Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ripburger

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Ripburger 2023.01.05 14:28:54
Ripburger 2023.01.06 13:56:46
@manson karcsi: Na, köszönöm. Erre gondoltam, csak tegnap kutyafuttában belinkeltem a másikat. Rosszul emlékeztem, azt hittem csak Kosmicról volt ilyen video, és a Niftski rekordról már nem. De ez a jó (vagyis a jobbik).
Szóval ha valakit érdekel Mario mozgása, működése, pixelek és sub-pixelek, akkor manson karcsi féle linket / videót nézze végig.
Újra itt a Checkpoint Now - tudjátok, a podcast-spinoffunk, amiben mindig összefoglaljuk az előző hónap híreit. Egy hónapja, az akkori adás felvételekor még friss fejlemény volt az orosz-ukrán háború, de már akkor lehetett sejteni, hogy olyan krízisről van szó, ami az egész világra hatással lesz -…..
IDDQD Checkpoint 8x03: Westwood 2022.04.05 21:33:03
A harmadik évadban már vendégeskedett nálunk a kiváló Konnektor podcast alkotói közül kettő, most meghívtunk egy harmadikat is: Lusztig Zsoltot alias Warhawkot, akinek gémervilágbeli tájékozottságáról bárki meggyőződhetett, ha hallgatott pár adást a Konnektorból. Idő kérdése volt csak, hogy a…..
Hú, jó sokat csúszott az esedékes Checkpoint Now (az iskolakezdésre és a nyaralásra tudok mutogatni), de talán még élénken élnek az augusztusi emlékek ahhoz, hogy gyorsan bepótoljuk a lemaradást. Íme hát az előző hónap legfontosabb híreit végigkommentáló adásunk, néhány egyéb aprósággal.…..
Első komolyabb meglepetésünk 2021-re egy új adástípus, a Checkpoint Now (oké, jobb nevet nem találtunk, ne akadjunk fenn ezen). Tavaly és tavalyelőtt is az derült ki visszajelzéseket firtató kérdőíveinkben, hogy sokan hiányoljátok az eltűnt hírblokkokat. Ezeket szeretnénk valamilyen formában…..
Az előző Checkpointban elkezdtük a PC Guru (leánykori nevén: Guru) történetét, és most befejezzük - vagy legalábbis eljutunk addig a pontig, amíg nekünk retrós szemszögből érdekes volt a sztori. Az újság ugye nagy túlélő, ma is létezik, sőt PC Guru show-k is vannak időről időre - de minket főleg a…..
Mindig örülünk, ha sikerül olyan vendéget szerveznünk, aki a játékipar üzleti kulisszái mögül érkezik, és sales/marketing oldalról mesél titkokat, mondjuk a magyar piacról. Galó István András ilyen ember: értékesítési vezetőként ott volt a tűzvonalban az Electronic Arts magyarországi indulásánál, és…..
Augusztus közepén az idei Árok Party vendégei voltunk - aki nem ismerné, ez egy erősen alfanörd rendezvény, ahol jól megfér a hardcore demoscenés kontent a retrojátékos romantikával és a SID-zenés nosztalgiával (hogy mást ne mondjunk, a SIDrip Alliance is Árok Partyn verbuválódott). Idén 20.…..
Ripburger 2018.10.27 09:42:32
@Stöki: Nem értem miért foglalkozol haxxor-féle kommentekkel. Megint kint voltatok az index címlapon, és ilyenkor mindig ez van.
Biztos vagyok benne, hogy minden ilyen kommentelőre jut 10 lelkes hallgató/rajongó (én pl. úgy várom a következő adást mint kisgyerek a karácsonyt) - csak mindig az elégedetlenek a hangadók.
Továbbá csatlakoznék az előttem szólókhoz, mert teljesen egyetértek: hagyjad a mini írásokat (akartam is írni, de megelőztek).
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Átok ült a múlt heti podcastadáson, ami abból is látszik, hogy múlt héten nem is volt adás. Múlt keddre szerveztünk felvételt, de Grath aznap elgyötört hangon hívott, hogy bekapott valami vírust, és nem nagyon tud kimozdulni a lakás legkisebb helyiségéből. Pénteken aztán…..
Ripburger 2016.01.05 09:16:44
@A_G_A: Loomot megnézem majd, köszi. Digen még gondolkodom, ahogy írtam - rossz emlékeim vannak vele.
Ripburger 2016.01.05 09:19:51
@Bobby Newmark: Kipróbálom majd a Lost Horizont, a screenshotok alapján nem egy Monkey Island 3 grafika, de nem tűnik rossznak. (most a podcast hatására elkezdtem a Broken Age-t, ami egyelőre olyan so-so)
Ripburger 2016.01.07 20:13:19
@Sophiaso: Discworldok valaki? Ezekrol mi a velemeny? Mondjuk csak a noirt sikerult fellelnem gogon, steamen.