Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DamiDami

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden idők legjobb sajtóközleménye és a világmindenség legjobb csatolt marketingfotója következik, öveket tessék bekötni, de főleg a nadrágszíjakat meghúzni. A terjedelmes dolgozatot az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács adta ki ma, a témája pedig a…..
DamiDami 2008.11.27 20:43:22
Nem nagyon lepődtem meg itt a véleményeken. Annyiból igaza van különvélemény-nek, hogy nincs értelme gyökereket, meg édes gyümölcsöket rágni egyoldalúan bio módra. A tartósítós tejjel, meg egyáltalán a tejjel nincs értelme foglalkozni. A tehenek igyanak tejet ne az ember.

A „lélek” szempontjából történő táplálkozásnak se látom értelmét. Itt csak azt szarja le mindenki magasról, hogy a testének mire van szüksége. Ha a habszivacs finom lenne szerintem azt is megennétek, nektek aztán totál mindegy, csak jó legyen és lehessen élvezni az életet. Nem kell 20 kg fogyni, hogy jobb legyen az élet minősége, bele kell szarni mindenbe, aranylövést neki.

A nagyapáink zsírszalonnával is vígan éltek is picit sántít. Nagyapám is megélte a 92-őt. Utolsó 30 évben majd megfulladt hiába hagyta abba a cigit. Majd minden szerve tönkrement már 70 éves korára a zsíros, cukros étrendtől meg persze a borozástól. Végül is tök jó lehet tényleg 22 évet lehúzni ilyen minőségben. Szerintem 110-et is simán megélte volna ezzel a genetikával makk egészségesen, ha normálisan él.

Inkább menjünk vissza a kőkorszaki ember életére. Mit evett és főleg mikor? Napi 5-6 étkezés 3-4 óránként, vad húsok, halak, magvak. Én inkább ezt javasolnám a mostani szinte szexuális vággyá nőtt látszat étkezések helyett.

Ja és persze vitamin + ásványi anyag csomag is muszáj, mert az UV sugárzásos zöldségekből kilószámra lehetne enni, akkor se fedezné a napi bevitelt ráadásul még fölösleges szénhidráttal meg egyebekkel is telítené a szervezetet. Aszkorbinsav meg aszkorbinsav közt nincs különbség azért ezt már 2008-ban illene tudni.