Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekhalal

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Atlanta, Georgia. Jarod egy lepukkant raktárépületben fejezi be legújabb ügyét. Most épp nyomozó volt, a társát buktatta le. A rosszarc Jarod elődjét, Santora nyomozót lőtte le. Jarod most őt ismerteti meg az érzéssel, milyen is a fegyver csövébe nézni. Sok van a számláján,…..
Vége a nyárnak, és vége a kis nyáriszünetnek is, amire elküldtem Sötét angyalunkat, de most már, ha minden jól megy, tovább dübörgünk a végkifejlet felé. Köszönöm a kitartás annak a pár embernek, aki olvassa! :) Egy korai reggelen a lányok készülődnek a napra, Max fogat…..
hogyvolt A Kaméleon 3x18 - Wake up 2009.09.05 10:00:00
Kivételesen megrázó részhez érkeztünk, ennek alkalmából sok-sok kép - mert azok most beszédesebbek - és poénmentesség várható... Miss Parker kislányként az anyjával piknikezve a szerelemről beszélgetnek. Egy pillanatra hátat fordít az anyjának, mire visszafordul, már csak egy…..
Új évad első epizódja, így van némi visszaidézés a legelején, majd jönnek az érdemi jelenetek. Jarod egy ágylapra lekötözve tiltakozik, kap néhány injekciót, majd bezárják egy fémkamrába. Hirtelen váltás, egy mexikói kolostor freskói. Missék Jarod nyomát kutatják, nem…..
hogyvolt A Kaméleon 1x01 - Pilot 2008.06.21 09:00:00
Sötét képernyővel nyitunk, csak hang van: egy gyermek dúdol magában, majd megérkezik a fekete-fehér kép is: hatéves forma fiúcska dúdol, egy vele egymagasságú, Legóból épített torony körül sétálgat elégedetten. A háttérben egy filmvászon, rajta az Empire State Building. Az…..
Ott tartottunk, hogy Harriet elmondta Jarodnak, hogy Kyle a testvére. Azóta az üldözők lekoptak, Jarod és Harriet a farmon vannak. Harriet mesél: egy kolostorban nevelkedett Catherine-nel. Harrietből apáca lett, Catherine férjhez ment. Később Harriet is kilépett a kolostorból, a…..