Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smsweb

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem terveztem mára második posztot, főleg azért, mert az előző is jó későn került ki, de sajnos épp az imént értesültem róla, hogy a blog egyik törzskommentelőjétől és egyben külön bejáratú igazságügyi szakértőjétől a mai napon Újpestről ellopták a KSZ-710…..
smsweb 2011.01.26 23:40:37
Az MTI OTS üzleti sajtószolgálata az a rendszer, amiben minden cég megjelentetheti pr-anyagát legújabb fejlesztéséről, vagy esetleg a minden eddiginél nagyobb osztalékfizetésről. Az MTI hírek közé csempészett anyagokat nem a távirati iroda munkatársai írják, az MTI minden…..
Ha feltételezzük, hogy a spamküldők teljesen hülyének nézik a címzettet, akkor mit gondoljunk arról, ha a spam végén a leiratkozáshoz azt ajánlják, hogy egy 90-es számra küldjünk sms-t? Utánajártunk, a 4 éve üzemelő netfizetes.hu viszonteladójának egy új ügyfele volt, aki…..
Tamás levele óta azt gondoljuk, hogy talán a mi zepünk is egy serkenő bajszú  diákmunkás, aki óránként 900 Ft-ért szemeteli tele a mondandójával a Homárt. A kovetkezokre baratnom lett figyelmes a neki jaro hirlevelben. Nem az elso eset, hogy ilyen es hasonlo munkat ajanlanak…..
Nem kell ahhoz vevőnek lenni, hogy atrocitás érjen minket, elég csak elsétálni és óvatlanul megállni egy bolt előtt, máris jön az ordítás meg a fenyegetőzés. Egy kollégánk futott bele családjával az anyázó turisba, végül panaszkönyv helyett csak egy bevágott ajtót kapott.…..
smsweb 2008.11.18 01:05:07
Mai cikkünkben igazi balfaszokkal fogunk foglalkozni. A sikeres öngyilkos ugyanis már de facto halott (nem él), ennélfogva kutatásunkban csupa élő öngyilkosra (=sikertelen nímandra) kellett hagyatkoznunk, mivel csak azok bírtak bárminemű felvilágosítással szolgálni az ő kis…..
smsweb 2008.11.16 19:36:40