Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mescal

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karrierje során harmadjára látogat el Magyarországra a Deftones, és az előző is olyan régen volt (2011-ben a Szigeten, előtte jó régen még a Pecsában), hogy ettől a hírtől tuti maguk alá csinálnak az itthoni rajongók. A buli június 3-án lesz, és addig talán kijön majd az az új lemez is, amit Chino…..
mescal 2019.11.08 10:53:00
A Balaton Methodból az egyik kedvenc részem az Akkezdet Phiai Amoebával közös Vagy mindegy című dala volt. Ráadásul a rendkívül trükkös videós részük is nagyon jól sikerült. Szóval tiszta öröm, hogy a zenés filmből pont ez a dal jelenik meg teljes egészében először…..
mescal 2015.05.22 22:54:33
Anthrax @ Budapest Park, 2013.07.30. A családon belüli erőszak gyakoriságáról a mai napig nem állnak rendelkezésünkre pontos adatok. Tudniillik, az érintett metálzenészek jó része rettegésben él, és nem mer feljelentést tenni agresszív felesége ellen. Charlie Benante, az…..
Június 11-én jelenik meg a Sunbather című új Deafheaven lemez, amiről már a magyar közönség is hallhatott dalokat az amerikai black metal csapat budapesti koncertjén nemrég. Például a tízperces címadót is, amit alább most stúdióverzióban is meg tudunk mutatni a lemezt nyitó…..
Premier még nem volt a Dalmegosztás rovatunkban, úgyhogy most itt az ideje ennek is. A képünkön is látható, visszatérő Nomad zenekar ugyanis felvett két új dalt, úgyhogy ezt most a Lángoló Gitárok olvasói hallhatják először. És ha már ilyen rockosan kezdtük, akkor folytassuk…..
hogyvolt Éden hotel - 2x05 2012.03.13 06:58:00
Egy héten túl vagyunk, jött két csábító, bár ha Muzsikus Tamás és Denás Adrienn annak számít, akkor én másik univerzumban szeretnék élni, ha lehet. Hullott a műcsöcsök nagy barátja, Ádám2 és Denás, aki akkor sem maradhatott volna bent, ha az összes eddigi kivillanó farkat…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Nachtmystium – Addicts: Black Meddle Pt. II (Century Media/Candlelight) Nem, a Nachtmystium az új lemezén nem tért vissza az Eulogy, de még az Instinct:Decay szellemiségéhez sem. Nem, az Addicts nem ajánlott azoknak, akik már az előző albumtól is hánytak. Nem, a Nachtmystium…..
Mindig is kosaras akartam lenni...
mescal 2010.05.26 13:50:50
Aki április 11-én, vasárnap este ki szeretné tombolni a szavazófülke magánya okozta depresszióját, az menjen el a Diesel Klubba, ahol kis szerencsével nem zuhan még mélyebben magába, pedig a zene adott lesz hozzá. Fellép ugyanis Jarboe, aki nem arról híres, hogy vidám sanzonokkal…..
Május negyedikén indul útjának a Red Bull Mixtúra, ami négy teljesen más stílusú zenekar közös fellépését takarja. A turné igazi klasszuikus körút lesz, ahogy azt a híresebb zenekarok külföldön szokták, tehát egy hét alatt hat állomást zavar le közösen a PASO, a Folkfree,…..
mescal 2010.04.08 09:46:24
A West-Balkán bejárta Budapest több pontját, mint klub. Most sokak szerint az őt megillető helyre, a Nyugati-térre került, a Skála Metró épületébe, legalábbis annak egy kifejezetten nagy részébe. Az Index ott volt a sajtótájékoztatón, mi pedig most a többszintes új helyről,…..
A Blind Myself elkészítette második teljes értékű klipjét a Budapest, 7 fok, eső című lemezéhez (maga az album a mai naptól letölthető a zenekar weblapjáról). A megfilmesített dal a Pomogácsok lett, aminek szövegét, és így a képeit is, "az utóbbi idők politika által…..
Erotikus Technológia - Sorsbábuk Valljuk be, igazságtalan dolog, hogy kizárólag a nyolcvanasokat jellemezzük a kulturális atomkatasztrófák aranykoraként. A kilencvenes évek közepén ugyanis egy átlag tévénéző pszichikai védőhálója olykor jóval komolyabb…..
Type O Negative, 1997. július 19., Budapest, Petőfi Csarnok Az October Rust volt az aktuális lemez, amivel kapcsolatban még a rádióbarát jelző is felmerül, de erről majd később. A koncert előtt az MCD lemezboltban volt egy dedikálás, ahol nem csak aláfirkantották a jegyemet, de…..
Elkészítette második videoklipjét az Ébren álmodunk című dalra a Nova Prospect, ami egyben a Studio-X csapatának munkája is. A forgatásra még 2009 augusztusában került sor, körülbelül 50 rajongó/statiszta részvételével, így a zenekar szerint a klip tükrözi a koncertjeik…..
mescal 2010.01.25 12:07:29
Aki még nem tudná, annak elmondjuk, hogy jövő héten nagy nap lesz Budapesten. Főleg azoknak, akik a 90-es évek első felében bele voltak habarodva ezekbe a grúvos, rappelős, keménykedős, de mégis metál zenékbe, azok közül is a Biohazardba. Ugyanis utóbbi zenekar az eredeti…..