Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azabizonyossrac

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én is.A héten a képek NAK blogjából vannak3 éve nem volt egy épkézláb kapcsolatom, mindig a rosszfiú-sztereotipiába futottam bele, csalódott voltam és már untam az egyedüllétet. Ismerkedni szórakozóhelyen lehetetlen, vagy egyéjszakás móka a vége, vagy semmi. A munkahelyem ilyen…..
azabizonyossrac 2008.11.14 13:47:42
Én vagyok azabizonyossrác, akiről szó van.

Nekem ez a kapcsolat többet jelentett annál, minthogy országos közszemlére tegyem, annak akár legkisebb részletét is, és ez végtelenül rosszul esik, és nem vártam volna.

Ha valakivel együtt vagyok, akkor annak a maximumot adom, függetlenül attól, hogy miért vagyok vele (ez baj?). (Tényleg kezd olyan érzésem lenni, mintha szemétnek kellene lennem egy nővel azért, hogy amikor vége lesz, akkor ne legyek szemét?)

Együtt van két ember, aztán vagy fejlődik a kapcsolat, vagy nem. Számomra nem fejlődött tovább, és erre nekem az együtt töltött időre szükség volt, hogy ezt teljes magabiztossággal meg tudjam ítélni.

Nem lettem volna képes a szemébe nézni, ha úgy maradok Vele, hogy közben mások felé kacsintgatok. Minél tovább húztam volna, annál rosszabb lett volna.

Mindettől függetlenül:

Köszönöm Neked, hogy megtanítottál normálisan ruhát hajtogatni! :) (mert Neked volt egyedül annyi türelmed, hogy ezt normálisan el is magyarázd egyszerű agyamnak)

Köszönöm Neked, hogy mindig főztél finomakat!

Köszönöm Neked, hogy figyelmes voltál, és kedves, és humoros, és szarkasztikus, és...

Köszönöm Neked, hogy Veled tölthettem ezt az egy hónapot!

Ne haragudj rám olyasmiért, amit nem tudok befolyásolni tudatosan.

Fantasztikus nő vagy, és kívánom, hogy ezt mielőbb felismerje az a férfi, aki nem úgy köszön ismerkedésnél (nem szemmagasság felé nézve...), hogy "szervusztok"...
azabizonyossrac 2008.11.14 15:02:54