Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HA-LOU

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A papíralalpú becsekkolás annyira bosszantóan mozzanata volt évekig a repülővel utazásnak, hogy csoda, hogy nem söpört végig a földön egy eleme erejű sóhaj a megkönnyebüléstől, amikor az appok megjelenésének köszönhetően végre az enyészeté lehetett ez a végtelenül macerás és felesleges, papírpazarló…..
PTinfo Hogy hívják a reptereket? 2011.03.20 13:41:00
Március 16-án átnevezték a budapesti repteret, a jövőben Ferihegyi nemzetközi repülőtér helyett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lesz a hivatalos neve az orszég legnagyobb légikikötőjének. A tárcaközi földrajzinév-bizottság az elnevezést nem támogatta,…..
HA-LOU 2011.03.20 20:26:38
@mozaic: Azért tudnék konkrétumot mondani, amikor megfenyegette a riportert egy ügy kapcsán. Sajnos érintett voltam benne. Az elődjéről igazad van, bájgúnár, elviselhetetlen stílusa volt.
HA-LOU 2011.03.20 20:02:56
@wiener: Ha külföldön jársz, nyitott szemmel közlekedj! Még az USA-ban is lehet kapni, Európában meg szinte mindenhol.
HA-LOU 2011.03.20 20:10:11
@mozaic: Szerettem volna Hardy urat megkérdezi erről, de folyamatosan a tv-s nyilatkozatokkal volt elfoglalva. Bár az ilyen kérdések elől mindig kitér.
Megnyílt a SkyCourt, azaz a Légi udvar nevű új utasterminál pénteken a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren. A szerdán Ferihegyi repülőtérről átkeresztelt légikikötő új csarnoka a 2-es terminál A és B épülete között kapott helyet, benne éttermekkel, duty-free shopokkal…..
Szakmai körökben már régóta köztudott, hogy a Malév a szakadék szélén táncol, magyarul szarban van. Irtózatos méretű adósságállományt görget maga előtt, amely nem hogy csökkenne, hanem egyre nő. Az elmúlt években mindig csak egy-egy kormányzati pénzesbőrönd mentette meg a…..