Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roscos_HUN

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem az a baj, ha valaki jobbról előz. Szabálytalan, de nem vagyok én rendőr. A gond akkor van, ha ezt úgy teszik, hogy tudják: a végén le kell majd szorítani a belső sávban autózót. Vélemények az azonos című írásunkról...
Roscos_HUN 2009.09.02 16:15:52
Maximálisan egyet értek mindazokkal, akik a JOBBRA TARTS alapvető KRESZ szabályt hozták fel. Ez a magyar KRESZ alapja, ugyebár. A kedves cikkíró jobban tette volna, ha ezt a cikket meg sem írja. Magam rengeteget vezetek autópályán és iszonyú ideges tudok lenni, mikor Bécsbe vagy Prágába utazok üzleti ügyben és a magyar autópályán töltöm az utazóidő nagy részét az olyan okostojások miatt, mint Ön is kedves Csikós Úr. Mert ugye Ön és az Önhöz hasonló idióta gondolkodású sok honfitársam, amint meglát 600 méterre egy autóbuszt, vagy kamiont, azonnal index és irány a belső sáv, "LEHETŐLEG MÉG A GYORSAN ÉRKEZŐ AUTÓ ELŐTT", ahogy azt a visszapillantóban látja. Nem gondolkodnak el azon, hogy nem kellene lassítaniuk, mert bőven elmenne még mellettük az illető. Ez valami beteges, "nehogy már kicsit is lassítanom kelljen" gondolkodás. Csikós Úr, ajánlom figyelmébe a cseh autópályát; mindenki Skodával tolja, feszít a mellkas a nemzeti autómárkától és a Fábiás is 180-zal megy, még akkor is, ha az autója a végét rugdossa. Ezekhez képest mi magyarok extra kultúráltan autózunk. Kétségtelenül az olasz és angol autósok a legilledelmesebbek, ezt nem is vitatom. De nem az a Nyugat-Európai autózás, hogy mindenki 100-zal megy a belső sávban és a külső üres, mert egy kamion előz 1,5 kilométerre. Már bocsánat, de elolvasva a cikkét meg kell kérdeznem: akkor is így vezetne, ha pl. egy 170 lovas BMW lenne a feneke alatt?
Az időzítés Mind hírlevelek, mind eDM-ek esetén fontos, hogy B2B esetben hétköznapra célszerű időzíteni a kiküldést, és ebből is a reggeli, kora délelőtti időpont a megfelelő. B2C esetében hétköznap délután/este, és hétvége a megfelelő. Miért? Gondoljuk végig a saját…..