Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MásMunka

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat gondolkodtam, hogy Húsvét alkalmából miről is írjak. Mentek a napok, és csak kavarogtak a fejemben a témák... Merthogy itthon maradtunk, már 4 hete vonultunk el országszerte otthonainkba, és egyre fogyatkozó türelemmel, illetve az elmaradt Ünnep miatti hiányérzettel próbáljuk megszokni a…..
MásMunka Minek kovászolunk?! 2020.04.01 19:09:13
  A #maradjotthon első hetében emlékszem, hogy a leginkább az döbbentett meg, hogy a Facebook egyik napról a másikra tele lett kovászos kenyér-receptekkel, és hirtelen mindenki házi, ráadásul kovászos kenyeret akart sütni. Ez volt az első járványügyi népmozgalom :) Ami, ha jobban belegondolunk,…..
Öt Elemes Étrend Már régóta tervezem, hogy a táplálkozásról is írok egy kicsit, hiszen ha nem eszünk tápláló ételeket, akkor nem várhatjuk el sem azt, hogy bírjuk energiával a mindennapokat, sem azt, hogy mentálisan egészségesek legyünk.  Nagyon régi barátnőm, Molnár Klára már évek óta…..
(A kép forrása: https://giovannitommasiniedizioni.blogspot.com) Azoknak is, akik ép gyermeket nevelnek, nagyon sok problémát, nehézséget okos a digitális munkarendre való átállás. Hogy alakítsam ki a napirendet? Hogy segítsek úgy, hogy mégis egyedül dolgozzon a gyerek? Hogy oldjam meg, ha több…..
  Eredetileg egy, a jövő munkaerőpiacáról szóló bejegyzést kezdtem írni, aminek alapjául sok-sok kutatási eredmény és tapasztalat szolgálhat, amelyek a munkapiac jelenlegi és jövőbeni kihívásait hosszasan és alaposan taglalják, és amik segítségével viszonylag könnyen felkészülhetünk arra, ami ránk…..
A jógával mindig olyan furcsa viszonyom volt. Mivel évek óta nem mozgok rendszeresen, és ülőmunkát végzek, tudtam, hogy ez lenne a megfelelő mozgásforma, de valahogy nem találtam rá az ízére. Többször nekifutottam már, jártam minitanfolyamra, gyakoroltam mindenféle neten talált videókra, de a…..
Koronvírus és Home office A #DebTech csapata, Kiss Ákos és Töviskes Imre szokásuk szerint azonnal reagálnak az új helyzetekre - ebben a podcast-ban nemcsak a koronavírus gazdasági hatásainak elemzésével foglalkoznak, hanem a home office kapcsán is hasznos tippeket adnak. Szerintem ez utóbbi…..
MásMunka Irány a közösség! 2020.03.22 16:30:58
Segitsünk Egymásnak Sziasztok! Ma reggeli hír, hogy a kormány a sok közösségi, egymás segítésére létrehozott kezdeményezést szeretné felkarolni egy egységes, önkéntességet és adományozást koordináló oldallal, mely a Segítsünk Egymásnak nevet kapta. Tetszik, hogy tematikus, és egyelőre…..
MásMunka Beköszönünk! 2020.03.21 17:51:36
Szóval.  Ahogy a leírásban olvashatjátok, a MásMunka egy másfél éve tartó fejlesztési folyamat eredménye. Olyan társadalmi vállalkozást szerettünk volna indítani, amely a toborzás-kiválasztás legmodernebb, közösségi technikáit alkalmazva segít a vállalatoknak abban, hogy rehabilitációs adó…..
Enneagram A Kettesek jellemzése 2007.12.14 00:42:00
Világkép:Az embereknek kell a segítségem. Szükségük van rám.Típusszerkezet: Büszkeség és hisztrionizmus Jellemzõk szerkezete: Büszkeség Szeretetéhség Hedonizmus Csábítás Asszertivitás Kényeztetés, hamis nagylelkűség Hisztrionizmus Érzelmileg befolyásolható…..