Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ANi

50 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Várlak itt is szeretettel! Profi üzletemberek, profi cikkek, tanulmányok, minden, ami a sikeres, hatékony online marketinghez szükséges!   ..
 Oktató videó, video tutorial, e-book, könyv..
Visit A lelked kertje - The garden of your soul..
... férfiaknak-nőknek egyaránt a nemkívánatos szőrszálak ellen. Kíméletes, de hatékony KRÉM arcra, testre egyaránt! Hosszú évszázadokon át titkosított összetételét ma sem fedi fel a szépséges egykori egyiptomi Leila leszármazottja, de a rendkívüli csodakrém már kapható!…..
Mindössze egyetlen regisztrációval kap egy teljesen ingyenes, többszáz (mindenfajta) termékkel felszerelt webáruházat, teljes, profi automatikával, webirodával, - mindennel, mi szem-szájnak ingere. Még azok is sikeresek lehetnek benne viszonylag rövid idő alatt, akik még csak most…..
                              ..
 Nagyon érdemes feliratkozni az ingyenes hírlevelekre!                                 ..
 IBON Social Network Economy - Online Gazdasági Közösség Jelenleg előregisztráció stádiumban működik a portálunkRegisztrálj ide klikkelve! IBON Economy tagjaink így látják rendszerünk lehetõségeinek az elõnyeit  …..
Feliratkozás a(z) mellékkereset csoportra E-mail: Csoport meglátogatása  ..
 MLM-SIKERTITKOK (katt ide!) Kajárik Béla - nagyon tanulságos, nagyon jó! - weblapja a miértekről / miért nem-ekről, hogyanokról és egyebekről. Mindenkinek sok szeretettel. ..
  info.napihami.hu/  Ingyenes regisztráció, "havi kötelező" és apróbetűs részeik nélkül, csak családi / egyéni bevásárlásokhoz is! Önálló karrierként is kiváló!Korrekt, emberbarát, profi!Nyitás szeptember hónap folyamán!Legyen az elsők közt - ha…..
ANi 2009.10.27 21:12:39
A NapiHami webáruház egy teljes mértékben magyar vállalkozásokból összeállt csapat, régi, kizárólag magyar termékeket forgalmazó cégek vannak a háttérben. A kínálat: elsősorban napi élelmiszer, kozmetikum, baba-élelmezés és -kozmetika, hasonlók (teljes árukészlet megtekinthető a weboldalon).
Árak kb. a multiknál megszokott árfekvés.
Csomagköltség km-körzetenként változó, Budapesten megoldható ingyenesen is. Bővebben:
Szállítási feltételek:
[Lap tetejére]

A kiszállítást a SMITEAM Next futárcég végzi az alábbi díjakkal:

A futárszolgálati díj 500-990 Ft között van országosan. A kiszállítási díj sávosan változik. Budapest kiszállítási központtal számolva.

Felhívjuk figyelmét a kedvezményes kategória kivételes áraira!

Kiszállítási kategóriák:

Normál kategória:

* utánvételes, (fizetés a futárnak az átvételkor)
* mobiltelefonos utánvételes fizetés a futár jelenlétében az átvételkor

* 0- 20km 600Ft.
* 20-100km 730Ft.
* 100-200km 860Ft.
* 200-300km 990Ft.

Kedvezményes kategória:

* banki befizetés, utalás (a megrendelés összeállítását, a pénz beérkezését követően indítjuk el.)
* bankkártyás azonnali fizetés (intézkedünk a megrendelés azonnali összeállításáról)
* Pay Pal rendszeren, azonnali fizetés (intézkedünk a megrendelés azonnali összeállításáról)

* 0- 50km 500Ft. egységesen!
* 50 km felett 700Ft. egységesen!

Extrém kategória:

! Extrém esetben, ha a kiszállítást este 22h-07h között kéri, a futárdíjak duplázódnak. Természetesen, ebben az esetben is érvényes a kedvezményes kategória, ekkor a kedvezményes kategória árai duplázódnak.

Magyarországon a lehető legkedvezőbb árakkal szállíttatunk!

Futárszolgálati áraink az áfát nem tartalmazzák!

- A csomag összsúlya 20 kg lehet, az árak erre vonatkoznak. Amennyiben a rendelés, (20 kg) térfogatánál fogva nem fér bele egy csomagba, két csomagot szállítunk és természetesen az ár nem változik, a plusz dobozanyag költséget cégünk átvállalja. (általában 2 csomagba 14.500 Ft rendelés fér bele.)

Kiszállítási időintervallum: 07-22h ig.
Kiszállítás szombat, vasárnap és ünnepnapokon is.
Kiszállítási felár nélkül!

A rendeléskor be lehet majd jelölni, mikor kérik a kiszállítást, és a futárcég felhívja Önöket a pontos időpontot illetően.
Egy fantasztikus hölgy fantasztikusan jó tanácsai, tapasztalatai: mi miért sikerül - vagy éppen nem sikerül?? Nézzétek meg, sorsfordító lesz néhányotoknak biztosan!!  :) Fogadjátok szeretettel a témában utolérhetetlenVIDA ÁGIT!! (bővebben: katt a névre!)  …..
MINDEN KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL várok sok szeretettel mindenkit, akit érdekel a téma, esetleg új lehetőségekről, lehetőségeken belüli friss hírekről szeretne hallani.   E-mail: Név: Lakcím: A hírlevél…..
OKJ KÉPZÉS INGYEN, CSALÁDI PÓTLÉK 20 ÉVES KORIG!Lia Iskola partner *** INGYENES OKJ-s szakképzés, havi 60 nyelvórával + havi 12200 Ft családi pótlék! Még nem vagy 23 éves? Nézz be hozzánk! ==> www.liaiskola.hu *** ..
 Több ilyen zene keresése itt: NetBizCo - Internetes üzleti lehetőségek csoportja BAGDI BELLA WEBOLDALA:http://www.bagdibella.hu  ..