Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hámozott lufi (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MEGVAN SÁRVÁR! Köszönjük srácok!Úgy tűnik, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét.Pásztó (Nógrád 2. EVK): 735Dunaújváros (Fejér 3. EVK): 670 környékeBicske (Fejér 7. EVK): 640Orosháza (Békés 6. EVK): 723Székesfehérvár (Fejér 1. EVK): megvan, rágyűjtésSárvár (Vas 4.…..
hámozott lufi (törölt) 2010.03.18 22:09:01
@xta: Nekem sem megy a barátokkal nagyon a politika. Én sem erőltetem, de ők se. Beláttuk, hogy hülyeség is barátok közt. Azért néha persze szóba kerül, de most hogy 5hétig nyomtam az LMP kampányt, valahogy mindenki evvel talált meg. miért csinálod, mi a programjuk, mi a mi a... Én meg rájöttem, hogy jobban örülök neki, ha a barátaimmal be tudok rugni, el tudok dumálgatni és nem az ilyenekről beszélgetünk. Ne érts félre, nagyon szívesen elmondom, hogy én miért vagyok benne és szerintem miről szól ez az egész, de ezek után mindig elindul, hogy "de hát ez nem is igaz, meg ez a baj velük, meg amaz..." és nekem semmi kedvem egyfolytában védeni, meg meggyőzni embereket. igazából ez a baj, hogy mindenkinek berögzült és mélyen gyökeredző politikai érzései vannak és nem lehet már csak úgy elbeszélgetni a dolgokról. Épp ezért én úgy vagyok vele, hogy akit érdekel az úgy is utána néz, úgy is el fog jutni a saját válaszaihoz, ahogy én is eljutottam és a barátaimmal inkább beszélünk a semmiről, meg a múltról, meg a hülyeségről, az életről, a lányokról, a srácokról, egymásról és mindenről ami jön. A politikát meg megtartom magamnak, az LMP-nek és azoknak akik érdeklődnek. Na, már nem tudok fogalmazni, de azért remélem még érthető volt.
hámozott lufi (törölt) 2010.03.18 22:35:55
@xta: sajnálom, ez tényleg szar helyzet. nálam azért idáig nem ment el a dolog, azaz senki nem torkolt le, hogy mit csinálok, egyszerűen csak elveszett szavazatnak, hülyeségnek, meg viccnek tartják a dolgot. meg persze magyarázzák, hogy mit kéne és mit kell csinálni, de ezeket mindig kedvesen elhárítom, meg elcsapom egy poénnal és onnantól már lehet másról másképp. meg odáig sosem mennének, hogy az valóban befolyásolja a barátságunkat, szóval sosem éreztem hogy homokba dugnám a fejem, egyszerűen volt egy téma, amiben nem értünk egyet. és hány ilyen van. :)) a te helyzetedben meg szerintem az a kulcs kérdés, hogy a barátod/barátaid melléd állnának-e, ha a jobbikosok mondjuk valamiért neki mennének-e a férjednek. szerintem ha erre igennel tudsz válaszolni, akkor nincs nagy baj. :))
hámozott lufi (törölt) 2010.03.18 22:51:05
@xta: :) Örülök, ha jobban vagy. Én azt tapasztaltam az életben, hogy sokszor sok mindent mond ki az ember, de ha tettekre kerül a sor, akkor nagyon más a helyzet. akkor általában rádöbben, hogy mi a fontos és mi nem. :)) neked is jó éjt!

@Nyár: nem tudom pontosan, de azt hiszem az van, hogy a területi listák leadásának határideje márc. 22-e, épp ezért nem ez volt a prioritás, hanem a cetlik gyűjtése. Nem hivatalos, de biztos forrásból úgy értesültem, hogy minden területi lista meg lett az este és holnap már csak biztonsági tartalékot gyűjtenek és leadnak. Hivatalos eredmények jövő héten a választás.hu-n. :)) Ja és a cetlid ügyében hívd a központot vagy ha tudsz menj a Bajcsyra a reggeli órákban, mert ott biztos lesz még valaki.
Hellóbelló!Tegnap sikeresen beköltöztem, mutatnám a képeket!http://picasaweb.google.com/lizakbea/20081115#Pakolás, hálószobaszerelés, meganagy hűtő, mexikói vacsi ( a tortilla 1 dollár volt, vettem hozzá rancséró sajtot, meg mexikói epret is, zsír ugye?), hodály gardróbszoba,…..
Kiokumlaltam a picasawebet, alant elhelyezem a linkeket.Ez latszik az ablakbol este, villamos, mokusok-http://picasaweb.google.com/lizakbea/20081109?authkey=ugXrvFUUM88#Gepjarmuvek (Dongi kedveert)-http://picasaweb.google.com/lizakbea/Kocsi?authkey=F2pf9vYpxRQ#A leendo lakokornyezet, apartimento…..
hámozott lufi (törölt) 2008.11.14 08:12:50
Srácok -lányok-kispajtások!

Kijöttem a kagylóból! Azaz nem vagyok már úgy beágyazódva mint a gyöngy. Persze gyöngy sem vagyok, de ezt hagyjuk máskorra-másoknak. A lényeg, hogy elkezdtem dolgozni egy hostelben (
www.hostelsclub.com/hostel-hu-8111.html), A Hostelben és abból kifolyólag, hogy 24órát kell egy olyan helyen töltenem, ahol internet is van, lassan kezdem utolérni a cyber életem. Megnézegettem a képeket a lakásról (undorító:), a mókusokról, a mászós képeket, mesibalázs eljegyzési képeit, ildi kalapjait, aztán végigolvastam a blogot (alma együttes!!!!váááááááááááá) és most meg itt vagyok.

legjobb mondatok:
mechita: Kitartást drága, lassan beépülsz, mint mazsola a sütibe! :-)))
ild: nem is kommentelted a kalapbulis képeimet...donnerwetter, megwuduzlak....
áyamáya: sleeping beauty!!!!!! Vááááááááááááááááááááááááá

na ennyi, mert pont most telik le a 24 órám. de jövök szombaton meg vasárnap is 12órázni...

Addig is sok szépet!