Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kémütyüm

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na nem, nem senki által nem legitimált hitelminősítő cégek, de még csak nem is titokzatos pénzügyi körök. Legalábbis nem elsősorban. Magyarországot nem mások támadják, mint a brit filmszínészek, közülük is legfőképpen Hugh Grant! Ennek pedig több lehetséges magyarázata…..
Mindig megy a zrikálás, hogy melyik szakág melyik pilótája a legjobb. Ennek a meddő vitának az eldöntésére találták ki a Bajnokok Tornáját, a Race of Champions-t (RoC). Természetesen idén is lesz, két hét múlva (december 2-án és 3-án) Düsseldorfban jönnek össze az autósport…..
Igen, McRae is itt van. Beszéljenek a képek és a hangok. Hüttyög, hörög-szuszog, durrog. Az ész meg megáll. Szó megszakad, levegő ment marad. Nézed, és nem hiszed el. Sőt, NEM-HI-SZED-EL. Álom. Vigyázz, mert csapágyas lesz a cerka! ..
Kémütyüm 2011.08.26 12:12:59
A Spektrum sorozatot készít Máté Bencéről, aki tavaly elnyerte BBC Wildlife Photographer of the Year nagydíját az azóta híressé vált Árnyjáték című hangyás képével. A háromrészes sorozatot a természetfotós tanyáján és annak környékén forgatják le, ahol Máté Bence…..
Szabolcs nem sokáig örülhetett új iPhone-jának – hamar kiderült ugyanis, hogy készüléke telefonálásra nem alkalmas, viszont annál több lesz vele a gond, hogy a T-Mobile valami működőre cserélje ki. És bár fogyasztóvédelemből is jól felkészült, a T-seket egyelőre nem…..
Töretlenül népszerű a városba nem járó gazdag budai anyukák körében a Déryné, amit étteremnek erős lenne nevezni, inkább olyan, erősen dizájnolt helyiségről van szó, ahol az ember megmutathatja magát és az új ruhadarabjait, és mellékesen közepes minőségű élelmiszert,…..
Kémütyüm 2010.10.20 00:40:17
@enamel: felőlem akár Spéter Erzsébettel is lehet egy társadalmi osztályban. Aki ilyen infantilis, ált isk 4. osztály mércéjével is 3 alá irományt alkot, az ne legyen gazdag Na...
kacagós Mellette-dal 2010.06.28 20:31:00
Mielőtt elmesélném mi ez, tessenek megnézni ezt a videót, kérem szépen: Na, most már jöhet a mese. Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiatalember, aki kiállt egy forgalmas metróállomás bejáratához, elővette a hegedűjét, hangolt kicsit, majd muzsikálni kezdett.…..
Kémütyüm 2010.08.05 00:01:23
Hetente kétszer ül autóba? Rühelli a törlesztőrészletet? Lenne megoldás, csak nem biztos, hogy alkalmasak vagyunk rá. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kémütyüm 2010.06.15 16:35:07
Én Angliában élek viszonylag régen. Londonban van több ezer autó szétszórva. Beírom az aktuális pozíciómat a keresőbe és kidob vagy tizet pár száz méteren belül. Az elmult 3 évben csak ezt használtam. 50 font egy évre a tagság. Egy hétvégi nagybevásárlást olcsóbban kihozuk vele, mint helyijáratú busszal. Szinte hetente kapok emailt tőlük, egy napot kijelölnek a héten, amikor 1fontért adják a kocsikat óránként. Akkorra igazítom , ha el kell valamit intéznem és kész. átlag 8fontos órabérrel számolva vállalható. Az mennyi lenne Magyarországon? 78 forint óránként. Na azt senki nem gazdálkodja ki, mint bérbeadó. Itt ráadásul rendes autók vannak. Néha sétálok egy kicsit, és három utcával arrébbról hozok el autót, mert mondjuk ott egy új egyes BMW van. A házunktól 2 prc sétára egyébként van vagy három négy vadonatúj golf, dízelek, benzinesek vegyesen. Van Polo, Sharon, touran, transporter. Mindenki nagyon vigyáz rá. A kesztyűtartóban van egy könyvecske az esetleges meglévő sérülésekkel, elolvasod, összehasonlítod, ha minden okay mész, ha nem szolsz nekik, hogy találtál valamit. Van egy kártya is a kocsiban. Ha nem elég tiszta az autó az igényeidnek bemész a mosóba, odaadod a kártyát, ráterhelik kész. Ha negyed alatt van a tank, a te dolgod megtankolni, ugyanazzal a kártyával. Havi 12 fontért full biztosítást is köthesz, az összes autójukra érvényes, tehát a sérülések miatt sem kell aggódnod. Jó rendszer ez, csak kell hozzá egy nagyon nagy város, meg tisztességes emberek.
Kémütyüm 2010.06.15 16:50:15
Nem kell@gerely89: nem kell semmit fizetned, ha van biztosításod, ami meg szük másfélórás fizetésedből kijön.
Asszem teljesen jó a használónak, ha átnézetik vele mielőtt használja, így nem az én felelősségem, ha már akkor rajta volt mielőtt elkezdtem használni. Én ezt inkább pozitívumként értékelem a saját védelmemben. Soha nem vett még 1 percnél több időt igénybe, de már találtam olyan horpadást ami nem volt a könyvben, szoltam a telefonközpontjukba, így nem az én dolgom onnantól.
Kémütyüm 2010.06.15 16:51:36
A cég névváltása miatt az eredeti levél Pannonja Telenorra cserélődött, ezen a néven még úgysem volt panasz. A jelenség amúgy teljesen hagyományosan pannonos: külföldön letiltják az előfizetést, ha a roamingdíjak miatt megnövekedett számlát nem fizeti be 24 órán belül. VZ…..
Ez általában az a hiba, amire lehet készülni. Mert többnyire extra zajjal jár, mellesleg meg szól előre a kipufogós, a futóműves, még a szomszéd fekete macskája is leszokik átmenetileg arról, hogy befeküdjön a kocsink alá, mert még ő is érzi – baj lesz ebből. Le fog szakadni…..
kacagós Makótól Jeruzsálemig 2010.04.16 19:48:00
Minden baba egyformán sír fel. Mind ugyanúgy kacag. Mindegyik kicsinykét ugyanazzal táplálja az anyukája Magyarországon és Dzsibutiban is. És talán ez az oka, hogy az összes bébi egyforma orcát biggyeszt a fejére amikor citromba harap :) ..
Normális esetben egy motor restaurálása hónapokig, elfoglaltabbaknak évekig tart. Aki saját maga nem mer nekiállni, gyakran cimboráinál gyönyörködik – elkap egy-egy munkafázist és örül, hogy részleteiben látja újjászületni a gépet. A hétvégén lezajlott OT Expo egyik…..
Hiába a forradalmi online jegyvásárlás a MÁV-nál, ha a jegykiadó automata nem működik, a kalauz nem tudja a vonaton megnézni, hogy tényleg vettek-e jegyet a neten, illetve a célállomáson nem tudják érvényteleníteni a bírságot: Naiv ügyfélként szinte a 21. században érzetem…..
Kémütyüm 2010.04.08 17:21:55
Lyl sajnos idén tavasszal nem tudja kirakni a kertbe azt a két széket, amit tavaly ősszel próbált megvenni a Bricostore-ban, de nem azért mert más megvette, hanem mert egy kis rugalmatlanság miatt a székek szépen visszakerültek inkább a gyártóhoz. De vajon hol volt mindenközben a…..
Úgy tűnik, csúnyán kiszúrtak azokkal is, akik abban reménykedtek, hogy végre fél-fél napra lehúzza a rolót az RTL és a TV2, és így a teljes lakosság át fog állni a Mezzo operaközvetítéseire, vagy legalább felraknak otthon egy Latinovits-lemezt. És szomorkodhatnak azok is, akik…..
Kémütyüm 2009.09.14 18:44:21
 Nyugalmat Neked, békét a maradóknak.....
Kémütyüm 2009.08.07 00:22:27
:)
Kémütyüm 2009.08.07 00:23:00
Törzsgárda-tagunk régi és új képei között válogattam. Anand mesterien kapja el azokat a pillanatokat, amikor az ég valami érdekeset produkál. ..
Kémütyüm 2009.08.03 01:03:49
Kémütyüm 2009.08.03 01:05:26
Zoltán zenéket szerez, egyszer már szerepelt is nálunk, most viszont klasszikus naív ügyfélként írt. Az E.ON minden előzetes bejelentés nélkül vágta le a nyaralójukat az áramellátásról, egy mozdulattal elintézve a családi nyaralást. A kalandhoz nem kapcsolódó, ám a…..
kacagós apróságok 2009.03.07 15:55:00
Ki tudja, mi ez? :))           Ez nem lesz nehéz:         No, ez sem.           Elég baj, hogy szagképezőgépem nincs...:)…..
kacagós Eheti lementék 2009.02.08 21:52:00
      Biztosan valami pervezió, de imádom a naplementéket. Szeretem, ha színes, szeretem amikor szinte feket-fehér, akkor is, ha alig van felhő, meg akkor is, ha túlzsúfolt az ég. Tetszik, amikor áthúz a jelenség közepén egy madár, de azt is, ha egy repülőgép…..
Kémütyüm 2009.02.26 00:25:46
kacagós ... 2009.02.06 23:37:00
Újabb kedves Getvaplagizáció következik:      Mint a mesében. A jó tündér magyar kiadásban, öregen, meg a herceg, aki eljött érte egykor délcegen, csak időközben ő is megkorosodott. Mondhatni, hogy régi fényük megkopott - mondhatni, de ne mondjuk azt…..
Kémütyüm 2009.02.26 00:20:31
kacagós Kis Magyar Náthológia 2009.01.24 20:00:00
     Van egy elmés megállapítás, miszerint a nátha kezelés nélkül hét nap alatt gyógyul, kezeléssel pedig egy hét alatt. Kiváló meglátás. A dolog folyománya továbbá, hogy a Nátha Hordozója két hétnek érzi, bármelyik megoldást választja. A náthát…..
Viktor vagy nagyon türelmes, vagy csak kalandvágyó, de hiába szívatja sokadik körrel a Budapest Bank és a UPC, ő nem adja fel. Valószínű, hogy a két cég együttműködéseként ajánott hitelkártya senkinek nem kellett még, hiszen fogalmuk sincs róla, hogy is folyik a…..