Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Sosi*

155 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gardrób Ennyi volt nekünk 2013.03.28 21:18:32
Nem tudom h őrült vagy reális döntés hoztam-e, mert nem látom kívülről magam, ami elég szar, mert mit meg nem adnék egy kis  morzsa objektivitásért. Ki mondja meg hogy jogos-e amit érzel? Hogy lehet ezt egyáltalán eldönteni? És ha úgy érzed h többet érdemelsz, megteszed a…..
gardrób Múlt 2013.02.03 09:20:45
Mindenki tudja hogy a másiknak van múltja. Azelőtt is éltünk hogy egymással találkoztunk, tiszta sor. Csak nem mindegy hogy kivel voltunk, mit tettünk, mit éreztünk. Van aki semmit nem akar tudni és talán van igazság ebbe a nézőpontban. De sokszor a mostani "én"-t megmagyarázza hogy…..
gardrób napi dal 2013.01.30 09:21:12
Van valami annyira finom ebben a számban hogy teljesen olyan mintha valaki finoman az ujjaival végigtapogatná a testem úgy, hogy kiráz a hideg és feáll a szőr a hátamon... ..
gardrób Reggeli napfény 2013.01.29 09:37:43
A létezésre csak maguk az emberek szolgáltatnak "bizonyítékot" kollektíve megélt létezésük tudatával, de ez engem nekem nem elég. Az élet önkényes mivolta olyan rideg valóságot teremt, amiben szinte nem tudok élni. Szerencsés vagyok hogy van valaki az életemben, aki miatt megéri…..
gardrób Hülye 2012.12.22 00:15:49
                                     Hülye, hülye, ostoba, semmiből se tanuló nő vagyok...
Amikor tegnap azt írtam hogy lehet írok Lacinak, akkor azt nem gondoltam teljesen komolyan. Gondoltam rá hogy megteszem, de nem tudtam, valahogy úgy éreztem hogy átlépek egy határt, hogy ez nem fair Timmel szemben. Korábban is volt rá alkalom hogy leveleztem valakivel és elhívott…..
gardrób Tessék 2012.12.04 08:51:48
Tessék csak megint hülyének lenni, meg irracionálisnak, az nem baj, majd csak kiraknak egy kirakatba mutogatni, mint valami hülyét. Az elmúlt hónapokban míg egyáltalán nem éreztem késztetést hogy írjak, semmi egyéb nem történt mint ami szokott. Talán igazából csak a házasság…..
gardrób We see what we see want 2012.09.21 08:29:43
Ki kellene irtani a "nosztalgiát" mint olyat, el kellene törölni a föld színéről is annak a lehetőségét, hogy legyen olyan érzelmi kapcsolatod múltbéli eseménnyel és/vagy személlyel kapcsolatban ami fájdalmat okoz a jelenben és nincs helye itt. Az egy dolog hogy valahányszor…..
gardrób Fáj a szívem 2012.09.02 22:26:44
Van ez az éles, szúró fájdalom a szívemnél...nem mintha fájna a szívem hogy hétfőtől dolgozok. Mert annyira nem, jó is a telefonozás, meg hogy ha megint eladod a lelked egy nagyvállalatnak. De jobb is mint a semmi. Szóval ez most abszolúte nem metafórikus fájdalom. Tényleg szúr a…..
gardrób Világvége 2012.08.27 22:15:04
Este akkor aludtunk el, amikor elkezdett esni. Éjjel egyszerre riadtunk fel úgy h mindketten felültünk, mindent elöntött az az erős morajlás amire szinte visszapattog az ember füle és már éreztem is hogy a szívem majd kiszakad a helyéről és a szemem előtt vibrált minden és tudom,…..
gardrób SHIT 2012.08.22 23:19:10
..
gardrób Wecandoit! 2012.08.21 19:28:41
Munkát kaptam. Csak 5 hónap és 21 nap kellett, azaz 174 nap, azaz 4176 óra hossza, amit munka nélkül, a rohadt unalomban töltöttem.  Telefonos. Határozott idejű, előre vetített túlóra és hétvégi műszak, 6 hónapig nincs cafatéria, 3 hónap próbaidő, 2 hét oktatás. Kevés…..
Mintha belülről sav marna, mintha hányni akarnék, de nem a gyomorból, hanem valahonnan belülről valami testüregből, rázza a testem és csak úgy ömlik ki  belőlem a könny és nem kapok levegőt, mintha egy nagy csomó lenne a szívem és nem akarna tovább verni, mintha a levegő…..
Van az amikor az ember életében több férfi van. Az enyémben mindig több van mint kellene... Mostanában mintha hiába próbálnék megszabadulni tőlük, csak visszakúsznak az életembe. 2 hete kidobtam az Abrahamtól kapott Jobforacowboy-os pólót, mert Tedet rohadtul idegesítette h…..
  Azt mondják, még működik a tudatalatti, az évszázados ösztönök, genetikusan alkalmas párt keresünk egészséges utódok létrehozására, agyunkkal olyan jeleket is fogunk, amiket ésszel nem is érzékelünk, érezzük a másik illatában a hormonokat amik biológiai infókat…..
gardrób Heppi volt a Holidéj 2012.06.18 13:48:00
  nagy veszekedés után hepi end : pipa, dúlaszerelem-imádlakörökké: pipa, szar az élet delegalább van kit szeretni: pipa, szaromlehogynincsmunkám: pipa, hiszekbennehogymindenjólesz: pipa csípnek a ványadék szúnyogok, h rohadnának meg, tagadhatatlanul nyár van...  ..
gardrób A faszba már! 2012.06.05 13:46:00
 A legnyomasztóbb érzés amikor nem akarsz mást és tényleg bármit megtennél érte h igazán szeressenek. Ez az érzés inkább már ösztön, olyan mint az emberi vér vagy a levegő, elengedhetetlen a létezéshez. A legkétségbeejtőbb amikor úgy érzed h mindent megteszel érte,…..
gardrób Miszter Halál 2012.05.09 11:05:00
 Régen nagyon féltem a haláltól. Ha arra kellett gondolnom h egyszer én is meghalok, úgy kezdett el dobogni a szívem mint egy ütvefúró és úgy éreztem elfogy körülöttem a levegő. Zavart hogy nem értem miért vagyunk itt, ha aztán meg kell halnunk, zavart a sok meghalt és "…..
gardrób Mosógép 2012.03.20 20:40:00
Elfelejtem mindig, hogy benn van a mosás, ott marad órákig és az nem jó, Anyukám mindig kényesen ügyelt erre, hogy azonnal kivegye, mert hogy bepenészednek a ruhák. Persze Neki ez nem gond, szerinte éjszakára is ott maradhat, de szerintem nincs tisztában a világgal teljesen. Nyilvános…..
gardrób Benedict 2012.03.19 13:25:00
Kikísértem az előszobába, ahol szemben az üveges ajtó mellett állt egy cipős szekrény a fal tövében, előtte nekitolva pedig egy kicsit már lerobbant keskeny kanapéágy. Közel álltam hozzá, a kezem majdnem odaért az övéhez, vakító fehér bőre úgy vonzott hogy alig bírtam…..
Szóval van egy csomó szabály, amit az ember vagy saját élettapasztalata miatt alakít ki, vagy amit másoktól tanult. Én például nem hittem Anyámnak hogy a vasaló az kúrva forró, de amikor hozzányomtam az ujjam, egyből kiderült. Ezek után azért vigyáztam a sütős dolgokkal de azt…..
Hát kiderült h van új a nap alatt!!! Múlt héten hétfőn a közvetlen főnököm a munka vége előtt behívott, megjátszotta  h mennyire meg van rendülve és átadta a felmondó levelemet. Ennyi, banyek, ki lettem rúgva! Hogy hogy érzem magam??? SZUPERÜL! Mocskosul rühelltem a…..
gardrób Na az van... 2012.02.08 08:33:00
 hogy tudom el lettek itt a dolgok hanyagolva, de én is hanyagolom magam, szóval ne legyen már sértődés, mert azt nem venném a szívemre.Dolgozom, köszi igen, még mindig rühellem, de belefér, igen, még mindig szeretem a Tim-et, ennek több oka is van, de most ne menjünk bele, de…..
gardrób Mostanában 2012.01.18 13:00:00
 Mostanában figyeltem meg, hogy jellemzően amikor összeveszünk Timmel, akkor álmodok olyanokat, hogy mással csókolózok, más iránt is vágyat érzek, stb. Ez általában úgy megy, hogy van egy pasi -> nagyon vágyon rá -> esetleg csókolózunk vagy ilyesmi ( szexelni ugyan…..
Azon gondolkodtam hogy miért nem tudom abbahagyni magamról az írást, aztán rájöttem hogy gondolom azért, mert nem tudom feldolgozni, hogy olyan vagyok amilyen. Tragikus.Mint azt tudni hogy milyen hülye vagyok meg van egy csomó hülye szokásom, de tényleg sok, Tim tegnap…..