Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dandy80

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megcsalja a feleségét, aki erotikus masszázsra jár? Fikázható-e bárki csupán azért, mert lányokat látogat, vagy a szolgáltatásába belecsempész egy kis érzékiséget?Volt már ebben a blogban vita és felesleges indulat is. A következő vélemény egy valódi masszőrhölgytől…..
Dandy80 2008.12.18 15:26:51
Minden idők legjobb sajtóközleménye és a világmindenség legjobb csatolt marketingfotója következik, öveket tessék bekötni, de főleg a nadrágszíjakat meghúzni. A terjedelmes dolgozatot az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács adta ki ma, a témája pedig a…..
Volt itt minden, mint a viszáki búcsúban. Potyagólok futószalagon, jogtalan kiállítás, kihagyott tizenegyes, ünnepi találatok, újonc bombagólja. A Villa visszarántotta a földre Wenger csapatát, akik hat napig megint a világ tetején érezték magukat. Redknapp elszenvedte első…..
Addig halogattuk, hogy a tíz új bevásárlóközpont mellett bemutassuk a tervezett bővítéseket is, hogy mire összekaptuk volna magunkat, már le is fújták a Westend 2. építését - legalábbis a Napi Gazdaság cikke szerint. Mint írják: A Váci 1., a Palazzo Dorottya, a Klotild Palota…..