Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miqlas

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel megérkezett az Opera 11-es verziójának végleges verziója. Verziószáma ugyanaz, mint az RC3-nak. Számos javítást és új funkciókat tartalmaz, valamint megújult a telepítő is. Ilyenek újdonságok a fülek csoportosítása, vizuális egérmozdulatok, a kiegészítők,…..
Oslo-ban hidegebb van és hamarabb sötétedik, de ez itt nálunk nem túl releváns információ, a TV premierek annál inkább, de mivel ez egy Operás blog, csapjunk a javítások/változások közepébe. Főbb változások listája: Gyakori, túl korai leállás javítva. Az On Demand…..
miqlas 2010.09.27 21:51:53
@penge™: Köszönöm, hogy rávilágítottál arra, amire magamtól is rájöttem.

Igazán okozhatnának már valamit a mac platformmal is, mert retek lassú, flash teljere váltáskor fehér képet ad, és esc-elni kell, nem megy az autoscroll, eszi a cpu-t, mint az őrült, és memóriából is felfal egy derekas mennyiséget.

El vagyunk hanyagolva, kéremszépen...
A vasárnapi előzetesből hétfői előzetes lett, de megérte várni. A mai snapshot sok újdonságot tartogat a számunkra, főleg HTML5 implementációk terén. WebM támogatás (demo) HTML5 Offline Web Applications támogatás (demo) Geolocation támogatás (demo) Web…..
Egy érdekes kép, egy érdekes oprendszerről. Tényleg olyan Linuxosnak, avagy Amigásnak tűnik, jó hogy leírtad, ez egyik sem :) Amúgy miket tud ez az oprendszer?Üdv!Fő operációsrendszerem, a Haiku, nem túl sok extrával. Mielőtt  megkérditek, nem Linux variáns.Ez konkrétan a…..
A Desktop Team mai bejegyzésének tanúsága szerint már nem kell sokat várnunk végleges 10-es változat megjelenésére. Csak remélni tudom, hogy nem egy újabb "előzzük meg a Firefoxot" verseny szemlélői vagyunk. Mindenesetre a fejlesztők azon dolgoznak, amin ilyenkor szokás: hibákat…..
Még van néhány Opera reklámcuccom, így ismét egy játékra szeretnélek hívni benneteket. Ezúttal a nyeremény egy villogó Opera labda, amellyel egy kis szerencsével akár te is "villoghatsz" majd. A feladat nagyon egyszerű: írj egy cikket az Opera Unite-ról, küldd el nekünk, és a…..
Íme, egy újabb Windows 7, elvileg Dániából:) Aki megmondja, honnan van ez a kép ott a jobb felső sarokban, kap egy mezei pirospontot :)..
Magyar Opera Szégyenfal 2009.01.26 10:06:00
Itt gyűjtenénk össze azokat az oldalakat, ahol nem látnak minket szívesen: vagy egyenesen kitiltják az Operát, vagy csak egyszerűen nem foglalkoznak vele, és emiatt nem megy valami, esetleg a rossz ellenőrzés miatt csak az azonosító átállítása után lehet működésre bírni az…..
A lényeget leírja a beküldő, lássuk:Üdv!Ehol az én asztalom. Duál monitor a CAD miatt, Windows XP bbLean  ablakkezelővel, a funkcionalitás és minimalizmus érdekében.A bbLean nem is rossz, csak lusta voltam anno megszokni...
„Összességében azt a képet kaptam, hogy jól képzett, széles látókörű emberekkel van dolgunk” (Bencze Józseffel ORFK és Tóth Gáborral (BRFK) való találkozóról) Magunkfajták 2008 szerző: Morvai Krisztina   Két hétig látszott a lövedék nyoma a hátamon…..
miqlas 2009.06.02 04:39:22
Tudjátok, kedves blogszerkesztők, miért annyira gyanús ez az egész oldal? Miért érzik annyira, hogy hazudnak, megint?

Ha valóban a Jobbik ellenzéke volnának (nem azok, ezt a nagy többség tudja, de tételezzük most fel, hogy valóban azok, akiknek hitetni szeretnék magatukat), akkor legalább annyira vennék a fáradságot, hogy a bejegyzések mellé gyűlő kommentekre reagálnak.

Átlátszó próbálkozás, igen feltűnő, hogy eddig a Jobbik ellenzékéről még hírből sem hallottunk, és láss csodát, május 26-án a semmiből előtűnt egy csoport (talán csak egyetlen ember), aki erősen kritizál mindent, a Jobbik programját, szellemiségét, és Morvai Krisztinát.

Ha valóban azok lennének, akiknek mondják magukat, eddig is lett volna nyilvános fórum megosztani a gondolataikat, véleményüket a lakossággal. Miért épp most? Miért az EP szavazás előtti véghajrában jelentkeztek? Eddig semmi olyan nem történt, ami miatt kiállhattak volna, elmondani, ami bántja önöket?

Gyanús...

Kérem, az olvasókat, ha valaki netán hinne az ezen oldalon megjelent badarságoknak, térjen majd vissza ugyanide pár hét múlva, és csodálkozzon el azon, hogy nicsak, nincs több új mocskolódás, eltűntek a szerkesztők, felszívódott a Jobbik ellenzéke. Mert ez lesz, hiszen nem mások ezek a szerkesztők, mint hazug kutyák, akik mást sem tudnak, csak báránybőrbe bújva farkast kiáltani. Belső bomlasztás? Hazudozás, Sarkítás, terelés, tévnformációk szórása?
Így ismerjük a Jobbikot? Én nem. Önök mit gondolnak?

Gondolkodjunk csak, honnan ismerősek ezek a módszerek? Kiknek lenne most fontos két vállra fektetni BÁRMI ÁRON a Jobbikot?

Kérem Önöket, kedves Polgártársaim, ennek fényében gondolják végig, amit itt olvasnak, hiszen tudják, messziről jött ember azt mond, amit akar, és amit nem szégyell. Tel-Aviv pedig nem itt van a szomszédban.

Szebb jövőt!