Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagah

167 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Héraklész hatodik feladata az volt, hogy ölje meg vagy űzze el Ekhidna másik gyermekét is, a sztümphaloszi réztollú madarakat. Ezek a réztollú, érccsőrű, vaskarmú emberevő madarak – Árész szent madarai – a farkasok elől menekültek a Sztümphalosz város melletti…..
Fantasy Art * Keleti sárkányok 2010.03.28 23:22:00
Az európai hagyományokkal ellentétben keleten a sárkány nem egy félelmet kiváltó lény, hanem egyike a legnagyobb megbecsülést kiérdemlőkének, a jóság, bölcsesség megtestesítőjének. Szerepe nem csak a mitológiában meghatározó, hanem az irodalomban, költészetben,…..
Fantasy Art * Na'vik 2010.01.12 17:55:00
Az Avatar egy 2009 decemberében bemutatott 3D-s sci-fi film James Cameron rendezésében. Ebben a filmben jelentek meg először a Na'vik. A Na'vik az Alfa Centauri-rendszerben található holdon, a Pandorán élnek törzsi életmódban buja növényzet és a különös állatok mellett. A Na'vi…..
Fantasy Art * Fantasy Style 2.2 2010.01.12 02:01:53
Az oldal dizájnjának frissítése ezekben a pillanatokban is zajlik, ezért elnézést, ha valami még kevésbé olvasható. Dolgozunk rajta :)..
Fantasy Art * Görög istenek - D 2010.01.04 20:35:00
Damia: A gyümölcsösök és a kertek növényeit oltalmazó istennő. Démétér: Kronosz és Rheia második leánya, Hesztia, Héra, Hádész, Poszeidón és Zeusz testvére, a gabona, a mezőgazdaság és a földművelés istennője, a tizenkét főisten egyike.…..
Írtam már a skandináv istenekről, de ebben az északi mondakörben nagy figyelmet kaptak az istenek mágikus képességű állatai is. Úgyhogy ebben a bejegyzésben benne van: Hugin, Munin, Sleipnir, Gere, Freke, Fenrir, Hel és Midgard. Képeket majd csak később tudok mellékelni. Hugin és…..
A kilencfarkú rókadémon, más néven Kyuubi (kyūbi no kitsune, 九尾の狐), egy kilencfarkú rókaszellem a japán mitológiából. Ennek a lénynek a mondák szerint akkora a mágikus ereje, hogy egyetlen farkának suhintásával hegyeket tud eltüntetni vagy szökőárt előidézni.A japán…..
Gilneas farkassá változott lakói érkeznek a szövetséghez, míg a vulkánkitörés által elpusztított kezanból menekülő goblinok a Horda oldalát erősítik. Rövid leírás a goblinokról és képek: A goblinok sokáig a trollok rabszolgái voltak Kezan szigetén a bányákban, ahol a…..
Gilneas worgenné változott lakói érkeznek az Alliance-hoz, míg a vulkánkitörés által elpusztított kezanból menekülő goblinok a Hordához. Egy kis leírás a worgenekről és képek: A történet szerint Gilneas a Második Háború után kilépett az Alliance-ból, és a Grymane Wall…..
Találtam egy nagyszerű oldalt, közel 700 ezren vannak regisztrálva!Tényleg ingyen kapsz dolgokat. Katt ide, regisztrálj ("register/sign up") és megkaphatod, amit szeretnél!A menete :first name: keresztneved last name: vezetékneved e mail : password: jelszavad confirm password:…..
Fantasy Art * Görög istenek - B 2009.05.13 19:40:00
Boreász: Asztraiosz és Éósz fia, az északi szél istene. Thrákiában lakott, s onnan látogatott el Görögországba. A legerősebb volt a szelek között. Feleségét Óreithüiát annak rendje módja szerint akarta megkérni apjától, de kérése nem talált meghallgatásra. Ekkor…..
Az istenek leírása egy előző bejegyzésben van.Giye - ODIN Nathan Rosario - Odin SirGrunt - Odin Annabel Lee - Freya, Queen of the Gods InertiaK - Frigg SalamunicArt - Thor  SatanicFreedom - Odin's Last Words to Baldr    ..
Fantasy Art * A Nemeai oroszlán 2009.04.09 09:39:00
A Nemeai oroszlán egy Nemeában élő gonosz szörnyeteg a görög mitológiában. Az oroszlánt Tüphón és Ekhidna gyermekének tartják, de más elbeszélések szerint a holdról hullott alá, Zeusz és Szeléné ivadékaként. Harmadik lehetséges eredeteként a Khiméra szülöttének…..
Fantasy Art * Skandináv Istenek 2009.04.08 21:54:00
A skandináv mitológiában az isteneknek két fő „klánja” van: Ász-istenek és Ván-istenek. Asgardot először az Ász-istenek népesítették be, a Ván-istenek csak később jelentek meg, s ekkor kitört az istenek első háborúja, amely békekötéssel és túszcserével…..
Fantasy Art * Ladón 2009.04.08 19:41:00
Ladón a görög mitológia egyik szörnye. Ekhidna gyermekeként látta meg a napvilágot. Zeusz megkímélte, így ő őrízte az aranyalmafát a Heszperiszek kertjében. A Heszperiszek kertje Héra gyümölcsöskertje, ahol az egyik fán az örök ifjúság és halhatatlanság aranyalmái…..
Fantasy Art * Hawaii mitológia 2009.03.31 10:58:00
A leghatalmasabb istenség Ku-waha-ilo, az Emberevő, a felesége Haumea a Földanya, akit leggyakrabban szakadék képében tiszteltek, máskor azonban emberszerűnek vélték. Erre mutat az is, hogy gyermekei különböző testrészeiből születtek. Első lánya Na-maka-o-ka-hai a melléből,…..
Fantasy Art * Ifrit 2009.03.30 17:28:00
Ifrit, avagy efreet, ifreet, afrit, afreet (Arabul: ʻIfrīt: عفريت) az arab mitológia része. A dzsinnekhez hasonló szellemek, akik a tűz elemi síkjáról származnak. Erejükről és ravaszságukról híresek. Hatalmas, szárnyas tűzlények, akik a föld alatt élnek, és gyakran…..
A görög istenek gyűjteményét készítem abc rendben. Ez az első poszt, a és á kezdőbetűs nevek a tovább gomb után és képek. Aidósz: A szemérmetes becsületérzést megszemélyesítő istennő, akit Zeusz azért küldött Hermész által a földre, hogy rendet teremtsen az emberek…..
Fantasy Art * Inka istenek 2009.03.12 10:09:00
Az inkák a Nap gyermekeinek gondolták magukat és a természet isteneit imádták. Az ókori görögökhöz hasonlóan ők is úgy tartották, hogy az istenek képesek segíteni, vagy büntetni őket. 19 inka isten Apocatequil-től Viracocha-ig és képek a tovább gomb után. Apocatequil - a…..
Imperial Fists Commander Lord of Wolf Guard Tau Commander A Tau Commander B Warlord of Fenris ..
Fantasy Art * A Tauk 2009.03.09 16:23:00
A Tauk a Warhammer világban élő faj. A Tejút keleti szélén, egy kicsi, de sűrűn benépesített részen élnek, melynek átmérője nagyjából 300 fényév. A tauk nagyon gyorsan fejlődtek a Birodalommal való első találkozásuk óta, kevesebb mint 6000 év alatt jutva el a gyűjtögető…..
Elit katonák, akiket természetes képességeik alapján választottak ki és felsőbbrendűségüket tovább mélyítették hosszas kiképzés, mentális felkészítés és genetikai modifikáció segítségével. Elkötelezettségük és rendíthetetlenségük felsőbbrendűségükből és…..
Anubis Egyptian god of the dead Egyptian God Egyptian God of FireEgyptian God of the Dead Anubis in colorRealm Gods Garrett..
Mivel sok keresőkifejezés érkezett sárkányos háttérképekre, ezért úgy gondoltam, hogy akár csinálhatok is egy ilyen posztot. Ha bármilyen hasonló kívánságotok van jelezzétek nyugodtan kommentben.   ..