Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Controlfreak

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ügyfélszolgálatunkra érkezett az alábbi videóval megtámogatott kérés. Feladója arra volt kíváncsi, hogy Bolondóra-archívokat talál-e valahol. Figyelmeztetés: az alábbi videón "a Grease, a Hair, a Bolondóra tehetséges, jóképű, egyénien vad figurája" (Z.S.) Gomez…..
A cégeknél az IT-arcok rendszerint arra hivatkozva korlátozzák a munkatársaknak a szoftverek telepítését és egyes szájtok elérését, hogy "az biztonsági kockázatot jelent a cég számára". Persze ennél mélyebb, ésszerűbb érvelést nemigen fogunk hallani. Mert ugyan…..
Soap Plant 2008.11.23 10:25:03
 Az elmúlt két nap pörgős volt, nem vitás. Pénteken a meló, szombaton a "social-networking" vitte a prímet, haverok, buli, fanta. Meg squast. Tegnap leesett az első hó is, igaz nem sok maradt belőle. Viszont cserébe hazafelé teljesen lefagyott az út, a squas-ból kb.…..
Soap Plant 2008.11.19 20:41:59
 Tudtam én, hogy a tegnapi post nem kellett volna, elsiettem. Ma szakadásig melóztam, kettő új masinát is integráltam az nagy rendszerbe, bele. De vége a napnak, ezt az előnyére kell írni. Viszont, ami tetszik, hogy a mai nappal, így 2008-ban, visszavonhatatlanul megérkezett a…..
Soap Plant 2008.11.18 21:05:49
 Unalmas, semmitmondó nap, az érdemi munka kimerült pár telefonhívásban és remote supportban. Igen, a nap nagyobbik része így kummantás volt. A proaktivitást máskorra hagytam, úgy éreztem, ennyi jár nekem, mielőtt beindul, úgy igazán beindul a téli szezon. Vitorlát is…..
Soap Plant 2008.11.17 21:35:50
Ma nagy mókában volt részem. Nyár végén elkezdtem egy átfogó fogászati ellenőrzést, ki is válaszottam egy klinikát, ahol (Ozzy után szabadon) kérhető a nitró. Igen én fosok ettől a biznisztől. A vicc, hogy bár túl vagyok minden szaron, amit csak a szájban fogorvos véghez…..
Soap Plant 2008.11.16 10:08:00
 Már most látom, hogy lévén csak én vagyok ébren az egész lakásban, a mai nap csúszásokkal teli lesz. Fasza (tehát ugrom egy seggest). Irígylem azokat, akik ennyit tudnak aludni. De erről majd máskor. ..
Soap Plant 2008.11.16 09:54:00
 Szóval. November közepe, kellemes nulla fok. Megint egy hajnali kelés, már-már egyre kevésbé zavaró kialvatlanság. A Nő alszik, az Ember buzerálja a számítógépet. Szakmai ártalom, vagy pótcselekvés. Tegnapról: volt tenisz, konzol, este Pushing Daisies és TBBT. Tartalmas, a…..