Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boldic12

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég írtunk először a LOT-ról a májusban indított közvetlen New York-járata miatt, erre tessék, már itt is a következő panasz, ahol nem a járatkésés a fő probléma, hanem - hát gyakorlatilag minden más.   Tisztelt Homár,  A nemrégiben (május környékén) a LOT légitársaság által indított…..
boldic12 2018.09.15 15:46:29
@Kenderice:
Ez rossz példa, mert a MÁV-nál az oda-vissza útra nem kapsz kedvezményt.
MÁV-ra átültetve a példa: Ha oda-vissza veszel jegyet akkor még kapod 200 ért, ha csak oda vennél akkor 150-ért, így az oda-vissza út 300 lenne. Cserébe mert olcsóbban kapod meg a jegyet csak akkor érvényes a visszaút, ha meg van az oda utad is. És, hogy miért? Mert olcsóbb a jegy és így azért lehet olcsóbb, mert lesz olyan aki nem utazik oda, így a MÁV azon spórol és ennek a spórolásnak az egy részét ossza vissza azoknak akik oda-vissza jegyet vesznek ezzel a feltétellel.
boldic12 2018.09.15 19:09:28
@Kenderice: De mivel itt azért olcsóbb, mert elfogadja ezt a dolgot, így igenis fontos szempont az árképzés. Ezt az árat pont azért tudják kínálni, mert vannak akik lemaradnak az oda útról és így a vissza jegyet eltudja adni másnak is. Ha ez nem lenne akkor ugyanúgy 300 lenne a retúr is. És hozzáteszem, hogy meg van arra is a lehetőség, hogy a példában ne 200 vegyünk oda-visszát, ha nekünk gond, hogy elúszhat, hanem megvehetjük külön-külön 300ért is és akkor nem veszik el a vissza.
Hét hosszú évnyi szünet után indult újra közvetlen repülőjárat Budapest és New York között a "lengyel Malévnak", a LOT-nak köszönhetően. Az Egekura blog ritka lelkesen számolt be az akkori pogácsatúráján tapasztaltakról. Sajnos júniusban Sanyi már nem volt ilyen elégedett, mert bár az emberekbe…..
Nem is az a meglepetés, hogy Keleti Andi lett a dzsungel királynője, hiszen ezt az elejétől sejteni lehetett, hanem az, hogy Szőke András Rippel Ferit megelőzve bentmaradt. Mondjuk a nézők nyilván nem a Vattatyúk rendezőjét látták Bandiban, hanem Szőke kapitányt, ezért nyomtak rá…..