Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Warrior

242 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félig meddig kipihenve a hétvége fáradalmait, úgy döntöttem kihasználom a kivételes szabadnapomat, amikor ráérek, és megírom a partyreoportomat a 10 éves Third Movement partysorozat első felvonásáról. Megmondom frankón, hogy kicsit gondban vagyok, hogy hol is kezdjem, mert annyi…..
ŤĦΣ ШΛŘŖłΩЯ HARD Spring 2011.02.08 13:51:49
Habár már közel négy hónapja nem volt új post az oldalon, most azt hiszem, hogy itt az ideje, hogy megtörjem ezt a csendet, mert van bőven miről írnom. Úgyhogy bele is vágnék rögtön a dolgok közepébe!Jelenleg ugyan még csak februárt írunk, de azt kell hogy mondjam, hogy bulik…..
Egy fárasztó és hosszú éjszakán vagyunk túl, sokan még lehet, hogy fel sem keltek, de akik ébren vannak azoknak is kell majd egy pár nap hogy kipihenjék a tegnap fáradalmait. Nagyon örülök, hogy ilyen jól sült el ez az egész halloween-i szösszenet, jó volt látni, hogy…..
Ezt a bejegyzést azoknak szánom, akik nem tudják, hogyan kell pontosan eljutni a helyszínre.Csináltam egy kis térképet a helyszínről, illetve pár képet is mellékelek segítség gyanánt...Ahogyan a fenti képen látszik a 23-as busz, valamint a Ráckevei HÉV megállója kb 50 méterre…..
Október utolsó éjjelén, Halloween előestjén összegyűlnek a Hardcore éjjeli szörnyetegei, hogy megszállják a lemezjátszókat a Gyár - Music Factoryban, egy hihetetlenül hátborzongató halloween-i hardcore hepajra. Az első infomációkkal ellentétben nem csupán a kisterem…..
The Warrior 2010.10.13 20:13:42
Itt is vannak az általam készített tegnapi képek, ti pedig szépen küldjétek el nekem a tieiteket! :)Két helyre is feltöltöttem, plusz a képtáramba is, úgyhogy lehet választani is...Link 1: http://www.megaupload.com/?d=B14E7QMULink 2:…..
Aki ismer, az tudja, hogy nem nagyon (mondhatni egyáltalán nem) szoktam TV-t nézni és még a Barátok Közt részeit is torrentről szedem (mivel hosszabb a két rész közti reklám, mint maga a két rész összesen...), azonban gondoltam egyszer élünk és bekapcsoltam a TV-t. Átkapcsoltam…..
Mivel a múlt héten relatív sokminden történt és mivel sokan keresték már rajtam a képeket/videókat/setteket, ezért létrehoztam ezt a bejegyzést, ahol mindent megtalálhattok! 2010-08-25 DNC csapattalálkozó nálam Képek megtekintése Képek letöltése   2010-08-26…..
ŤĦΣ ШΛŘŖłΩЯ Gabba-Velence 2010.08.20 22:37:51
Majd talán írok egy hosszabb beszámolót, de egyenlőre még pihenem ki a fáradalmakat, úgyhogy ezt most csak így hirtelenjében írom...Sajnos hamar elrepült ez az egy hét, de azért remélem mindenki jól érezte magát aki eljött. Örülök, hogy az első három napban majdnem teltházas…..
ŤĦΣ ШΛŘŖłΩЯ Gokartozás 2010.08.08 23:43:00
Ahogy ígértem srácok, innen tölthetitek a mai képeket:http://www44.zippyshare.com/v/39458114/file.html..
MILYEN NAP VAN MA?http://milyennapvanma.hu/..
TRAILER: AFTERMOVIE: Köszönet érte Váradi Sanyinak!..
Tervezem egy hosszabb bejegyzés megírását az event-tel kapcsolatban, azonban erre most nincs időm, viszont többen keresték rajtam a képeket, úgyhogy közkívánságra összegyűjtöttem egy csokorba a linkeket, ahonnan beszerezhetitek az anyagokat! Amíg töltögettek és nézegetitek a…..
2010-07-30 Extreme BeatsKissé megkésve ugyan (már szinte megszokhattátok :D), de szeretnék egy rövid bejegyzés erejéig szót ejteni a múlt péntek esti TeKnoradio.nl adásáról, mely nem volt túlhírdetve, de akik érintettek, azok értesülhettek a műsorról többek között a Facebook…..
2010-07-10 Hellrave: Gold Edition Ennek a partybeszámolónak különösen nagy kedvvel látok hozzá, ugyanis több szempontból is nagy jelentőségű volt számomra...Nagy előkészület és várakozás előzte meg ezt a bulit, durván április-május óta vártam már július 10-e közeledtét.…..
2010-06-05 Armageddon XVI 1 hónap telt, szóval mondhatni kissé megkésve, de végül itt vagyok a beszámolóval... Ez sem egy tipikus rápihenünk, rákészülünk, jól megszervezzük buli volt, viszont ezek ellenére (vagy pont ennek köszönhetően) iszonyat jóra sikerült. Gondolom a…..
2010-06-04 Hardcore @ Red Hell Na a két osztrák partyreport után nézzünk akkor most egy magyar buli elemzést is :)Jó páran már bőven a kezdés előtt (8 óra körül) ott voltunk a helyszínen, mivel még fel kellett építeni a helyszínt, beállítani a felszereléseket, stb. Minden…..
2010-05-01 Madness @ ViennaNa ez sem egy tipikusan előre megtervezett, jól rákészült buli volt, ahogyan az Armageddon sem, viszont akárcsak az előző osztrák buli, ez is fantasztikusra sikerült...Május elseje egy tipikus szombati napnak indult, éppen lent sörözgettem a rokonokkal, akik…..
2010-03-13 Armageddon XIIITisztán emlékszem arra a pillanatra, amikor március 12-én Csabikával éppen felénk tartottunk, hogy zenélgessünk egy jót, amikor egyszercsak megcsörrent a telefonom és látom, hogy Sheft barátom hív. Felveszem, mondom neki, hogy lökjed. Erre ő nem kertelve…..
Már jó ideje úgy voltam, hogy nem nagyon fogok új bejegyzést közétenni, azonban szűk két hónap múlva egy igen ütős hardcore buli van kilátásban és úgy gondoltam, hogy terjesztem akkor ezúton is az igét. Részletekért kattints a továbbra! Na nézzük miről is van szó…..
Outblast & Angerfist - The Voice Of Mayhem..
Már közel fél éve nem frissítettem a blogom, de mivel jövő héten esedékes a 15 éves Masters Of Hardcore party, amin mellékesen ott leszek, gondoltam mindenképpen megérdemel egy bejegyzést ez a nem mindennapi esemény, főleg most, hogy már a himnuszból is nyilvánosságra került egy…..
Sokan kerestétek már rajtam a szerdai képeket, elnézést a késésért, de csak most volt időm foglalkozni velük. Ha minden jól megy, akkor hamarosan a tegnapi képeket is felteszem.Mindenesetre köszi csajok a meghívást, jó volt újra találkozni meg mulatni egyet :) Csabi neked meg…..
Majd fogok egy bővebb partybeszámolót is írni, azonban most még nem futja az erőmből, úgyhogy ezt a postot csak azért hoztam létre, hogy egy helyen legyenek összegyűjtve a készített képek. Akinek van még pluszban, az kérem adjon linket és természetesen kiteszem! Igyekszem…..
Már egy ideje nem született bejegyzés az oldalon, de tegnap egy olyan videóra bukkantam Zsán jóvoltából, ami valami eszméletlen jó! THX Zsán és persze köszönet a készítőknek, tegnap 20 percen keresztül ment a háttérben, mire észbekaptam, hogy mióta hallgatom, kegyetlen :DEl nem…..