Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Praga Club

134 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
film 2017.01.10 21:06:51
film Prague beer tour 2017.01.05 14:29:20
Explore Prague with its best Explore Prague with its best The first tailor made Prague Food & Beer Tour, to explore Prague with its best foods and beers and other drinks. Our main profile to combine classic sightseeing tour with gourmet tour, pub tour or brewery tour, so you will get…..
Prágai szállás blog és fórum Prágai szállás blog és fórum Prágai szállás blog és fórum ..
Prágai szállás blog és fórum Prágai szállás blog és fórum ..
Prága A blog átköltözött 2012.06.17 21:16:00
http://pragaclub.hu/blog/ https://www.hellopraga.hu https://www.underprague.com  ..
The best Prague Hotels and Prague Night Clubs ..
The best Prague Hotels and Prague Night Clubs ..
The best Prague Hotels and Prague Night Clubs ..
Prague beer tour   www.underprague.com  ..
Valószínűleg hivatalban marad a hárompárti cseh kormány, mert sikerült megállapodni a következő két év költségvetési intézkedéseiről. A kiszivárgott értesülések szerint várhatóan emelkedik az áfa, lassabban növekednek a nyugdíjak és az eddiginél jobban…..
Buszmegálló lett Brnóban a könyvtárból  forrás http://konyves.blog.hu/2011/09/21/brno_konyvtar Lekicsinyítve, brnói buszmegállóként valósult meg Jan Kaplicky Polipnak becézett híres munkája, amely megnyerte ugyan a prágai Nemzeti Könyvtár megtervezésére…..
Prága Prága Club a Facebookon 2011.11.07 20:49:17
http://www.facebook.com/pages/Pr%C3%A1ga-Club/172115832880036 ..
http://homar.blog.hu/2011/09/02/szarik_az_otthagyott_utasaira_az_orangeways_1 Kamilla szomorúan vette tudomásul, amikor törölték Prágából hazafelé tartó esti járatát, és csak másnap reggel indulhatott. Megírta az Orangewaysnek, akik 2 hónap alatt arra nem vették a…..
Prága Egyre több a kínai turista 2011.08.23 10:07:00
Egyre több a kínai turista MTI Tavaly Kínában 20 százalékkal, 238 milliárd dollárra nőtt a turisztikai ágazat bevétele, tíz év múlva már százmillió körül lesz a külföldre utazó kínaiak száma.…..
Prágában 2020-ban sem lesz olimpia MTI    Gazdasági okok miatt Prága véglegesen lemondott arról, hogy pályázzon a 2020-as nyári olimpia…..
Prága nem fizet nyugdíjat a szlovákoknak MTI    A prágai kormány a jövőben már nem fog nyugdíjkiegészítést fizetni azoknak az állampolgárainak, akik a szövetségi…..
Atrocitás nélkül tartották meg Prága első melegfelvonulását MTI Több ezren vettek rész Prágában szombaton az első meleg büszkeség napi menetben. A tüntetők, közülük…..
Van-e hitel percenként 625 forintért? Akár ötmilliós kölcsönt is kaphatunk, kezes nem kell, de még munkahely sem. Hülye, aki egy ilyen lehetőséget kihagy, ugye? Nem, hülye, aki elhiszi. A napilapokban és neten kínált hitel hónapok óta terjedő átverés: kölcsönt nem kapunk,…..
A szakszervezetek ezzel az akcióval szeretnék rákényszeríteni a jobbközép kormányt, hogy vonja vissza a parlament elé terjesztett társadalmi és gazdasági reformokat, amelyek szerintük pusztán megszorító intézkedések, és nem oldják meg az ország valós…..
Atlétika-Csehország Pars Krisztián győzött Prágában -      Az Európa-bajnoki bronzérmes magyar nehézatléta a negyedikre dobott 78,68 méterrel végzett az élen. A dobogóra még a német Marcus Esser (77,23) és a szlovák Libor Charfreitag (76,57) fért fel - a…..
Közlekedés-vasút-Csehország Új személyvonatokat vesz a cseh vasút az osztrák vasúttól    A hét kocsiból álló - Ausztriában Railjet néven közlekedő - szerelvényeket a Siemens cég gyártja (Siemens Viaggio modell). A szerelvények mozdony nélküliek. A cseh…..
Zsebre tett egy töltőtollat múlt heti dél-amerikai körútja egyik állomásán Chilében Václav Klaus cseh államfő. Az esetről szóló felvétel hétfőn került fel az internetre, rövid időn belül százezrek nézték meg. Az eset a chilei fővárosban, Václav Klaus és Sebastian…..
Prága Békében vált el két nép 2011.04.06 16:58:00
A kommunista rend bukása után Közép- és Kelet-Európában földrajzi „átrendeződés” indult el az 1990-es években: Jugoszlávia belháborúba sodródott, a Szovjetunió utódállamai sorban nyilvánították ki függetlenségüket. Csehszlovákia több mint 70 év együttélés…..
Szabó István magyar filmrendező lesz a július 1. és 9. között megrendezendő Karlovy Vary filmfesztivál zsűrijének elnöke. "Kilenc évvel azután, hogy a 37. Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatta Szembesítés című filmjét, Szabó István visszatér a fesztiválra.…..
Az orosz küldőpiac a második helyre jött fel Csehországban, miután tavaly 414 ezer orosz turista kereste fel az országot.Az Orosz Tour-operátorok Szövetsége (ATOR) adatai szerint a német után immár az előkelő második helyet foglalja el Oroszország a cseh küldőpiacok…..