Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nina00

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 26. egy vizsgával kezdődött. Méghozzá nem is akármilyennel, hanem egy pótvizsgával, mely idei vizsgaidőszakom utolsó megpróbáltatása volt. Mondattani alapozó. Ez a fantasztikus kurzus azok közé tartozik, amikért igazán meg kell szenvedni. 44 sorstársammal együtt…..
E-mailben kaptam ezt a kis képet. Végre egy szellemes továbbítottlevél. Néha nagyon fel tudom idegesíteni magam azon, hogy mennyi hülyeséget küldözgetnek nekem az emberek. Lásd a múltkor négyszer kaptam meg ugyanazt a körlevelet, hogy Bill Gates osztogatja a vagyonát és, ha ügyes…..
Mozgalmas délelőtt volt a mai. Reggel a kedvesem otthonában ébredtem, onnan vonatoztam be Pestre, hogy aláírathassam azt kedves kis fekete könyvecskét, amit indexnek szoktak nevezni. Igen ám, csakhogy volt annyi eszem, hogy előző nap otthon hagytam, úgyhogy Carrotta utánam hozta…..
Hurrá, már csak egy utolsó vizsga!Addig is, egy kis nyugtató zene:http://www.youtube.com/watch?v=PC6GpzAcIDE&feature=related..
Ééééés igen, ma megint sikerült előadnom a magamét:10:00-kor volt ma vizsgám Könyvtárhasználat órából. Ennek megfelelően gondoltam előtte egy pár percre be is nézek a könyvtárba, úgyis rég voltam már ottan.. Hát benéztem, de elég erősen, mivel bementem 9-re, de a…..
  Kurzusfórum Bezár     Informatika és könyvtárhasználat…..
Elképesztő mire képesek ezek az apró, sok lábú, gusztustalan kis lények. Pofátlanul mászkál nyolc lábbal a plafonomon, miközben én meg aludni szeretnék, de nem merek, mert félek, hogy rámesik. Azóta vannak ilyen félelmeim amúgy, mióta valahol olvastam, hogy az átlag ember élete…..
Minden diák számára eljön a pillanat, mikor úgy érzi, tele van a hócipője a követelményekkel, meg a kötelezettségekkel, ilyenkor vagy idegbajt kap, vagy betegséget szimulál. A jobbak persze úgy csinálják, mint jómagam: megvárják az elmebaj kezdeti fázisával a szünetet. Persze…..
Nos, az történt velem a mai napon, hogy nem tudom elhagyni a számítógépet. Ez havonta egyszer rám szokott jönni és ilyenkor kitalálok mindenféle ürügyet, hogy miért kell nekem még itt ülnöm...ezúttal blogot csináltam. Persze azért elárulom, hogy értek külső hatások is…..