Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy eladósodott behajtó

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
killtheradical Most komoly? 2011.01.07 09:49:00
Az év legmeglepőbb híre! Döbbenetes! "Novák Előd, a Jobbik országgyűlési képviselője a Heti Válasznak elmondta: természetesen már írt cikket a Kuruc.info hírportálra." ..
Egy eladósodott behajtó 2011.01.07 19:01:22
Fair Már megint a Pixmania... 2009.03.08 08:00:00
Volt már bejegyzés a Pixmania-ról, és bár azóta messze nem ők a legolcsóbbak, továbbra is tengernyi a panasz hozzájuk. Valóban ennyire maceráns a francia boltból rendelni? Zoltán szerintem bólogatna:Hogy jót szórakoznak-e rajta azt nem tudom...Kedves Mindenki! Én általában…..
 Üdv Mindenkinek!Hadd kezdjem azzal, hogy tegnap nagyon aktívak voltatok, aminek én borzasztóan örülök. Nem csak arra gondolok, hogy rengeteg komment érkezett az előző levél kapcsán, hanem arra, hogy több valóban segíteni szándékozó olvasó is felbukkant körünkben. Külön…..
Egy eladósodott behajtó 2009.01.10 19:35:00
Z. története nagyon hosszú és nagyon bonyolultnak tűnik elsőre. Pedig nem az: bizonytalan eredetű drága telefont vásárolt, ami utána több hibajelenséget produkált, mint amennyit működött. A szoftverhiba miatt a Vodafone számlázási osztálya, a hivatalos Sony Ericsson szerviz, a…..
30 éves nő vagyok. Az egyik legnagyobb magyarországi pénzintézetnél dolgozom kintlévőség-kezelőként, csúnyább néven behajtóként. Nap mint nap szembesülök azzal, hogy az emberek milyen iszonyatos módon el vannak adósodva és mennyire kilátástalan az anyagi helyzetük. És…..