Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Fata*

0 bejegyzést írt és 256 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sampdoria-Reggina 1-2. Nyernek a déli vitézek és nem azért, mert szeretjük őket, hanem azért, mert a genovaiak spórolni fognak legjobbjaikkal – maguk mondták. A múlt héten Bolognában győzők pedig mindent fognak csinálni energiáikkal, csak spórolni nem.Lazio-Udinese 0-2. A…..
*Fata* 2009.05.08 15:09:51
@mbemba: akár 20-25 percet is játszhat!:))
egyébként Lapo szerint is ez a vero derby d'Italia.
A körülményekhez képest egészen mozgalmas fordulót hozott a 34., és itt nem csak a szokásos vérzivatart még felül is múló Világítótorony Derbire gondolunk. Az Inter sima győzelmét az Ibrahimovicra egy év után ráboruló lila köd fűszerezte fogyaszthatóvá, a Milanban Pippo…..
*Fata* 2009.05.05 19:15:43
@calcio_di_rigore: öt győzelem után. ti mikor is nyertetek utoljára? nincs több kérdésem.
Sweet sixteens&Rorschach forever; keressük popp (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi és sporttárs méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut…..
 Úgy tűnik véget érnek Luciano Spalletti és a Roma közös útjai, miután egybehangzó sajtóértesülések szerint az edző jövőjét illetően mindössze három kérdés maradt nyitva a felek között, méghozzá, hogy;közös megegyezéssellemondássalvagy esetleg a tréner…..
A mindenkire veszélyes Lazio legyőzi az Intert (Milánóban), a Milan pedig Szicílián tanítja móresre a Cataniát, és máris csak négy pont van az 1. és a 2. között, újra nyílt a bajnokság! Bruhaha, hát persze, hogy viccelünk. Mivel a második helyért folyó csata tétjénél fogva…..
*Fata* 2009.05.05 11:26:31
@giacinto: nincsenek belső infóim a csapat és az edző kapcsolatáról /nem is érdekel/, de legalább lesz mire fogni a vereséget.
Hiába kapott ki az Inter, a bajnoki címért folyó versenyre már egy szót sem kívánunk pazarolni. Vannak itt más dolgok, amikért még lehet izgulni, bár ezek is fogynak. A Roma agyonverésével – és a Genoa bukásával – a Fiorentina óriási lépést tett az utolsó BL-hely…..
*Fata* 2009.04.28 10:42:31
@popp: csere és vihetitek.
*Fata* 2009.04.29 10:30:30
*Fata* 2009.04.29 13:00:55
@Great Cornholio: köszönjük az elmés megjegyzést.
sokat gondolkodtál rajta? jajdevicces, gratulálok.
Először mikor meglepődtem – de nagyon – egy angol szón az olaszban, pontosabban annak használatán, az a killeraggio volt: mégpedig a killeraggio giornalistico (újságírói killerség), vagyis amikor egy újság, vagy a média – utasításra, vagy sem – célkeresztjét egy személy…..
*Fata* 2009.04.28 23:09:11
@mbemba: valóban, Gennarino egy évet letolt a Rangersben:)
Beckham mondta:
"Amikor megérkeztem a Milanba, Ancelotti már javában tanult angolul. Mindig megpróbálom kijavítani, de hibát hibára halmoz és így általában az egész röhögésbe fullad.
Bevallom, én sem tettem valami sok előrelépést az olasz nyelv elsajátításában. Az első két szó, amit megtanultam: grazie és forza Milan. Ezen kívül tudok még gratulálni a bíróknak (nevet) valamint Inzaghinak, hogy „szép gól”.
A játékosok tudnak angolul, bár Gennaro Gattuso külön nyelvet beszél, de őt is megértem (nevet).”
Inkább a bukásra állók harca a nyugodt nyári szünetért, mint a két közepes eminens tusakodása. A Lecce, a Bologna, a Torino mind otthon játszanak, ráadásul mindannyian verhető ellenfelet fogadnak, így ha a Menekülő Ember komolyan gondolja, és nem akar végleg búcsúzni, meg kell…..
*Fata* 2009.04.26 17:21:22
*Fata* 2009.04.26 23:40:24
@Mr.AT: megelőztek a válasszal.

Azt nem mondom, hogy most a helyünkön vagyunk (-7), de hogy a Juve a helyére került, abban biztos vagyok.
Derbi volt, és látjuk a kommentek között, hogy ezzel sokan nem fognak egyetérteni, de mi valahogy egyetlen pillanatra sem éreztük, hogy ez a derby d’Italia a Juventusnak állna. Még az első félidőben sem, amikor kiegyenlített volt a meccs, még néhány helyzet is összejött.…..
*Fata* 2009.04.21 19:36:40
@giacinto: Patora bizony.
(én kérek elnézést az összehasonlításért)
*Fata* 2009.04.21 22:50:51
@daneeka: MÉG nem...;)
szépen beill(eszked)ik.
A legfontosabb: Inzaghinak nincsen párja (erről már írtunk). A három gólja sem volt semmi, viszont a lelkesedése, odaadása egészen egyedi. Utánozhatatlan. Most megint háromszor örült így! De a San Siróban az egész Milan tündökölt. Ancelotti is varázsolt. Először is, mbemba…..
*Fata* 2009.04.20 13:34:24
Volt ennek a tavaszi szezonnak olyan része, amikor még számított volna, mi lesz a Derby d’Italia végeredménye. Ez már nem az, de azért az eseménynek kijáró tiszteletet most is megkapja a (nagyon) Öreg Hölgy, akit elővett az övsömör, és már kedve sincs az egészhez, és a…..
 Yoann Gourcuff Bordeauxban kétségkívül újjászületett. Egy idény lefogása alatt sikerült bizonyítania azt, amit Milánóban a francia játékát látván mindenki csak remélni mert, az ifjú (mindössze 22 éves) középpályás igenis az elkövetkező évek egyik legkiemelkedőbb…..
A Juventus múlt heti bénázása után óvatosan fogalmaztunk a Serie A eldőlését illetően, érdemes is volt megvárni a 31. fordulót, amikor a 4. helyezett Genoa ellen kellett volna életben tartani a meglehetősen halovány torinói reményeket. Nem sikerült, és bár az Inter is…..
*Fata* 2009.04.12 23:36:19
@lezsolt: dehogy kevés! pisilnie kellett :D
*Fata* 2009.04.13 22:37:57
@Il Capitano: engem spec tökéletesen hidegen hagy...

@Hispan07: én éreztem előre, nemhiába fogadtam:)))
A tegnap esti meccsen ezt láttam, van egy csapat, ahol olyan játékosok fociznak, akik nem kellettek, továbbálltak és egy csapatba tömörülve újjászülettek és ott voltak a gatyába rázottak, akiket kiválasztottak, de valahogy nem akarnak beválni, befutni. Vagy inkább nem tudnak! És…..
Tavaly a Livorno kottára ugyanúgy intézte el a Romát, ahogy a Chievo a Juventust. Bár 2008 elején már kicsit korábban leírtuk, hogy eldőlt a bajnokság – idén is pedzegettük már –, akkor legalább meg kellett várnunk az Inter aktuális üldözője, és a milánói kombájn…..
*Fata* 2009.04.07 17:42:55
@calciomax: Én is így gondolom.

Pláne hogy a Juve ennyi egy Chievoval szemben.... Ott is volt izzadás, csak még nem is jött össze...
Nyugodt hét elé néz a Serie A, legalábbis ami a párosításokat illeti, bár tapasztalatunk szerint a válogatottak miatti szünetek után a kiscsapatok (akiket ugyebár kevésbé érintenek a nemzeti csapatok tusakodásai) rendszeresen alárúgnak egy komolyat az óvatlanul közelítő…..
*Fata* 2009.04.05 21:00:50
@WallyB: pfffffff
valóban, a zinter ebben egyedülálló.
na megyek nézek FOCIT
*Fata* 2009.04.05 23:35:31
sima volt ez :D

@Great Cornholio: engedelmeddel az inter "játékát" én inkább nem jellemezném.

@popp: bizony, PIPPO ÖRÖK. Apropó, lehet hogy találkozunk Bpen? :)
Sajnos, nem sajnos az úpécé döntött, majd el kellett búcsúzni – immár pár hete – a Rai Uno-tól. Hogy erről írni is lehetne, akkor ugrott be, amikor az alábbi posztot olvasgattam.Alessandro di Pietro, a snájdig Csak megerősítés volt a Mélypontban eltöltött…..
*Fata* 2009.04.05 13:20:13
@mbemba: megnéztem ezt a theitalianjob-ot, tudsz még ilyeneket? nagyon köszi:)
*Fata* jelzett egy hírt, amelyiket mi most a vonal alatt idézünk.Amúgy már Olaszországból is jelezték az olaszblog számára, hogy a Milan érkezik. A Gazzetta dello Sport egy újságírója igazolta vissza, hogy igen a Milanról van szó. Szóval, április 22-én,…..
Felhőkarcolók helyett harangtornyok, kőolaj helyett olívaolaj, baseballpálya helyett mezei focipálya, ranch helyett gyönyörű szántó: csak ennyi a különbség az ámerikai és az olasz Dallas között! ..
Egy olasz arc lassan kezdi elérni azt a népszerűséget, amelyiket korábban Baggio, Collina, Cannavaro, Gattuso, Totti elért. Az illető nem tud gólt rúgni, nem is azért szeretjük, mert a pályán hagyja szívét, nem is azért, mert nagyon olasz, meg remek toszhán beszédét sem hallhatjuk…..
Tegnap hatalmas maffiaellenes tüntetés volt Nápolyban, mintegy 150 ezer ember vonult ki - a helyi Il Mattino szerint - az utcára. A fő üzenet az volt, hogy legyen: ,,Kevesebb beszéd és több tett”, merthogy az összegyűltek számára egyértelmű, hogy az olasz intézményrendszer…..
*Fata* 2009.03.22 17:30:03
Gyépésharc lesz a Serie A 29. fordulójának rangadóján, a gúzsba kötött kezekkel rajtoló sánta Roma fogadja a lábak nélkül érkező vak Juventust. Az Interre papíron könnyű feladat vár a tökutolsó ellen, de Mourinho valószínűleg viccnek szánt felállása azért rejteget…..
Egy normális pénteken, déli tizenkettőkor, az ember a hétvégéért üvölt. Most mégis mindenki a monitorra fog meredni, főnöke legnagyobb gyönyörűségére akinek rálátni a monitorjára, az megcummta. Az UEFA ekkor tartja az európai kupák negyeddöntőinek, illetve…..