Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robbie83@freemail.hu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az igazi rock and roll, magyar biztonsági őr módra. A hét legviccesebb sztorijában Lacza azt kiáltotta, hogy Rock and roll baby, rock and roll., erre körbevették a Sportaréna biztonsági pitbulljai. Ha agyonverik, olyan híres lehetne, mint James Dean. update 1.: Máris itt a durva…..
Próbáltam kevésbe bulváros címet adni, de nem találtam olyan szót, amivel ezt jobban le lehente írni... Próbáltam magyarázatot találni a lyuggatottsajt betűtípusra, és a meglepő színhasználatra, de sem a saját honlapján, sem sehol nem találtam arra utaló nyomokat, hogy ez…..
Reckl Amál blogja Very Bad 2010.01.18 15:11:00
Fincsi kis történet: http://index.hu/kultur/showbiz/2010/01/18/hullagyalazas_a_syma_csarnokban_jacko_show/Eddig is bővelkedtünk furcsán félresikerült szuperprodukciókban: az 1992-es Aida, Liza Minelli helyett Bonnie Tyler, a Guns 'n Roses majdnem eljövetele, és legutóbb Madonna, aki a…..
A koncertszervezők jóval a válság előtt bebiztosították magukat a színpadhoz közelebbi állóhelyek vipesítésével. A rajongók még akkor is dalolva fizetik ki drágább jegyet, hogy esélyesek legyenek a tömegbe hajigált hangszerekre (a Homár rekordja egy szintetizátor volt, de…..