Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faműves

9 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai magyar valóság, a közszférában dolgozni akarók pályáztatásáról.... Előzetesen... egy iskoláról van szó, amit már márciusban megkerestem önéletrajzommal, hogy ha akad megüresedő állás, akkor hátha megkeresnek, ugyanis a már meghirdetett, pályázható állásokkal…..
Gyerekszoba Száguldás egy helyben 2009.05.20 09:54:00
Az autógyártásban érdekelt Pininfarina tervezte ezt az érdekes hintaizét, na jó, nevezzük hintalónak, márpedig ők aztán tudják, miért is jó a vágtatás meg a sebesség, és azt is, milyen a jó design.Nekem tetszik a hintaló formája, kellően puritán, letisztult, meg az is, hogy…..
Valaki szóljon már nekik. Ez egy politikai hirdetés. 2009-ből. És komolyan gondolják...
faműves 2009.04.28 05:47:48
Tudtad? Magyarország, a hazám 2/7 2009.04.23 10:00:00
Először is az előző feladvány megfejtése: Damjanich Múzeum, Szolnok.Való igaz, hogy nehéz volt a feladat, de remélem a mai kép sokkal megfejthetőbb lesz. Íme:  A kérdés pedig a következő: Hol látható a fenti képrészlet?   ..
Mindig is csodáltam a retardált gyűlölködőket. Azt, amit mi a Közgázon öt éven keresztül tanulunk, azaz hogy döntéshozatal során gazdaságosan kell bánni mindennel, így az információval is, ők maximálisan alkalmazzák a legkisebb képzettség nélkül. Ők nem vacakolnak…..
Eddigi munkásságom a B-oldal vendégszerzőjeként száz százalékos, mivel a karácsonyi dalos poszt után ez is az Index főoldalán landolt!Ezúton szeretném minden kedves idetévedőnek ajánlani a B-oldalt, amely egy rendkívül egyéni hangvételű és pozitív hozzáállású (tehát nem…..
Hülye suzukis, már megint. Folyton beleakadok ebbe az állatfajba, hogy színváltós legyen tőlük a fejem. Aztán meg azoktól, akik az ilyenek miatt általánosítanak. Ubulnak is egy agyatlan idióta jutott ki nemrég, akinek némi nézeteltérés után épp előtte tartotta a napi rendes…..
Béla, ha figyelsz Rám, ezt érdemes elolvasnod:Online vállalkozások a szmog ellenAz online vállalkozások célközönsége 45-55%-ban a Budapesti lakosok és cégek közül kerül ki, de rájuk még sincs hatással a szmogriadó által generált fennakadás: az online vállalkozások…..
szmogblog Dicsőségfal 2009.01.14 06:44:00
Ide kerülnek ki azok a bloggerek, akik már tagjai a szmogmentes mozgalomnak:aerovideo.blog.huAerofriends.huLegó Béla blogjaTávmunkajogÜzletasszony blogAninetCsaládi programokMarketingretroSzerelem, avagy gyötrelemBlikk KommentBlikk KatasztrófákCsaládi karácsonyBlikk GlosszákBlikk…..
Bélám, ugye tudod, hogy még ma és holnap 300-an fognak behatolni!?!?Itt a behatolás helyszíne!Egyszer-kétszer biztosan lankad a figyelem, használd ki, és lépj meg végre! ..
Béla, nyomás a kapuhoz, megnyitották!!!!!Ez most nagy lehetőség!..
Nem adom fel, folytatom a nyomozást Bélánk után.Benéztem legutóbbi felbukkanási helyére, a Rizsanélkül.hu oldalra, hátha találok valami nyomot. Hát ott most minden rizsa nélkül elémtettek egy tematikát, Önök kérték - örök érték címmel.Gondoltam, na ebben biztos találok…..
faműves 2008.11.25 19:42:27
Béla, ezt ne hagyd ki!Most tutira megléphetsz, nyitva lesz a kiskapu!Itt írják, holnap reggel 8-kor nyitják!300-an juthatnak majd be, de biztos lesz egy szusszanásnyi szünet, amikor Te meg kijuthatsz! Légy résen!Mindenképpen jelentkezz, ha kijutsz!..
Bélám, ha esetleg olvasod ezt a blogot, kérlek, légy óvatos a nőkkel!   ..
Gyere haza, Béla, bárhol is vagy, nemsokára jön a mikulás, már elindult, idenézz:   ..
A RizsaNélkül.hu-n kihirdettünk egy kiskapu nyitást, és ezzel együtt egy 3 napra érvényes árat. Nagy lett az izgalom, részünkről is persze, hiszen a kampány első része lezárul jövő héten, utána megkezdődik a munka, és tovább folytatódik a kampány második…..
A szélessávú internet terjedésével egyre többen szoknak le a tévézésről. Te is közéjük tartozol, vagy továbbra is hűséges néző maradtál?   ..
Legó Béla Mindentudó csomag? 2008.11.22 19:29:00
Nagykorú V. Ágnes most valami mindentudó csomagról beszél, itt ni!Ha igazán mindentudó, elárulhatná végre, HOL VAN LEGÓ BÉLA???Csak nem azért titkolózik Ágnes, mert szemet vetett a mi Bélánkra???  ..
Béláim!Össze kell fognunk! Valami történhetett a mi Bélánkkal! Hol lehet? Elrabolták? Disszidált?Legutóbb akkor láttam, mikor nagykorú V. Ágnessel külföldre utazott.Annak bizony már majd' egy hónapja!Vajon Bécsben képzi a gazdaglegókat? És mi lesz velünk?Legutóbbi…..