Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pink

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sapa Fehérvár AV 19-ben kezdheti a szezont Vas János, tudtuk meg a Nemzeti Sport híréből. Az NHL-draftolt hokis az előző szezont a Brynasban töltötte, inkább kevesebb, mint több sikerrel harcolt a svéd Elitserienben. Az elmúlt hetekben többször részt vett a fehérváriak, illetve…..
Rossz napot zárt szerdán a magyar hoki a szlovákkal szemben. Csapataink két súlyos vereséget szenvedtek. A Vasas Bp. Stars a Dukla Michalovcét fogadta, amely csapat előző este döntetlenezett a Miskolccal. Az UTE pedig megkezdte szereplését az iglói négyes tornán. 1-5 és 2-12 lett a…..
Hétfőn eldőlt: az előző EBEL-idényben rendkívül ponterős Nathan Martz nem az Alba Volán 19-ben folytatja pályafutását. A 28 éves kanadai center az olasz Alleghe ajánlatát fogadta el. Több tavalyi Mol Liga-játékos a szlovák Extraligába vágyik.Az Alba Volán a múlt héten…..
Pindák László, a Ferencvárosi Torna Club vezetőedzője és a BVSC amatőr csapata is azt kezdeményezte, Ocskay Gábor halála után többé egyetlen magyar csapatban se szerepelhessen játékos 19-es mezszámmal. Az FTC az Ocskay-kupát is létrehozná. "Megdöbbentett minket Ocskay…..
Pink 2009.03.27 18:50:44
Csak repülök.
Mintha forgószél kapna fel, és rohanna, vágtatna velem megállíthatatlanul. Behunyom a szemem, de így is látlak benneteket, szólnék, kiabálnék felétek, hogy hahó fiúk, itt vagyok az ég szerelmére, ne sírjatok, de ti már nem hallotok, csak hallgattok némán, szipogva, egymás kezét fogva.
Nem itt kellene lennünk tudom.
Jó, jó itt vannak a mezeim, a címeres mezem, s persze a Volán meze, és itt van az egész csapat, látom a nagyon sok szurkolót, de tudjátok, most ne játszunk, ne legyen meccs.
Sajnálom, hogy így alakult, hogy így, és itt kell együtt lennünk, miközben a lelkész arról beszél, hogyJákob mindig győzni akart. De hiszen én is mindig győzni akartam!
Halljátok, fiúk!
Nektek ezt tudnotok kell, hiszen ott kűzdöttünk és izzadtunk együtt. Jóban, rosszban. Micsoda banális szavak. Amikor annyi mindent, mondanék nektek, annyi mindent mesélnék még titkaimról, de hisz úgyis tudjátok, mert mi mindent megbeszéltünk. Mert ez a csapat, a mi csapatunk a világ legcsodálatosabb együttese volt. Napokig, órákig tudnék mesélni erről.
Jó közöttetek lenni.
De fogytán az idő, érzem. Ez a forgószél vagy mi egyre messzebb repít. A lelkész mintha rólam beszélne, ám mit is mondhat egy 34 éves életerős férfiról? A Himnuszt még hallom. Ahogy megszólal, és betölti a temetőt.
Hányszor halottam ezt közöttetek állva, kicsit izgulva, címeres mezben feszítve.
Már nem látlak benneteket, halk, fájdalmas muzsika kísér az utamon.
Csak repülök.
A menyország kapuja már nyitva áll.


Nyugodj békében Ocskay Gábor #19!!!!
Pink 2009.03.27 21:50:23
"Becze Zoltán nagy napját láttuk" - ez volt Énekes Lajos első mondata az 5-4-es Alba Volán-Klagenfurt mérkőzés után. Aztán így folytatta: "Tíz perc alatt öt lövésből kaptunk három gólt. A fiatal sorunk védekezésben gyengélkedett az elején. Ezután…..
Pink 2008.12.01 12:51:59
"Az a katasztrófa, hogy nem is az a 34 másodperc volt az igazi katasztrófa. Hanem az, hogy az első sorunk az első és a második harmadban is az első cserében kapott gólt. Márpedig ha tőlük nem várhatjuk a fegyelmezett, határozott, koncentrált játékot, akkor kitől?"…..
Pink 2008.11.30 13:55:06
A Mol Liga-éllovas a táblázat alsóbb régióiban szereplő csapattól szenvedte el második sima vereségét is, a Progym után az Alba Volán farmja kapta el a végső győzelemre törő székelyeket, ráadásul 0-1 után lett 4-1. További eredmények katt után. A játéknap egyik…..
"Hihetetlen ez az egész. Itt ülünk az öltözőben, megvertük a litvánokat, most megyünk kilencre vacsorázni, aztán hazafutunk, éjfél lesz. Reggel fél kilenckor edzünk egyet, és utazunk Innsbruckba." Palkovics Krisztián a fejét csóválva, de azért mosolyogva vázolta a…..