Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niko Belic

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemsokára forog a videó DopeMan új lemezének (Drogsztár) első kislemezéből, a MiVanMiVanMiVan c. dalból. A nóta kemény támadás napjaink tinibálványai és a celebek ellen. Ezt beharangozóan DopeMan lökött egy gyilkos freestyle-t a kőszegi Kazamata klubban. A cuccot az egyik…..
Igazán tréfás húzás volt a külföldön élők elsőkörös szavazását Húsvétra időzíteni, amikor senki nincs otthon odakint, mert például épp hazajött: A külföldön lakó magyarokat akik még a közelben Európában élnek rendesen megszivatták. Én most itthon vagyok mert…..
Niko Belic 2010.04.07 13:53:47
@Kifordított kacagány: Viszont latod pont ezaz....nagyon sokunknak szerintem igenis allando jellegel megfodul a fejeben, hogy hazamenni, de az ember szamol,oszt,szoroz (nem a penzt melott valaki raharapna erre a mondatra), es azt mondja hogy meg nincs itt az ideje. Viszont kotelessegemnek erzem megprobalni ugy iranyitani a dolgokat (mert minden szavazat szamit!), hogy meglegyen akarcsak a lehetosege hogy VEGRE ne keljen kivandorolni. En nem csak magamert vagyok felelos, felelos vagyok a felesegemert is. Aki bar nem magyar allampolgar (erdelyi), megis ugyanugy szereti Magyarorszagot mint En (viszont Magyarorszagon csak teoriaban fogadjak el Ot mint magyar, gyakorlatban sajnos mas a helyzet)!

En siman megelegednek egy spanyolorszagi szintel (nem a recesszio alattival termeszetesen). Amihez sok ido kell azaz, hogy az emberek megvaltozzanak.
Az ideam nekem egy skandinav beallitottsagu orszag (mmint gondolkodasban).
Niko Belic 2010.04.07 14:25:46
@nerock: Mivel nem irtad, hogy laksz e kulfoldon, vagy csak nyaralsz ezert leirom hogy en hogyan csinaltam. (Most emlekezetbol mondom, mert nincsenek itt a papirok)

1., Letolteni a formot a valasztasi iroda honlapjarol
2., Kitolteni az kulfoldi lakcimedet (tulajdonkeppen atjelentkezel), de ez 1xi alkalom amit, szoval ezt minden valasztasnal meg kell csinalnod (en igy tudom)
3., A szemelyi szam != a szemelyi igazolvany szammal. Ha jol emlekszem a valasztasi papiron mindenkinek rajta van ez a szama.
4., Elkuldeni a valasztasi irodanak es varni a valaszt

Ez ingyenes procedura
Niko Belic 2010.04.07 14:36:14
@kacce: bocsanat szakmai artalom... != az nekem a NEM egyenlo :D:D:D
Ha megnézitek az AppStore-ban a fizetős appok toplistáját, a negyedik helyen egy gombocis programot láthattok. Ez egy többszörös hungarikum, mivel a gombfocit ismereteink szerint itthon találták fel, az app készítője pedig Kovács Zoltán, az interjúsorozat következő részében vele…..