Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonda_laci

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
gonda_laci 2009.11.17 11:58:19
Adalék a zsoldosok hangulatából:
Pár hete igazoltattak Szentendrén. Meg kellett volna büntessenek... Nézegeti a személyim, közben mondogatja: "Gonda,Gonda,... ismerős a neve." Mondom neki: "Kossuth tér...". "Ja én meg készenlétis vagyok!!!" Máris a kollégájához fordul, aki nézegeti a kocsim hátulról, h. elujságolja kit állítottak meg. Na mondom magamban, most aztán ... Kiderül,h.ugynabban a III.csapatban vannak, ahol Vágó László szolgált. Erre bekönyökől az ablakon és jelzi,h. V.L.-t nyugdíjazták, majd egy szüli napi bulijukon megjelent Vágó, akivel közölték,h.nem kivánatos személy! Amit az nagyon zokon vett. Erre mondtam neki,h. nem a megalázottak és megvertek dolga, nem az én dolgom,h.a rendőrség visszaszerezze a becsületét, hanem a "Tiétek!". ... Elengedtek.

Egyelőre csak innen jelzem,h.nem vagyunk sokan, de szívósan és kitartóan végezzük a dolgunkat. A Közhartalom Jogsértettei Egyesület tagjaiként is addig üldözzük, amig a NÉPHARAG el nem éri a gazembereket! Nem állatok ezek, hanem szadista gazemberek, akiknek az orgazmusuk is ebből beteg lekükből fakad. Ez a Vágó még erőszakot is követett el egy nő ellen, amiről most nem szeretnék írni, mert nagyon nehéz lesz a boizonyítás. De nyomon vagyunk.
Tinesz Mihályra valló rendőreink is vannak, de még nem vállalják, csak ha ... Ez a Tinesz egy kopasz, vastag, rasszista, magyar gyűlölő cigányokra jellemző vastag arany "hajóláncot" visel a nyakában. Fényképünmk is van.
Mindent a maga idejében.
Mellesleg 6 bíró is van, akiknek felelni kell majd a hazug, meghamisított tények alalpján hozott itéletük miatt: Dr.P.Á., Dr.K.Gy. a két tanácsvezető bíró név rövidítése. Egyértelmű bizonyítékok ellenére, hoztak nem IGAZSÁGSZOLGÁLTATÓ itéletet. A jegyzőkönyvbe az utbbi nem azt írta be, amit diktafonba diktált, hanem egy teljesen idétlen mondatokat hordott össze a nevemben. Majd a következő tárgyaláson semmibe vette a helyesbítési kérelmem... Folyt.köv.
Az a szerncsájük,h.magánéletem egyik legnehezebb éveit élem és nem tudok mindent leírni, teljes erővbel végig vinni.
Bodóky Tamás cikkét a kuruc.info is átvette, de semmi jelzést nem tett arról,h. "zsindex"-es cikket vett át, módósítva a címet! Ez nem tisztességes. B.Tamás engem megkérdezett,h.leírehatja a nevem a cikk végén. Természetesen, hiszen videóba mondtam már az általam megismert tényeket. Remélem beperelnek a gyáva, szar, gazember rebisz-zsoldosok. A sötétben bújkálva esetleg majd jól elvernek, mint Papp Lajost pár éve, mert leleplezte a zsívbillentyűk magas felárú beszezését és megakadályozta. Kb.tíz fogát verték ki... És mit tettek a "rasszista héber rend, éber őrei"? Mint itt, a 2006 őszi állami terror (nem sajnálatos események!!!, amit használtak évtizedekig '56-al kapcs.) ellen indított perekben: "Ismeretlen tettes...."
Mit kell tenni?
Minden vadászfegyverest sorba kell állítani. Kb. 10-12-n voltak. Ezek közűl Tinesz több lövésére van 3 tanúm, de még nem vállalják. Nem ússzák meg, tanuskodnijuk kell. Na most, ha sorba állnak, akkor mi a teendő? Hiszen ők a felelősek. Mellé kell a második sorba állítani a parancsnokokat, akiknek mindenről pontosan tudniuk kellett. Ezután oda kerülnek Draskovicstól-Szilvásiig, Gergényitől-Benéig, Gyurcsány(i)tól-Apró klánig a többi bolsevikvörös fasiszta politikusok is. Ezek a bűnösök, mert e tények, a tettek számítanak. Azok meg tagadhatatlanok. Részletekkel nem foglakozunk. Nem mind bűnös a tettekben, de bűnsegéd, felbújtó, bűnrészes, hazaáruló, hazakiárusító, népnyúzó és tettes MIND egytől egyig. Na már most ha nem mondják el maguktól ki miben bűnös akkor kisorosoljuk. Mindegyik eset pár éves letöltendő börtönnel jár és mindegyik büntetett előéletüvé válik. A "NÉPAKARAT 2006" napja eljön. Megbeszéljük a magyar demokrácia köztéri lelkén, a Kossuth téren,h.ki hány évet kapjon. Jövő tavasszal március 21-ére készüljetek. HA VAN RÁ IGÉNYETEK. Ha nincs, isten veletek magyarok, elpusztultok és a rasszista szlovák-román-szerb-ukrán-cigány-zsidó-német már alig várja,hogy "... a sír, hol népek süllyednek el ..." megnyíljon a "magyaroknak", hogy szemükben nem gyász-, hanem örömkönnyekkel foglalhassák el a maradék egyharmadnyi, csonka, kivérzett, gazdaságilag gyarmatosított Magyarországot. Addig is szép lassan betelepülnek, kiszülnek, minket a Kárpát medencéből. Ha! Ha haggyuk!
Sem márc.21, sem 1956.okt.25, sem Károlyi, sem Nagy Imre, sem az összes vörös bolsi emlékmű ninc sheylére rakva. A volt komcsik mind a mai napig komcsikat komcsik által megőlt emllékműveket koszorúznak! Nem a magyar szabadságért meghalt hősökét: Károlyiét, Lukács Györgyét, Nagy Imre és társaiét (301), Dózsa György úti "Csizmatéri" "Sztálin=acélos" vasbítóerdőt szimbolizáló, az '56-s szabadságharc megtorlására emlékezteteő, 1 milliárdért a honvédség ZRT-i által mutyiban épített emlékműveket. Jellemző a magyar nép megalkuvó gyávaságára, degeneráltságára, hogy Nagy Imre emlékműve a 1918-19-es Vértanúk terére épült, három magánember jóvoltából. Dremján, Sarlós és egy szintén külföldön élt üzletmeber. Közvetlen rálátással a Szovjet tömegygyilkos (lásd pl. Katyn, G.U.L.Á.G.), terrorállam, az '56-os szabadságharcunkat vérbe tipró fallikus emlékműre!!!
gonda_laci 2009.11.17 12:20:53
@gonda_laci: van egy pár elírás, de nincs türelmem elküldés előtt újra elolvasni. Aki akar kössön bele. Azzal is tudom melyik oldalon áll... Aki beleköt,az sosem foglakozik a tényekkel.

MÁS: Ismeri valaki pontosan az 1989.évi,XVII.törvény, 7.§.-át? Na így is átvertek mindannyiunkat az 1949.XX. ÁL-Alkotmánnyal (ponotosabban alaptörvény). Azért módosítottak, h. ne kelljen népszavatással elfogadtatni. Majd 1998.évi III.tv.-ből már egyszerűen kihagyták az országkiárúsítók, a hazárulók... De ezt tették a Liszaboni ÁL-v, inkább MUTYI-Alkotmánnyal is. ŐK MEGSZAVAZTÁK, mi pedig magasról le vagyunk sajnálva. A demokrácia szinjátékai európai szinpadon folynak. A népek összekeverésével a nemzetállamok szétzúzásával, a világuralomért folytatott versenyben, harcban számító kormányok, rasszista alalopon szerveződő népek akaratának megfelelően. Aljas és iszonyúan veszélyes "JÁTÉK" folyik velünk, nélkülünk.
gonda_laci 2009.11.18 02:08:09
Te kis szarházi, gyáva, álnéven írogató, gyülölködő PROLI. Miről fröcsögsz itt? Gyere oda legközelebb és mond a szemembe, ha valami nem tetszik, vagy kérdésed van.

Pogány Andrást, Gőbl Gyurit és legalább egy tucat társát a hamis, a rendőrség által kreált vádak alól fölmentették. Úgy hazudtak a rendőr tanúk - tisztelet a kevés kivételnek - mint a vízfolyás. A szemük sem rebbent... Amikor szembesíteni akartuk a videó felvételekkel a BRFK elleni perünkben a hamis tanukat, akkor a bíró megakadályozta. Sőt kérdéseket is megtiltott!!!

Mellesleg az APEH felesleges munkát nem végez! Nálam nincs mit keresnie! De ehhez neked semmi közöd. Ez már nem az a világ... Csak a proli irigység és gyülölködés beszél belőled.

Dr.Pataki Árpád az MSZP elleni perünkben, hármunknak megitélt fejenként 250.000,- Ft. kártérítést. A "HITLER+SAZTÁLIN=KATYN" feliratról írt hazugságuk miatt...

Vigyázz a gyűlölet ől, butit és nyomorba taszít! Én szóltam! A hazugságok pedig téged fognak gyötörni, nagy lelki nyomorodban, magányodban...

Legutóbb uaz. a bírónő, aki megbüntette Budaházy Gyuri, Szovjet terrorállam címerének végső lefeszítése miatt perében Gaudit, előtte kiküldött a teremből, mert vitáztam vele a magyar ügyészség és bíróság gyávaságára utalva. Nem büntetett meg, mert tudta, hogy igazam volt...? Mellesleg akkor tényleg meg kellett volna büntessen. Miért nem tette? Nem tudom.

Mellesleg egy igazi jogállamban betartják a törvényeket és nem Ál-Alkotmányokat sumákolnak, egyszerű, nevetséges mutyi törvénymódósítással. A diktatúra jogfolytonosságában született ez a hazakiárúsító és nemzetgazdaság tönkretevő Ál-Köztársaság.

Mellesleg Te ugatsz itt! No meg ha jogállam lenne, akkor lett volna igazságtételi törvény és és legutóbb Gyurcsány(i)t kellett volna az ügyészségnek választási csalás miatt eljárás alá vonni és felfüggeszetni a min.elnökségét.

Nem voltál Te egyetlen peren sem.

A Gyurcsány(i)-Veres elleni perünk ügyvédje elismeréssel illetett mind a tárgyalás alatt, mind utána. Többek között azért, amit idéztem a Corpus Jurisból... Majd amnikor elbeszélgettünk az utcán, négyszemközt. De Te néked magyarázzam?
Olyan gyurcsányi hazudozó vagy. Aki még áélmában is hazudott és el is ismerte: "... hazudtunk reggel, éjhjelk meg este." Dedikált blogkönyvem van kedvenc min.elnöködtől. Megérdemelted a volt miniszterelnöködet.

Csak nehogy megüssön a guta!

Egyszerűen gyáva vagy a szemembe nézni és akkor elmondani mindezt! Ilyen fajta embereknek csak egyszer szoktam válaszolni, pedig ezt sem érdemelnéd meg. Ja és mellesleg gazdag vagyok! Nagyon! A többibe meg pukkadj bele. Adééé! Pápá! Vedd be a gyógyszered, mig nem késő.
Ez az emberellenes rendszer kizárólag a pénz, a sivár materialista javak nyelvén ért, éppen ezért aki megszűnik céltudatosnak lenni, és demagóg módon az egyéni károk feletti kesergést helyezi előtérbe ahelyett, hogy a járulékos veszteség kategóriájába sorolná őket, az nem…..
Zsíroskenyérblog-bréking: kedden éjjel a képviselők egyik kedvenc pubjában, a Kitty O'Sheas-ben mulatoztunk az Európa-negyedben. Ajtó előtti cigizés közben egyszer csak ismerős árny tűnt fel a járdán: maga Kovács "Itt hagytad a gatyád, Laci!" László adóügyi uniós…..
gonda_laci 2008.11.13 15:03:44
"Tovább beszélgettünk a rend őreivel, akik meglepő módon egész normálisak voltak. Elítélték a 2006-os brutális tömegoszlatásokban résztvevő, arc nélküli rohamcsicskákat, ..." www.kuruc.info/r/1/30723/

"Minden ki nem mondott igazság méreggé válik"

2006.szept.18-21 és okt.23-án bolsevik-kommunista-fasisztoid jellegű katonai diktatúrákhoz "méltó" embervadászat és primitív, gyülölettel teli állami provkáció és bosszú folyt,h. a KISZes Gyurcsány(i), indirekten népírtó banda tovább folytathassák országkiárusító, -lepusztító, zsebüket milliárdokkal teletömő művüket. Lásd Zuschlag-Lados, Kulcsár, Tocsik, Princz, "Bankmentő", "Kormányzati-negyed", Strabag-pártfinanszírozó, löszbe-autópályaalagútat túró, mindent elkúró BRFK-uralmát. Bolsevik Rabló Fosztogató Kurmány! A BRFK-t védi a BRFK! Stílusos.

Egyébként a könyvért köszönet és elismerés, mert lelkiismeretesen és tisztességgel, tényszerűen írott, ezer szónál többet mondó fényképekkel illusztrált és sokat járul hozzá ahhoz, hogy megbüntessük és leleplezzük a tényleges tetteseket, parancsadóikat: Gyurcsány, Gergényi, ..., Vágó és társai. Diktárorok, teroristák, gazemberek. Szemkilövők, rendőrruhába öltözött, szadista, gyáva, hitvány gazemeberek.

Tamási Áron: "Aki embernek hitvány, az magyarnak alaklmatlan"

14 szemsérült van, ebből 4-nek az egyik szemét kilőtték. Ebből 2 ismert: Csorba Attila (kis Rókussal szemben, a Rákóczi ótun), Nagy László (a Zsinagóga előtt, rúd nélküli zászló tartása közben!). Egyiket sem "kődobálás" közben lőtték meg! Bírósági perek és videó felvételek igazolják, hogy az emberi méltóságukban megalázottak, megrugdosottak, megkínzottak, megvertek tucatjai ártatlanok: pl. Fábián Gábor, akinek megbilincselt kezének újját kitőrte V.László, és belérugott úgy, hogy két helyen lábszárcsont törése lett. A tettesek ismertek, de "társaik" törvénysértően hazudnak, bűnt pártolnak, bűnsegédként elhallgatják az igazságot. Rendőrségi törvényt sértenek. Fejétől bűzlik a hal!

Az a nép amely nem rakja helyére a történelmet, amely nem bünteti meg a gyilkosokat, nem tanul belőle, az arra itéltetik, hogy újra élje azt.