Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hitványzine

11 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Goodbye, Peter Parker! 2012.12.27 14:05:49
Ha még nem olvastad volna az Amazing Spider-Man egyelőre utolsó, 700. számát, és szeretnél meglepődni rajta, ÉS még nem futottál bele a tegnap óta a neten keringő milliónyi spoileres hírbe, twitter/FB/fórum/Blogbejegyzésbe, akkor most peched van, mert itt bizony lelőjük a poént:…..
Szóval azt hiszitek, hogy mi ilyen kis pozi arcú srácok vagyunk, akik mindenben csak a jót látják, illetve virágokat szedünk, hogy azokból csokrokat és fejdíszeket kötve táncoljunk egy kör közepén, liberális elvű dalokat énekelgetve, ugye? Hát lófaszt hapsikáim! Kimutatjuk…..
SALAK Nem nagyon szoktam lányokat megnézni az utcán. Ott ahol felnőttem, kettő dolog mindenképp kellett ahhoz, hogy látszólag egy igazi über macsónak tűnjön egy ember. Sőt, hogy igazán férfinak tekintsenek különböző kultúrtársaságokban! Az egyik ilyen, hogy mindenképp…..
Nagyon sok okos ismerősöm prédikált már arról nekem, hogy egy dalban, egy írásban, vagy bármilyen más alkotásban az üzenet, a tartalom a fontos, nem a forma. Még eszesebb barátaim viszont arra esküsznek, hogy inkább olvasnak el egy tök közhelyes könyvet vagy hallgatnak meg egy…..
hitványzine 2009.12.31 16:03:53
 Spark - s/tFura dolog olyan lemezről kritikát vagy inkább beszámolót írni, amit - akit érdekelni fog talán maga a kritika - már régen meghallgatta, és véleményt formált róla. Aki meg nem tette még, azt úgysem szeretném meggyőzni semmiről. Úgyhogy legyen ez a rövid…..
Vannak azok a koncertek, amikről utálok beszámolót írni. Ez is ilyen volt. Nem azért, mert olyan fergeteges és durva lett volna, hogy "aki nem volt ott, az úgyse értheti", hanem mert nekem személyesen többet jelentett/jelent mint egy "koncert", és ezt írásban…..
Rég voltam már jó koncerten! Mondjuk egy percig sem vaciláltam, hogy a Ciprusba vagy a Dürerbe menjek-e, hehe, ti buzik. Szóval már myspacen persze korábban lecsekkoltam a Third Memory-t, és bár nem magoltam be a szövegeiket, meg nem szereztem be a szürke pólójukat, amin sokszor ilyen…..
Felakarsz vágni a haverok előtt? Szóld le az összes magyar kezdeményezést! „Én nem megyek FreeFestre, már az első óta csak egyre rosszabb!” vagy „One and the same? Hagyjad már! Esetleg One and the SHAME!”. Persze ezeket cifrázhatja a kedves olvasó, nem nehéz,…..
Kids like us records Szilveszterkor 2009.01.06 22:54:00
Számomra a 2008-as év legjobb koncertélménye lehetett volna sokkal jobb is, de ami késik nem múlik. Mert ha a hír igaz, a Loser Life zenekar 2009 nyarán még visszatér a második EU turnéjuk keretében. Addig is egy rövid és szar beszámoló a Freefestes bulijukról, ami nekem akkora…..
KiégésSzeretek úgy belekezdeni dolgokba, hogy mindent beleadok, amim csak van. Tényleg, úgy ahogy van, még ha egy kis pöcsségről is van szó, vagy ha a feladat az, hogy fejjel menjek a falnak, hát hajrá. Aztán utólag ráérek gondolkodni, hogy mennyire is voltam hülye, hogy ilyen…..
hitványzine 2008.12.24 17:03:38
A Szentesről Mezőtúrra tartó buszon az új DING-al a fülembe volt egy kis időm elgondolkozni, és ahogy onnan a leghátsó ülésből néztem a többieket hogyan alszanak, beszélgetnek, az járt a fejemben, hogy nem is lehetne ennél szarabb. Mert ki az a sad bastard, aki abban leli…..
Kids like us records Öt perc nyál 2008.12.15 11:08:00
 VégszóÚgy érzem, hogy ezt csak magamnak fogom leírni, de akkor meg milyen hülye skizo dolog saját magammal megbeszélni, hogy magamnak írom. Na mindegy, így is elég nehéz belekezdenem, mert közben folyamatosan azon jár az agyam, hogy teljesen elhülyültem. Ennek a…..
hitványzine 2008.12.15 13:58:34
Épp azon morfondíroztam a buszon ülve, Lawrence Arms-t hallgatva, hogy mennyire jó dolog, hogy új életet kezdtem, amikor eszembe jutott, hogy ez a zene olyan, mintha Isten írta volna, mert valahogy pont nekem szólt az a két sor a szövegben, meg a dallam is pont passzolt, you know wha' I'm…..
Sziasztok!Tegnap voltam koncerten. Jó volt. Persze most hazudok, na nem azért, mert a koncert olyan hűdeszar lett volna (mert amúgy az volt), hanem mert tényleg nem a szó klasszikus értelmében volt jó. Ugyanis rosszul megszervezett, pocsék, fos egy koncert volt ez, sőt, az egyik…..
Figyelem: Ez nem a SaturdayNight Holocaust, de simán van olyan szar! Jelen írásnak csak annyira van köze a színtérhez, meg a punk zenéhez, mint nekem, így végigolvasását csak azoknak ajánlom, akiknek minimum annyira tartalmatlan az élete, de legalább a szombat estéje - mint nekem.…..
KneejerkAki olvasott egy számot is a Hitvány fanzinból (önreklám sose árt), az már elvileg így vagy úgy találkozott a Kneejerkkel, mert mindhárom számban el-el hullajtottam némi infót róluk, szóval a fasz se fog most róluk nektek száraz infókt közölni. Viszont joggal merül fel…..
 Az alábbi önmagammal készült interjú ízelítő a készülő 4. Hitvány fanzinból. Szevasz Márk! Először is mutatkozz be. -Szevasz Márk, Márk vagyok, februárig még 18 éves budapesti fiatal, szeretem, ha egy zenekar zenéjében érződik, hogy a tagok szeretik a Minor Threatet,…..