Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Louis Cypher

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
London története és infrastruktúrája természetesen bőven ad apropót arra, hogy megvizsgáljuk, mi is történik a felszín alatt a világ egyik legnagyobb metropoliszában. Számtalan alagút, katakomba, kormány által épített helység,  használaton kívüli metróállomás és…..
Bár állítólag az EU miatt 2006 novembere óta az utasnak kötelező lenne műanyagzacskóba csomagolni a parfümöket, Frank csak március óta találkozott a rendkívül idegesítő jelenséggel Ferihegyen. Zacskót ugyanis nem biztosítanak, ezért azt az újságosnál lehet venni 100…..
A kínai népi iparra jellemzőek az ilyen és ehhez hasonló megdöbbentően WTF jelenségek. Viszont - és javítsatok ki, ha tévedek - én japán betűket is vélek felfedezni ezen a... jó ég tudja, micsodán. Mindenesetre, "Megnézném", ahogy a művelt svájci mondaná (mert a művelt…..
Idén hetedik alkalommal osztották ki a HangSúly díjait, ami szerint tavaly a legjobb magyar rock/metál-albumot a Thy Catafalque készítette el az általunk is magasztalt Rengeteggel, de ugyanez a produkció elvitte (igaz megosztva a Wisdommal) az év lemezborítójáért járó…..
Louis Cypher 2012.03.05 19:14:37
Számomra a zenehallgatás, a zene élvezete, az egyet jelent a koncert látogatással. A bakelit és a CD, meg a többi csak laboratóriumi körülmények között készült lenyomat. Persze mivel többször be tudok tenni egy Chili lemezt a játékosba, mint ahányszor megnézhetem őket…..
Liktor-Busa Erika és Szendrei Kálmán Szegedi Tudományegyetem, Gyógyszerésztudományi Kar, Farmakognóziai Intézet, 6720 Szeged, Eötvös u. 6. Sajnos közismert tény, hogy Magyarország világviszonylatban évek óta „előkelő helyen áll” a legtöbb daganatos megbetegedés előfordulását és…..
Louis Cypher 2010.05.25 18:43:31
@Serio: "Ismer bárki olyan embert, aki rákos volt, és ténylegesen meggyógyították?"

Nincs kedvem bővebben kifejteni, de igen.
Magamat.
Bár még csak tegnap óta lehet a májusi KISS-koncertre belépőjegyeket kapni, de a szervezők már most felhívták a figyelmet arra, hogy igyekezzen, aki a kiemelt állóhelyre szeretne bejutni, ugyanis itthon is hasonló rohammal nyitottak a jegypénztárak, mint a turné többi országában,…..
B-oldal A 360 fokos színpad 2009.10.06 10:00:00
Most már tudjuk, 1993. július 23. után nem 2010. szeptember 8-án lesz a következő U2 koncert hazánkban. Talán túlságosan hamar el lett elhúzva a mézesmadzag és már az is nyilvános, hogy e napon Isztambul és nem Budapest köszönti az ír bandát. A U2 e turnén újradefiniálja a…..
Múltkor már láttuk itt az Asylum legújabb pofátlanságát a The Terminartors című filmet! Ma egy kis best of egyveleget prezentálok ebből a félelmetesen nagy költségvetésű filmből. Ahogy szövegbuborékok is mutatják, a terminátor tud ugrani meg futni és mennyi van már belőlük.…..
Louis Cypher 2009.07.19 16:59:28
@tho: Bakker, elsőre én is azt hittem ő az... :-)
Majdnem lemaradtunk a Burn Notice című vicceskémes sorozat premierjének beharangozójáról, mert a 'Minden lében négy kanál" cím mellett elsiklottunk, ugyanis ez akkora böszmeség, amire nem hittük volna, hogy egy tévé a XXI. században rá meri szánni magát. A Nyolcadik utas a…..
Igazából sok újdonságot nem hallottunk a mai Sziget sajtótájékoztatón, a fellépő zenekarok nevei már többé kevésbé eddig is ismertek voltak. Na jó, eddig titok volt a Danko Jones, Brujeria, illetve a Woven Hand, és ezek felbukkanása valóban üdítő. Azt viszont nem tudtuk meg,…..
Louis Cypher 2009.05.07 18:47:28
Jean-Michel Jarre @ Papp László Budapest Sportaréna, 2007.11.12.Populista popzenészek lenni manapság trendi. Ezt bizonyította a nemrégiben nálunk járt sztárok sora a Coldplay-től, Lenny Kravitzen át az amerikai Galambos Dorináig – Gwen Stefaniig - mindenki, akik kivétel…..
A koncertszervezők jóval a válság előtt bebiztosították magukat a színpadhoz közelebbi állóhelyek vipesítésével. A rajongók még akkor is dalolva fizetik ki drágább jegyet, hogy esélyesek legyenek a tömegbe hajigált hangszerekre (a Homár rekordja egy szintetizátor volt, de…..