Regisztráció Blogot indítok
Adatok
westbalcan

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Köz)szempont Valami változott 2011.01.15 11:53:04
Tízezer ember. Hozzávetőlegesen ennyien voltak kint a Kossuth téren péntek este, hogy voksukat letegyék a sajtószabadság mellett, a médiatörvény ellenében. Tízezer ember. Legalább ennyien vannak ma Magyarországon, akik úgy gondolják, a Kormány rossz döntést hozott és egy olyan…..
westbalcan 2011.01.15 23:16:47
10 - 15 - 20 ezer fő vett körülbelül részt a Parlament előtti  2011. január 14-i, sajtószabadságért való tüntetésen. Gondolom köztük számos blogger is figyelte a történteket és levonja belőle a kellő tanulságokat.  Amennyiben  a 2002-es FMPSZ (egykori…..
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
A PirateBay is csatlakozott a Blackout for Hungary akcióhoz, amely a december 21-én megszavazott új médiatörvény ellen tiltakozik szerte az interneten. Úgy tűnik, hogy a világ legnagyobb torrentoldala nem sötétül el teljesen, csak a a kezdeményezés angol nyelvű bannerét helyezték el…..
  Tipikus jelenet filmben, könyvben, zenében, amikor száz évvel ezelőtt felkerül valaki egy kis faluból a nyüsgő nagyvárosba és elámul azon, amit ott lát. Nos a száz évvel ezelőtti San Francisco nyüzsgésén én ma is elámulok, és alighanem ugyanúgy nem találnám a helyem,…..
Boldog Új Évet Mindenkinek! Elkezdődött ez az év is. Az éjfél utáni másodperceket a Himnusz elhaló hangjai után Schmitt Pál a Magyar Köztársaság Elnöke uralta. Szó szerint. Ünnepi köszöntője igazi művészeti alkotásra sikerült. Tele van bonyolult szimbólumrendszerekkel,…..
westbalcan 2011.01.01 19:11:52
A VV4 gyengén teljesít, Vágó István kitálal, a celebek megkapják, amit megérdemelnek, a Showder Klub tovább menetel, a Heti Hetes "nagyágyúi" pedig készülhetnek végre a nyugdíjra. De mi volt a legjobb a kertévékben 2010-ben? A legrosszabb tévés pillanatok után…..
Star Wars Van hang az űrben? 2010.12.28 09:32:29
A science fiction filmekben nagyon sok hibát követnek el, de nem ezért szeretjük őket. A fenti infografikában össze is szedték a legalapvetőbb hibákat, mint melyik filmben terjed a hang az űrben. Az összes bolygónak a Földdel azonos a gravitációja, az összes idegen faj angolul…..
A demake (azaz népszerű filmek vagy videojátékok elképzelése régi játékként) rajongóinak ismerős lehet Andy Rash neve: ő az a grafikus, aki elkészítette az eredeti Star Wars trilógia főbb szereplőit pár pixelben – úgy, ahogy annak idején korai Sierra- vagy…..
Azt hiszem a magyar kormány páratlan dolgot hajtott végre. Azonban ez a teljesítmény nem pozitív előjellel kerül be a világtörténelembe. Ha egy európai külügyminiszter lediktátorozza egy másik európai ország miniszterelnökét az nagyon komoly dolog. Főként ha ezt a…..
westbalcan 2010.12.22 17:22:11
westbalcan 2010.12.22 17:42:46
@Dracon: köszi az érdekességet, most meg sztem én nem értek vmit:)
A ShowbizSpy pletykaoldal tudomása szerint Harrison Ford azt szeretné, ha Indiana Jones az ötödik filmben elhalálozni. Elgondolását meg is osztotta George Lucasszal és Steven Spielberggel. "Harrison úgy véli, hogy jót tenne Indynek, ha a következő részben meghalna és kalapját…..
Lehet, hogy Cousteau kapitány leszármazottjának, Jean-Michel Cousteau-nak a szavazata dönti el, melyik autó lesz idén az Egyesült Államokban a Green Car of the Year, vagyis az év zöld autója díj győztese. A jól csengű vezetéknevű francia tengerbiológus mellett tagja még a díj…..
westbalcan 2010.10.29 12:04:11