Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bezzeganya

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepődve tapasztaltam, mekkora vihart kavartam a Fejemre nő a gyerekem című cikk megírásával.Akik egy kicsit is körülnéztek az oldalon, láthatják, hogy nem egészen három hete kezdtem el írni a blogomat, többek között azzal a szándékkal, hogy megosszam gyermeknevelési…..
Ez az igazi fiúszopat, lányszív, és még tudományos alapokra is helyezte a szentem. A kép innen Életem legkellemetlenebb szakítása egy rövid kapcsolathoz fűződik, de így utólag már csak nevetni tudok a dolgon, remélem a másik fél -a lány- is csak mosolyog már rajta. Egy…..
bezzeganya 2009.02.12 08:09:25
@Hivatásos beszólóművész: Nem tudom, sokan elszoktak-e a blogtól. Pl. én régóta kitartóan olvasom (bár beírni nem szoktam). Azt én sem értem, miért kell a "szia, ittam kávét/nem ittam kávét" stílusú dolgokat beírni. Emiatt már majdnem teljesen leszoktam a hozzászólások olvasásáról!

A posztról csak annyit, hogy tényleg léteznek még ilyen tisztességes pasik?
 Hát a Sanyi elintézte. Hogy ki az a Sanyi. Azt az asszony nem tudja. Csak annyit tud, hogy az ismerősének az ismerőse. Sanyi felajánlotta nekik, meg a falu végén álló, villany és víz nélküli vályogházakban nyomorgó, sokgyerekes családoknak, hogy lakást intéz. Olyat, ahol…..
bezzeganya 2009.02.07 21:02:22
@FöldlakóEmber: "te meg én hiába dolgozunk, hiába fizetjük erőn felül a rengeteg adót, annak nagy része nekik és a gyermekeiknek megy"
Ha nem tetszik a társadalmi felelősségvállalás, akkor megpróbálhatod a másik oldalon: vállalj sok gyereket, és várd a segélyt a többiektől.
Egészen zseniális üzletpolitika az olyan, amikor a nemlétező szolgáltatást rutinból kiszámlázzák, esetünkben az ADSL-modem bekötését, amire bátran egyedül vállalkozott naiv Enternet-előfizető. Ezt azonban csak akkor tudta meg, amikor emiatt már egy hónapja nem ment az internet:…..
bezzeganya 2009.01.28 15:41:55
@a kertész tömlővel: naiv vagy, kedves kertész! A nagymamádtól, és Isten szólításától függetlenül a hűség/rabság idő végéig fizethetsz. Mi az, hogy méltányosság, csak a pénz beszél.

Tapasztalatból (T-Com, T-Online) beszélek ám én is!
Vastagbőr Napközis erőszak 2009.01.24 16:19:00
Öt, 10 év alatti fiú erőszakolt meg egy kislányt egy szegedi iskolában. Az eset a napközis foglalkozás közben történt.Basszus, amikor én voltam kisiskolás, soha nem történtek ilyen mókák a napközis foglalkozás alatt! Bár visszagondolva napközi sem volt a suli után, csak az…..
bezzeganya 2009.01.24 22:43:12
@csillagkutya7: van képed ilyeneket leírni és még felsőbbrendűnek képzeled magad???
Biztosan nagyon művelt lehetsz.
azbeszt Luxus 2009.01.13 10:49:00
Ki ne költötte volna el fejben az időszakosan fel-felmerülő milliárdos lottónyereményeket? Oh, igen, én is megtettem, voltam nagyvonalú, előrelátó, világhódító, de minden esetben kénytelen voltam megengedni magamnak egy kis luxust. Kocsi, lakás, utazás, minden, ami a mai ember…..
bezzeganya 2009.01.13 13:50:18
@Hivatásos beszólóművész: igaz, kell többre törekedni a fejlődés érdekében. De miért ne örüljek annak, ami van? Többször eszembe jutott már, milyen jó, hogy valaki feltalálta az elektromos habverőt (és villany is van!)
 Ki nem állhatom a festett szeretetet, a hamis érzelmeket; hányingerem van, ha bármikor is vígjátékok nagy, tömött rózsaszín zsákjával helyettesítik az ünnepet, mégis vannak olyan napok, amikor legalább ideiglenesen treuga Dei-t illene hirdetni, s erre az egyik legjobb alkalom…..
bezzeganya 2008.12.26 09:20:43
@lopici_gaspar: "pártszimpátia..."
óóó, ha indítok egy blogot, és abban jobban dícsérem a foltvarrókat, mint a horgolást készítőket, az már elítélendő, mert nem "pártsemleges" ?
És mi van, ha tényleg nem pártsemleges (a saját blogjában, ami nem kötelező olvasmány), akkor monnyon le ??