Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZINTÉN ROKKANT

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történetben elég sajátos, hogy az önkormányzat informális értesítés után nekikezd a más telkén munkálkodni. A Zugügyvéd kisajátításhoz értő szakemberek, és kisajátításokat elszenvedett polgárok hozzászólásait is várja.   Kedves…..
SZINTÉN ROKKANT 2009.01.09 14:19:32
Ez egyszerüen mondván.:
Önkényes magántulajdom megsértése, és nagy vagyoni kár okozása. Plussz!! A tulajdonos személyiségéhez kapcsolodó adatok nyilvánoságra hozattala miat erkölcsi károkozás.
Ráadásul mindezt olyan személy követte el töbed magával, akinek a törvény betartása kell, hogy legyen a feladata, és nem annak a megsértése, azzal, hogy neki melyen beosztássa van a társadalmi ranglétrán.
Ahogya anak idején Dr. Erős Pál MONDTA.: " A törvény nemtudása nem mentesit a bün alól".
Tehát a Polgár Mester a magántulajdont megsértette, abban nagy anyagi kárt okozott. Mindezt tette törvénytelenül.
Minimum 3.000.000 Ft.illetné meg a tulajdonost, mint anyagi és erkölcsi kártáritésként. ( Mindez peren kivül).Ha énlennék a tulaj ezt kérném kártéritésnek, ja és az eredti állapot visszaálitása. Ha pere kéne vinnem az ügyet 6.000.000 Ft. kérnék+helyre állitás+perköltség. Megtanulná a Tiszteltt POLGÁRMESTER ÚR, ekkor, hogy a Magyarok Isten. Ö is csak egy ember a törvény elött, és a Titulusa csak tetézi a már amugy is elkövetett jogsértést. Mint FŐ hivatalnok ezt neki is tudnia kelett volna, hogy büncselekményt követ el, és ebben másokat ugy vont bel, hogy nem közölte velük, a teljes tényálást.
Összegezve.: Más kárára elkövetett nagyértékü károkozás, a Beosztásával való vissza élés, és a megtévesztő magatartás. MINIMUM 5 év FOGHÁZBAN. fent emlitett peren kivüli összeg megfizetése, és a közügyektöl 10-évre való eltiltása.
Két nagyon figyelemre méltó cikket posztol ki most a Zugügyvéd, bár tudja, hogy a kommentelők többsége ezt nem szereti. A témák mindenképpen megérnek néhány szót. A NOL-on megjelent hír szerint a közleményben csapott össze a BRFK és a Fővárosi Főügyészség: melyikük…..
SZINTÉN ROKKANT 2008.11.14 15:26:17
Talán azon kellene elgondolkodni, hogy a Birosági és BM. alkalmazottaknak vagy közeli rokon és családtagjaiknak, és ismerősöknek, van-e és hogyan jutottak a ROKKANT parkoló kártyához.
Általában a TÉNYLEGESEN RÁSZORULTAKNAK mint én is, a kocsink vagy AUTOMAT vagy KÉZI VEZÉRLÉS VAN BENNE. Másképen a ROKKANTAK nem képesek normál autott vezetni. ATTOL ROKKANT A ROKKANT, hogy valamilyen korlátja van abban, hogy HAGYOMÁNYOS gépjármüvet tudjon vezetni.


Polgár Géza oknyomozó csak azt akarta, és meg is mutata hitelt érdemlő felvételeivel, hogy a ROKKANT KÁRTYA kiállitásának körülményihez vezetö jogszabályi hézagok vannak.
Mint például az Orvosi papirokat tilos a hivatalnak másolatként megtartani, és ahoz sincsen joguk, hogy leelenörizhessék az Orvosok érvényeségégét és, hogy érvényes e egyátalán az az Orvosi pecsét amelyet PUSZTÁN CSAK szemrevételezéssel kell, hogy elddöntse az Iroda alkalmazottja, hogy egyátalán RENDES ORVOSI KÖRBÉLYEGZŐ-E. Ezután Orvosi papir vissza a kérelmezönek, szem. ig. elkérése és ezután már ki is adják a ROKKI KÁRTYÁT.

Ui.: A lényeg az, hogy ezután soha többé nem derülhet ki, hogy ki milyen ORVOSI SZAKVÉLEMÉNY alapján kapta meg a ROKKI kártyáját.
Felsöbb vezetöi körökben kellene elöször talán szétnézni, hogy miért is van az, hogy ezen intézmények alkalmazottjainak, honnan is vannak a ROKKI KÁRTYÁIK. És hogyan is jutottak hozzá????

Minket ROKKANTAKAT pedig senki se bántson, hiszen nem én akartam ROKKANT LENNI.
A kártyával való visszaélésért, bedig nemcsak RABOSITANI, HANEM A MEGFELELÖ BÜNTETÉST IS VÉGRE KELL HAJTANI.
A törvény az törvény.
Ha a törvényt AZOK szegik meg, akiknek be kellene tartatniuk, akkor reájuk is sulytson le a törvény teljes szigorral.