Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irednek

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 reggeli, Mokka című műsorában Vujty Tvrtko szörnyülködésével indult a kedd reggel. A Tények, riportfilmjét követően Dénes Ferenc sportközgazdásszal és Szöllősi Györggyel az FFT Magazin főszerkesztőjével beszélgetett Tvrtko a Ferencváros – Újpest mérkőzés…..
irednek 2013.03.16 09:19:44
A Red Hot Chilli Peppers Under the Bridge című számát még azok is ismerik, akik soha sem mélyedtek el igazán a zenekar munkásságában. Akik viszont igen, azok tudják, hogy az énekes számtalanszor utal egy bizonyos hídra a dal szövegében – és később önéletrajzi könyvében…..
Mint azt már előzőleg említettem, a Macbook akksija az utolsókat rúgja. Ha kihúzom a töltőt, bár még elég sokat mutat a töltöttségjelző, váratlanul kikapcsol.Némi macerával már van csereaksi, nem eredeti.Pár napja egyszer csak megint lekapcsolt váratlanul. Nem értettem, hiszen…..
irednek 2011.12.17 11:46:15
@Boston2: :)) Van ez így, kérem.
Érdekes dologra készül a Vidtonic a jövő héten kezdődő CES-en. Bár nem hivatalos Google partnerek, tehát az androidos tévé sem hivatalos, a cég egy olyan szettet mutat be a kiállításon, mellyel össze leht barkácsolni saját androidos tévénket. A lényeg nagyon nagyvonalakban a…..
irednek 2010.12.29 18:04:58
@ketyosz: zugmérnök
Aki egyszer kipróbálja, soha többet nem akar irodába vonulni: kávézókból, parkokból, a város lüktető szívéből dolgozni annyival felszabadítóbb és hatékonyabb, hogy egy gyakorló digitális nomád úgy gondol a hagyományos környezetben munkálkodó társaira, mint a…..
irednek 2010.07.12 20:14:27
@Tepsifan: alap, értéket teremt. Meg halálra hajszolja magát. Meg.. meg...
Persze irigy vagyok :)
"Trollmann ellenfele Adolf Wilt, egy szőke, német bokszoló volt, akit esélyesebbnek is tartottak. De Trollmann mindent beleadott a küzdelembe – pedig a közönség jó része is ellene tüntetett –, végül győzni tudott."ICA interkulturális mesesorozatában Bársony…..
irednek 2010.02.20 17:17:51
@massziv: wikipedia mint hiteles forrás.. muhaha
  Titokzatos géniusz olvasónk, A. az Elvált szülők drogos gyereke szerzője szerencsére több posztot is írt nekünk. A mai, horgászokról szóló eddig még nem érintett témát dolgozott fel - sok szeretettel küldöm az Index szerkesztőségében fellelhető pecásoknak! A horgász…..
Számomra a legegzotikusabb piás. Én se ma kezdtem, de ezt a módszert képtelen vagyok megérteni. Szokás szerint saját környezetemből szemezgetek, de nem hinném, hogy csak én ismerek ilyen fazonokat. Mit is csinálnak? Alapvetően nem isznak, az év nagyobb részében…..
Itt a kötelező váltás ideje, nosza nekilódultam a netes kalkulációnak. Először a Netrisk-en kezdtem. A jelenlegi Uniqanál szerinte 91 222 Ft, ami alighanem jó is, mert felhívtam a céget és ők is ennyit mondtak. Érdekes módon, ha ezt felmondom és új szerződést kötök, akkor…..
Zoli még odáig se tud eljutni, hogy egyezményes nemzetközi kézjeleket mutogassanak neki a forgalomban, vagy ajtókat csapkodjanak az autója oldalának parkolás közben, mert a kereskedésben amit választott, nem nagyon akartak neki autót eladni. Vagyis inkább nagyon nem. Ollóit…..