Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kami34

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erről már korábban akartam írni, de most az egyenérték kapcsán úgyis előjött a téma. Hogyan lettek beárazva az űrhajók? Először is a támadó- és védőértékek, illetve az affinitások alapján van egy első körös árazás. Vegyünk egy példát. Könnyűcirkáló vs Skorpió.…..
Látom, sokan várják már türelmetlenül a játék indulását. Ezzel én is így vagyok, de a körülmények továbbra is rendesen beleszólnak. Reálisan június 15 után lesz időm komolyabban foglalkozni vele, igaz, akkor várhatóan pár hét alatt meglesznek a végső szükséges…..
Az egyes hajótípusok paramétereit lásd ITT. Kezdő flotta kisorsolása Ha R[0 ; 2*támadó kezdeményezés] > R[0 ; védő kezdeményezés], akkor a támadó flotta kezd (vagyis azt tekintjük támadónak). Ha nem, akkor védő (vagyis azt tekintjük támadónak). R[x;y] egy x és y közötti…..
4 aktív kőbányád van, és 1 inaktív. Erőforráshiány miatt pedig a 4-ből csak 3 üzemel...
Összeállt a hajókészlet. 18 űrhajó van benne, nagyrészt a ti ötleteitekből összegyúrva, amiért hálás köszönet! Kipróbálható a csataszimulátorban: Cirkálók A cirkálók a legalapvetőbb űrhajók. Egyszerű lézerágyúiknak és titán páncélzatuknak köszönhetően…..
Ez egy képes beszámoló a háború menetéről. Apróságok (és persze a grafika) még változhatnak, de alapvetően így lehet majd játszani. A térképen látható egy saját bolygó (zölddel) és egy ellenséges (pirossal). Mindkettőt egy-egy flotta védi: Ha rákattintunk a flottánkra,…..
Egyrészt más élőlények nem azért vannak a világon, hogy nekünk jó (vagy épp rossz) legyen. Persze képzelhetjük azt, hogy mindennek a célja az ember, csak ennek meglesznek a következményei. Vagyis megvannak. Másrészt - mint a tapasztalat mutatja - nem is vagyunk alkalmasak arra,…..