Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxpayne

21 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
+ Tartalmas, érthető, jó kommentár+ Profi végigjátszásHozza a szokásos remek minőséget! :D ..
+ Tartalmas, érthető, jó kommentár+ Bár az elején a kvidics nem hozott nagy sikereket, de utána profi végigjátszásHozza a szokásos remek minőséget! :D ..
+ Tartalmas, érthető, jó kommentár+ Profi végigjátszásHozza a szokásos remek minőséget! :D ..
Ebben a kis vlogban az elkövetkezendő projektek típusát jelentem be. Ez egyben egy teszt is volt egyébként. ..
- Az olvasás kicsit érződött, de nem volt vészes + Nagyon jó minőségű videó + Összeszedett kommentárRuby ..
LINK: https://www.youtube.com/watch?v=QpWmv2dYErs&feature=channel&list=UL - Egymás szavába vágás- Idegesítő káromkodás- Sokszor szétszórt, értelmetlen kommentár- Unalom, élvezhetetlenségResidentmusic ..
Ennek a videónak a hangját már a telefon hangfelvevőjének a segítségével csináltam! Remélem élvezitek! ..
- Igazán beállíthattad volna a játékot a felvétel elött- Nagyon szétszórt vagy, össze vissza beszélsz- Eléggé durva nyelvezet, nem ezt várják el a nézők.- Ez a felolvasás nem nagyon tetszik+ Jó játékválasztás (bár szerintem kicsit megszégyeníted a játékot :/)Ez a stílus…..
- Nem beszélsz végig- Nem vettem észre nagy lelkesedést- Az intró nagyon hosszú, és kicsit furának találtam- A játék sokszor elnyomta a hangod+ Látszik hogy értesz a játékhoz+ Jól vagy informálva+ A zenés részek nagyon jók voltak!+ A videó jó minőségű (1080p)…..
- Nem beszélsz végig- Nem vettem észre nagy lelkesedést- Az intró nagyon hosszú, és kicsit furának találtam- A játék sokszor elnyomta a hangod+ Látszik hogy értesz a játékhoz+ Jól vagy informálva+ A zenés részek nagyon jók voltak!+ A videó jó minőségű (1080p)…..
LINK: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sFUP8Y2hijQ - Vannak kihagyások a szövegben- Nem csak a videóról beszélsz (Sok a Battlefield)- Összeszedetlenség+ Jól informálodottság (a CoD részek)+ A videó nagyon jó minőségű (1080p)+ Jó bevezetés voltSzerintem…..
LINK: https://www.youtube.com/watch?v=1Co78sCPkRg&feature=plcp - Mikrofonba lihegés (hidd el, nagyon idegesítő)- Egymás szavába vágás- Vannak kihagyások a szövegben+ Remekül dolgoztok össze+ A videó nagyon jó minőségű (1080p)+ Jó játékválasztás+ HozzáértésRemek…..
+ Játékválasztás.- Egy kicsit erőltetettnek érzem a szinkront és a (szerintem) megjátszott felháborodást.Nekem ez most nem tetszett, de a játék miatt hármast adok rá.Mick ..
+ Jó hangsúlyozás+ Érdekfelkeltő, izgalmas videó+ Vicces jelenetek- Kicsit mintha az OtherWorld-öt utánoznád, hasonló a videó felépítéseJó lesz ez így, de találd meg szerintem a saját stílusodResidentmusic ..
+ A videót végigbeszélitek+ Vicces volt pár helyen- Bele vágtok egymás szavába- Megszakítások, telefonhívásResidentmusic ..
+ Jól tudtok összedolgozni+ A videó jó minőségű+ Végigbeszéltétek az egészet- Durva nyelvezetResidentmusic ..
+ Jól dolgoztok össze+ A videó jó minőségű+ Végigbeszéltétek a videót- Durva NyelvezetResidentmusic ..
Szervusztok jövendőbeli követőim! :D Most kaptam egy új telefont, aminek HD kamerája van, így később sok videót fogok a segítségével feltölteni!..
Sziasztok! Ebben a kis videóban az első és kedvenc PC játékommal, és annak további késöbb megjelent részeivel csináltam egy jó kis Music Videót Zene: Celldwelelr - Louder Than Words (Bare Remix)Játékok: Max Payne 1    Max Payne 2     Max Payne 3 ..
Egyik saját készítésű videóm. ..
MrResidentmusic blogja RESET 2012.10.30 22:02:06
Te, ki ezt olvasod, értesítelek hogy ez a blog újraindult, és új céllal, a mindennapjaim és a fórumom és a videóim blogja lett...
Ez a hét szerintem minden Rossz PC Játékok Sorozat rajongónak szomorúan telik, vagy legalábbis indult. Február 7-én, hajnalban felkerült az Internetre az utolsó Rossz PC Játékok epizód, és nem sokkal utána megerősítést nyert, hogy freddyD, a RPCJS guruja abbahagyja munkásságát…..
2perc mobil-evolúció 2011.03.25 21:38:00
maxpayne 2012.01.01 16:17:48
Renamon Skin  Tf2 Players   Tf2 female Medic  Citizen Skinek (MediEvil Skine is benne van) Tf2 Black ragdoll fix Counter Strike Source Models   Mephiles (Sonic The Hedgehog 2006) ..