-állással úgy, hogy közben egy bárki által elérhető aukciós oldalon ott van ugyanaz az autó lényegesen több kilométerrel: FAIL! Persze, tudjuk, több lehetőség is van: 1. Az aukciós szándékosan állította többre, hogy olcsóbban…..
Atesz1987 2010.12.26 21:24:18
@Bathory:

Jah, hogy egy nagy ember ezekben a szarokban nem fér el? Inkább nem kommentálom ezt, ha nem baj... Volt egy 145-ös Alfám. 3 darab 180 cm és 100 kg fölötti felnőtt nagyon kényelmesen, és dinamikusan el jutott vele a dolgára. Nem is egyszer, szenvedés nélkül. 4-en persze nem, de 3-an nagyon kényelmes volt az anyós ülés előtti tér kiképzése miatt.
Atesz1987 2010.12.26 21:30:11
@Mlmjoc:

Nem Te vagy az egyetlen ember az országban, aki ekkora. Ha te 4 emberrel 20 ezreket mész havonta, akkor mi a fasznak szedán? El kell menni a boltba, és venni egy normális egyterűt.

20 ezret meg ne menj már havonta, mert akkor napi 10 órát ülsz az autódban minden áldott nap, és minimum 60-as átlagot futsz, ami kurva nehéz, még pályázva is (a normális érték olyan 40 körül van). Ha havonta 20 k-t mész, és meg tudod futni a 60-as átlagsebességet, és 31 nappal számolunk, akkor 10.7 órát autózol naponta. Ugye nem gondolod, hogy ezt elhiszi valaki. :)
Atesz1987 2010.12.26 22:03:41
@Mlmjoc:

Tök mindegy, ha Londonba autózol is, akkor sem tudsz 20-t menni egy hónapba, mert akkor mást nem is csinálnál, csak autóznál egyfolytában. Ha napi 8 órát akarnál vezetni, akkor kb 80-as átlagot kellene meglépni, ami szinte lehetetlen, akkor is ha autópályán tekersz.

Amiről te beszélsz az a kamionos mesterség, de nekik is csak van olyan hónapjuk, hogy ennyit mennek, nem ez az általános futásteljesítmény. Mondd azt, hogy mész egy hónapban 10 ezret. Ezt is kétkedve, de még elhiszem.