Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exc

18 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kész, eddig vártam, és a következő napokban döntésre fogok jutni. Az iPhone 3GS és a Nexus One merült fel, mint lehetséges kiszemelt prédák. Az elmúlt időszakban egy sok pro és kontrát olvastam, hallottam mindkét telefonról. Ám továbbra sem tudtam nyugodt szívvel eldönteni,…..
exc 2010.03.17 13:31:09
Steve Jobs tegnapi Apple Keynote-ja mindjárt egy nagyon merész felvetéssel indított. Tudniillik azzal, hogy van-e szükség egy harmadik készülékre a laptop és az okostelefon között, félúton. (Természetesen nincs. De ezt most hagyjuk.)Jobs szerint csak akkor van szükség erre a…..
exc 2010.01.28 20:59:37
CrunchPad vs joojoo:
www.techcrunch.com/2009/11/30/crunchpad-end/

Pont az volt a sztori lényege, hogy az egész kitalálóját (M. Arrington) a háttérbe akarta szorítani a gyártó(!), ezért a TechCrunch inkább kiszállt az egészből. Így az összes előre kialkudott beszállítói kedvezmény elszállt és az egész cucc ára az égbe emelkedett:
www.techcrunch.com/2009/11/30/crunchpad-end/
10 perccel ezelőtt gondoltam egyet és átköltöztettem a blogot a buzz.hu-ra. Semmi drámai dolog nem történt, csak van 1-2 dolog, ami miatt most azt gondolom, hogy jobb lesz nekünk ott. 3 mondattal részletesebben írtam erről egy nyitó posztot ott.Ezzel együtt ez a blog is megmarad,…..
Ha valaki Chrome böngészőt használ - én pl. azt használok - annak íme egy érdekesség, amit ma vettem észre. Bevallom őszintén, hogy fogalmam sincs, hogy miért működik, de működik. A lényeg az, hogy a Chrome segítségével úgy lehet keresni az it2it.hu-n, hogy be sem kell hozni az…..
Magyar győztese is van a rangosnak számító World Technology Award idei fordulójának. Usman Haque brit dizájner mellett a Prezi.com társalapítóját-vezető dizánerét, Somlai-Fischer Ádámot is díjazta a szakmai zsűri a művészet kategóriában. (Közben a Prezi blogjában is megjelent…..
A mai nappal a Google egy sor szolgáltatásáról - így a Gmailről, Talkról, Docsról, Calendarról - levette a beta logót. Vagyis - a Gmail esetében például - öt év után gondolták úgy, hogy ez a verzió már a kiadásra szánt cucc. Nem béta többé. Stabil, és tulajdonságaiban,…..
Az it2it.hu portálra regisztrált felhasználók száma a héten 5 számjegyűre váltott.Aki már használja, az tudja (aki még nem, az pedig minimum egyszer remélhetőleg kipróbálja), hogy az oldal kizárólag informatikusok és IT cégek közötti üzleti kapcsolatépítésre jött…..
Kicsit messze van Amerika, de talán érdemes átfutni, hogy milyen menedzsment szintű IT kompetenciák érnek jelenleg a legtöbbet odaát (forrás: Techrepublic):1. ITIL Service Manager = $103,9002. ITIL Practitioner = $103,7003. CISSP = $103,5004. Project Management Professional = $103,1005.…..
A Beyond.com egy online munkaközvetítő hálózat, mely több ezer regionális és szakmai oldalt fog össze. Ugyan nem számítanak különösképpen ismertnek, de egy dolog miatt mindenképpen érdekesek: negyedévente publikálnak egy jelentést arról, hogy hogyan alakulnak az általuk…..
it2it blog Usability 2007.05.22 12:05:47
Az elején még nem nézegettük, mostanában viszont már egyre inkább, hogy az it2it mely oldalait és hogyan használjátok. Ennek a dolognak a fontosságára akkor döbbentünk rá, mikor az első ilyen jellegű logokat megnéztük (kb. 3 hónapja). Ebből az derült ki, hogy teljes…..
Ezeken az interjúkon - legalábbis főleg külföldön és főleg a Google-nál - előszeretettel íratnak alá titoktartási nyilatkozatokat az elhangzottakra vonatkozóan. Persze így is kikerül a netre a kérdések egy része, melyek közül bemutatunk néhány…..
Avagy hogyan telnek egy IT oktató mindennapjai. A NetAcademia vezetőjével, Fóti Marcellel beszélgettünk.it2it: Talán kezdjük azzal, hogy mutasd be röviden a NetAcademiát.F.M.: A NetAcademia, mint cég, 1998-ban alakult, és 2000 óta hívja magát Oktatóközpontnak. Jelenleg 15 fős a…..
Az nem meglepő, hogy az iskolai végzettség összefüggésben van a fizetési elvárásokkal. Az viszont igen, hogy nem feltétlenül a legmagasabb végzettséghez tartoznak a legmagasabb elvárások...Főállású munkáknál egyértelmű a kép: érdemes egyetemre járni, mert egyetemi…..
A lakóhellyel, mint fizetést befolyásoló tényezővel kapcsolatban már az előző posztban megírtuk, hogy elvileg 30%-kal jobban lehet keresni Pesten, mint vidéken. De hogyan befolyásolja a fizetéseket az életkor?Ha érdekel, hogy mi mit értünk informatikai…..
Sok helyen, sokszor szerepelt már ez a kérdés, így mi is utánanéztünk. Elsősorban nem egy átlagérték érdekelt minket, hanem az, hogy milyen tényezők befolyásolják a hazai informatikusok fizetési igényeit. Mini-sorozatunk első részében azt boncolgatjuk, hogy a lakóhely milyen…..
it2it blog Google PR: 5 2007.11.11 22:34:00
Kb. 1 hete PR frissítés volt. A szabályok szigorítása miatt jónéhány weboldal PR-ja csökkent, a mienk szerencsére nőtt, és ez a linkek számában is megmutatkozott ..
it2it blog Google power 2007.06.07 12:19:36
Egy kis SEO munkával némiképp optimalizáltuk Google-ra az it2it oldalait, ennek eredményeképpen ugrásszerűen megnőtt a Google-ról érkező felhasználók száma (mondjuk ez nem meglepő). Viszont kiderült számunkra az is, hogy ezt az oldal optimalizálás dolgot sokan nem…..
it2it blog Új funkciók 2007.05.22 11:10:00
Néhány új dolog bekerült az alkalmazásba az elmúlt időben, ezekről néhány szóban:Egyéni felhasználókMeghívó küldés: A szokásos. A meghívó és a meghívott megtalálhatják egymást a kapcsolatok menüpontban (feltéve, ha mindketten aktiválták a…..
A hwsw.hu-n megjelent cikk hatására az elmúlt 2 napban 2500 egyedi látogató jött az oldalra, ami kicsit megdobta a regisztrációk számát: 2 nap alatt kétszer annyian lettünk. Ha tudsz olyan módszert, ami nem kerül pénzbe és cikk nélkül is ennyi látogatót hoz, akkor ne tartsd…..
it2it blog Új funkciók 2007.03.08 01:39:00
Néhány újítás, változás:Megjelentek a képek a listákban isA profilokhoz feltöltött képek átkerültek a regisztrációs oldalra. Így egyértelműbb a dolog, másrészt cégek így 2 képet is tudnak feltölteni minden egyes adatlaphoz: egyet a céghez, egyet pedig a profilhoz; az…..
it2it blog Új funkciók 2007.02.27 00:38:00
Az utóbbi hetekben jónéhány újítás kikerült az it2it-re.Létrehoztuk a NetAcademiával együtt NetAcademia ki-kicsoda szolgáltatásunkat, it2it alapokon. Ezzel a NetAcademia tudástár felhasználók egy webes önéletrajzot hozhatnak létre az account-jukhoz. A szolgáltatás…..
it2it blog Kick-off 2007.02.18 01:50:00
Az it2it gyakorlatilag egy IT kapcsolatépítéseket támogató weboldal. Egy hamarosan hivatalosan is elinduló, ám jelenleg még publikus Béta állapotban lévő oldalról van szó, mely leginkább azért Béta, mert még folyamatos továbbfejlesztés alatt áll. Ettől…..