Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NANA22

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VLM-ék hiába küldték vissza bontatlanul a fényterápiás lámpát a Zepternek, menet közben kiderült, hogy azt már a Budapest Banknál hitelezik nekik. Lehet, hogy a rendelés lemondása után nem kellett volna átvenni a csomagot?Bő két évvel ezelőtt kezdődött az ügy. Édesanyám…..
NANA22 2012.02.22 17:53:21
@samcro: Szia! Múlt évben halt meg a párom nagymamája, az otpnél volt zepteres hitele, abban volt halál esetére biztosítás. A páromnak semmit nem kellett fizetnie, szerintem más banknál is így van.

Üdv: Nana
Péntek éjfélkor szakadtam szét, már nem bírtam tovább taposni, hogy legalább fejjel kint legyek a szarból. Fontos beismerést kellett magamnak tennem: nem bírok el a feladataimmal. Nem csak munka, hanem munka és minden egyéb.Szépen megfejelte mindezt a tény, hogy az új albérletünk…..
Olyat már mi is hallottunk, hogy ha nem fizetünk, akkor nem jár a szolgáltatás, de olyat, hogy az ügyfél fizet, de nem használja elég gyakran és ezért kapcsolják ki, talán még senki nem hallott. Pedig milu éppen így járt a T-nél. Néhány hete tapasztaltam, hogy nem érem el…..
NANA22 2010.03.18 14:35:30
@AnnaKarenina: Azért nem tudsz lefele váltani mert amikor aláírtad a hűségnyilatkozatot akkor azt fix csomagra tetted. Benne van a szerződésben is, amit ezek szerint nem olvastál el.
A számlázás a hónap első napjától az utólsóig tart, ezért nem veszik figyelembe hogy ha egyik hónapban kevesebbet fogyasztottál, a másikban többet akkor azt kiegyenlítik. Persze ha utánna néztél volna akkor ezt is tudhatnád.