Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ihavrilla

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt írja az Index, hogy "A magyar külügyminisztérium karácsony után megjelent, a külföldnek szóló angol nyelvű hírlevelében a médiatörvényt magyarázva még azt állítja, hogy a blogokat semmiképpen nem kell regisztrálni az NMHH-nál. A szöveg név szerint említi…..
ihavrilla 2011.01.07 06:12:34
Mindenkit üdvözlök. Nem tudok vitatkozni, mivel nem szélessávú a kapcsolatom, de hát nem is nagyon tudok ellentmondani az itteni többségnek.
Megjegyzés:
Nem értem az egész hangfelvételt. Sok minden nem stimmel. Ha van valami izgalmas , ott nem közölnek más információt, hogy ne lehessen továbbvinni az ügyet. Ahol felmerülnek nevek, ott ha jól belegondolok, nincs semmi érdemi információ, legfeljebb pletyka. A hengfelvételen szereplők kb 300 m-es sugarú körben laknak . Együtt járak szórakozni, egymás hétvégi "vityillójában" töltik pihenésüket. Összejárnak kártyázni, kertipartizni......akkor mi a túrót kell lehallgatható telefonon napközben zavarosan, rossz megfogalmazással, hebegve-habogva állítólagos kényes dolgokat megbeszélni, amik nem is tünnek sűrgősnek, ha már aznap este találkoznak valamelyikük otthonában? Ott kényelmesen, aprolékosan és főleg leárnyélkoltan megbeszélhetnek mindent. Jogilag nézve nagyon gyenge a felvétel tartalma. Semmit nem lehet kezdeni vele. Semmi öszöd, semmi maffia. Ahhoz értéktelen anyag jogilag. Egy közepes ügyvéd kabarét csinálna a bíróságból, hát még egy dörzsölt róka.
A másik problémám, hogy iskolázott, jó beszédkészségű emberekről van szó és a hangfelvétel egy kisegítőiskolás fogalmazási gyakorlatát juttatják eszembe.
Úgy tűnik, hogy ez (is!!!) csak cirkusz a népnek kategóriájú játék.
Ez nem befolyásol abban, hogy ne gengszternek tartsam a politikusok nagy többségét! De nem emiatt és más a hangfelvétel alapján.
ihavrilla 2011.01.07 06:16:36