Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tom65

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
Amint arról tegnap beszámoltunk, Jorge Martínez Aspar magyar utódot keres Talmácsi motorjára – az eddig nem megerősített információk szerint a fiatal és rendkívül tehetséges Németh Balázs lehet a Balatonring Team új pilótája.A gpone.com olasz szaklap értesülései…..
Nem olyan nagyon régen írtuk meg, hogy a Választási Iroda honlapján az "aktuális választás" angolul sajnos actual election lett - ez még mindig így szerepel egyébként. Most viszont KK hívta fel a figyelmünket egy másik érdekességre:A valasztas.hu oldal a pártok…..
Nincsen hét tévés balfaszság nélkül, és sajnos megint a nézettségi versenyben második helyen álló TV2 házatájáról jött kínos infó: a múlt heti blogos botrányt követően most a szilveszteri műsorban elkövetett kis malőr miatt pironkodhatott a csatorna sajtóosztálya, ahol…..
Újvidéken és vonzáskörzetében már tegnap este hűlni kezdtek a radiátorok. Újvidéken a lakosság egyharmada, az elővárosokban lévő mintegy 25 ezer háztartás 80 ezer lakója ébredt ma kissé nyirkos reggelre. A kórházak és a mentőállomások számára – még ha…..
Nem csak Európán belül lehet olcsón repülni, igaz, itt sohasem lesznek ingyen jegyek. Az idén ősszel elvérzett az egyik transzatlanti low cost társaság a Zoom Airlines. Ennek az lett a hatása, hogy a konkurenciát jelentő Air Transat (AT) jegyárai egyből megemelkedtek, igy amig nem…..