Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péntek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egérgörgőre nem nagyon írnak játékot, ezért ritka kincs a Record Tripping, amit többen is beküldtetek. A játékban öt egyszerű feladatot kell megoldanunk három-három nehézségi szinten, mindegyik feladat valamilyen forgó pályaelem gyorsítására-lassítására épül – ezeket…..
Péntek 2010.02.05 10:57:14
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Amikor először megláttam az On The Edge-et, a Bloxorz jutott eszembe, de aztán hamar kiderült, hogy csak a grafika hasonló, a játékmenet egészen más. Ugyanis míg a Bloxorzban az volt a cél, hogy téglánkkal végiggördüljünk a pályákon, addig ebben a játékban egy kocka a…..
Szantaii fedőnevű munkakerülőnk ajánlotta a Fig. 8-at, és nagyon jól tette, mert az utóbbi idők egyik legszebb játéka. Főhősünk egy biciklista, aki Terézvárosba indulna, de eltéved, és Tervrajzvárosban találja magát. Innen kell kijutnia úgy, hogy elkerül minden fekete vonalat,…..
Magic Pen 2 – visszatérő KMK-olvasóknak ennyinek már elégnek kell lennie a kattintáshoz, hiszen az első rész nagy siker volt a blogon. A többiek kedvéért elmondom, hogy olyan logikai játékról van szó, ahol a játékosnak kell megrajzolnia egyes pályaelemeket, hogy a célba…..