Regisztráció Blogot indítok
Adatok
astbury

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
József kivételes meglepetésben részesült: születésnapjára egy igen ritka, kukacos ízesítésű pralinét kapott. A Homár nem is igazán érti a panaszt, ha mégjobban becsomagolnák, hogyan lenne kukacos? A magyar társadalom még nincs felkészülve a biofúziós konyhára: Kedves…..
astbury 2009.07.13 15:09:16
@hex.kelly: irígyled anyádtól a kukacokat?
A nagy pimpmester, Xzibit június 6-án a Syma csarnokban vagy bulit csinál, vagy haknizik. Még magunk sem tudjuk, de az biztos, hogy a detroiti illetőségű rapper talán soha nem volt a csúcson, de legalább eldurrantott egy-két jó számot. Már három albumon túlvolt Xzibit, amikor 1999…..
astbury 2009.06.07 21:14:28
@RayBan: mellé. a pörsenéses arcú cikkírócska kisfiúknak szól, akik egy egyébként a mértéke miatt is megmosolyogtató pályázatról nem mernek írni egy fonnyadt cikket sem, ennél kisebb kaliberű dolgokról-zenészekről sokkal ordenárébban és megalázóbban ellenben írogatnak.
pedig az általuk felmagasztalt undorgrundnak pontosan egy pankkk programra lenne szüksége. mármint egy normális programra.
astbury 2009.06.08 13:09:43
@RayBan: ha elolvastad a programot, remélem megtetted, észreveszed, hogy a pankk program sajnos porhintés. a pályázaton elnyerhető összegek még önrészre vagy részfinanszírozására sem elegendőek azon célok megvalósításában, amelyekre címezhetően elérhetőek. ez a blog a hazai undeground zenei élet "kiválóságait" promótálja, tehát egy jól összerakott program csak elősegíteni tudná ezen oldalt, illetve a preferált zenekarokat. ez a program összesen 85mFt összegről szól, amelyet három témakörre kell elosztani, vidéki koncertek, első lemez, tehetségkutatás. a témakörök önállóan is ennél több pénzt érdemelnének, hiszen így a programra fordított állami segítség mérhető elmozdulást, fogyasztói rétegek (koncertre járók, lemezvásárlók) számára elérhető megjelenést nem biztosít, csak emeli az egyébkénti elutasítottságát a pályázati rendszereknek. az állami szerv pedig látványosan kipipál egy feladatot, amit "megoldott"... és arról még nem is beszéltünk, hogy a program népszerűsítésére, ismertetésére, hirdetésekre mennyit költenek... a pankkk-kal csak ennyi a probléma...
ha a blogírókkal kapcsolatba pedig ez úgy kerül, hogy részükre indolens zenekarok nehezen tolerálható színvonalú ostorozása közben felhívjuk a fiúk-lányok figyelmét arra, hogy egy sokkal fontosabb témakörben pedig fülük botját sem mozdítják, hát még a klaviatúrájukat...
Jó reggelt, dagadó pártkasszát mindenkinek! Csak emlékeztetnénk a kevésbé tájékozott fogyasztókat, hogy mától - közgazdaságilag természetesen semmivel sem alátámasztható módon - átlagosan 30 százalékkal nőnek a parkolási díjak a fővárosban. Előző mondatunk persze…..
Junkies – Degeneráció (2009 Edge Records) A Junkies már 1992 óta létezik. Akkor még Csordás Tibi volt az énekes, aki ma a Fiesta oszlopos tagja, ráadásul az első Rock & Roll című lemezt egy az egyben ő is írta, nem a mostani dalszerző, Barbaró Attila. Akkor még ilyen…..
astbury 2009.05.25 18:32:50
@DankóG: tévedsz drága dankóg, rájöttem mi a cél. a probléma, hogy sivár-paraszt cikkekkel, minősíthetetlen, ordenáré szóhasználattal romboljátok a közízlést, valamint a különböző zenei ágak helyes mértékű és mélységű médiafelületének és társadalmi befogadottságának elérésének sok esélyét.
gyökér dolog junkies-t hallgatni, vagy ossian-t, de tapló hanggal, prejudikáltan megírt cikkekkel pont a hatás-ellenhatás mechanizmusa lép életbe.
ráadásul ez a tótavé hangvétel egy ideig menő volt, de azért erre ne alapozzatok nagy szakmai pályát.
az nem újságírás, ha az ízlését és a véleményét rám akarja erőltetni valaki.
a nevemet pedig vállalom. ha arra érdemesnek találom a beszélgetőpartnert.
Június 11-én rendezik meg New Yorkban a YIVO Institute for Jewish Research épületében azt az előadást, amin zsidó származású egykori punkok mondják el tapasztalatukat arról, hogy annak idején hogyan is vitték bele zsidóságukat a zenéjükbe. Négy punkrock legenda beszél majd az…..
astbury 2009.05.22 15:42:04
@melchi zadok: lehet azért, mert van olyan retardált paraszt újságírónak látszó lény, aki ilyen felhanggal szervez eseményt. esetleg ki is lehet sajátítani a punk mozgalmat... majd meglátod megállapítják a kohnferencián a punk eredetét..., mint ahogy a cikk utolsó bekezdése teszi. no, ezért. pedig ki a faszt érdekel?!
ui: a blues esetében ez még érdekesebb lenne, no meg nagyobb feladat :)
A Flogging Molly annak ellenére sem ismeretlen Magyarországon, hogy tavaly egy koncertjük pont elmaradt, viszont azt nem lehetett a jegyeladásokra fogni, inkább bizonyos technikai akadályokra (később ráadásul a Szigeten be is pótolták a bulit). A zenekar punkot játszik, de nem a…..
astbury 2009.05.13 20:46:51
Turbo, Háború @ A38 2009.04.16. Szappanos György a basszusgitár magyar félistene. Egy Turbo-lemezbemutató kapcsán nem ez lenne az optimális kezdőmondat, de kötelezőnek érzem, hogy a nevet bevéssem azokba a fejekbe, ahol még nem volt ott. Ugyan a cím is az előzenekarra utal, kissé…..
Már csaknem fél éve, hogy kijött az Isten Háta Mögött legutóbbi Kényelmetlen lemeze, de budapesti koncert eddig nem sok volt. Most viszont április 11-én, szombaton, fellépnek a Dürer-Kertben, mi pedig szimpla ajánló helyett egy kétórás beszélgetés kivonatát közöljük le…..
astbury 2009.04.14 21:08:07
@DankóG: az állatfarmot
astbury 2009.04.16 08:02:52
@DankóG: csak kérdeztem, mert téged érdekelt a ráutalás.
A béna Dave Gahan-klónból az egyik legtöbb embert megmozgató művész úrrá vált Ákos nyitja majd a VOLT Fesztivált idén. A buliban az lesz különleges, hogy szemben az összes többi koncerttel, Ákos a fesztivál korábbi helyszínében, a Soproni Sportcentrum nagytermében tartja…..
astbury 2009.04.02 08:18:15
@RayBan: próbáld meg szemüveg nélkül olvasni pl mista véleménynyilvánítását, és rájössz, ki kezdett el politizálni...
a lg blogon a politikai hovatartozás céltábla a véleménydeformálóknak, ha az illető zenész nem liberális, bár az index vonal miatt ez érthető, csak itt még agyatlanabbul fikáznak.
drága dankóg, ha nem érted a disznó-farm vonalat, akkor meg ne szólj hozzá egy ákos-fórumhoz. de segítek, orwell, állatfarm. várom az önkritikát tőled!
A világpremierrel egy időben nálunk is bemutatták az új AC/DC-klipet, amit az Anything Goes-ra készített a veterán rock&roll csapat. Igazából semmi nagy durranást nem várhatunk tőle, sima koncertvideó, akinek bejön az AC/DC, annak ez is be fog. Alább megnézhető az anyag, de…..
Levelet kaptunk Jamie Winchesteréktől a múlt héten róluk írt soraink miatt. Most nyilván mindenki, aki akkor minket ütött kommentben, valami olyasmit gondol, hogy: höhö, a köcsög Lángoló Blikkárok a zenekartól is jól megkapta a magáét, ám sajnos el kell szomorítsuk őket, nem…..
Ezen a héten nem ajánljuk, hogy a kedves olvasó este hallgasson Petőfit, hiszen ma Jamie Winchester és Hrutka Róbert egyik koncertjét adja a rádió, mi pedig senkit nem szeretnénk arra buzdítani, hogy hallgasson egy zenekart, amelyiknek minden száma olyan, mintha valami mobilreklám…..
Nem titok, hogy töménytelen mennyiségű sajtóanyagot kapunk a szerkesztőségbe. Elég nehéz szelektálni, hogy mikor, mi kerüljön ki. Mivel az alábbi eseményhez szaftos bulvárcuccok is tartoznak, ám legyen (úgyis mi vagyunk már a Lángoló Blikkárok, ahogy egyik olvasónk mondta).…..
Arról valószínűleg mindenki tud, hogy a Kornból annak idején kilépett Brian "Head" Welch megtalálta Jézust, és ezt lépten, nyomon hirdeti is. Arra is felfigyelhettek páran, hogy tavaly egy fesztiválon a gitáros kijelentette, hogy egy másik Korn-tag is megtalálta Istent,…..
Steve Harrist, az Iron Maiden főnökét megáldotta a jóisten. Nem csak, hogy van egy Lauren nevű lánya, de ráadásul még csinos is (mármint a lány), sőt énekel is, igaz ez utóbbinál inkább a lelkesedése, illetve a külcsín viszi el a produkciót, mint a minőség. Most apuci szeme…..
A volt Skid Row énekes, Sebastian Bach elutazott Nashville-be, Tennessee államba, és annyira meghatotta a hely szelleme, hogy kapásból készít is egy teljes countrylemezt, annak ellenére, hogy ő metálénekes. Na jó, ez nem teljesen igaz, ugyanis Bach megnyerte a Gone Country 2 nevű…..