Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sonne.hu

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A káptalantóti piac langallósa tavaly új helyre, a Liliomkert piac hivatalos határain kívülre költözött, és a Kemencés és Kézműves Udvar részeként folytatja a sütést, a kínálat pedig mesés házi sütikkel is bővült. A hely gyakorlatilag egy három egységből álló komplexum – langallós, melegkonyha és…..
A blog kicsit hosszabbra nyúlt téli álmából nem mindennapi hírrel sikerült felébredni: költsünk 1500 milliárd Ft-ot arra, hogy a Balaton partján, 110 hektáron pufi fóliának álcázott vizes szórakoztató központot húzzunk fújjunk fel és 30 méter mélyre hotelt építsünk fúrjunk a tóba. Igen,…..
Zuzmócska főz Currys rántotta 2016.01.31 15:11:03
Hozzávalók: (3-4 főre) 1 fej vöröshagyma 10 tojás 1 konzerv (450 g) darabolt gomba fél üveg (~150 g) magozott, fekete olívabogyó tej curry kurkuma só bors  Elkészítés: Apróra felkockázzuk a hagymát, a gombáról és az olívabogyóról leöntjük a levet. Ez utóbbit fel is darabolhatjuk, ha…..
Helyi termelői PIACOK   Amint a jogalkotó a kistermelői státusszal - nagyon helyesen - gondoskodott arról, hogy Józsi bácsi is készíthessen kolbászt és lekvárt anélkül, hogy drága üzemet kellene építenie, úgy arról is gondoskodott, hogy ne a Lehel téri piac felügyelőjén…..
Esős napokon különösen a férfiak vannak bajban, mit is vegyenek fel hogy kényelmesen érezzék magukat, de ne ázzanak el, miközben lehetőleg a vízálló cipő is kellően jól mutasson. Összeállításunkban bemutatjuk, milyen remek megoldás a gumitalp, vagy akár egy egész…..
A padlizsánkrém az egyik olyan étel, ami rengeteg vitát szokott kiváltani, hogyan kell elkészíteni, mit kell beletenni, ez az eredeti, a fenét, az az eredeti, satöbbi. Azt gondolom, mindenkinek megvan a bevált módszere, szükségtelen ezen vitatkozni, de persze ezzel nem azt mondom, hogy…..
sonne.hu 2014.01.20 14:16:50
én erre esküszöm, talán még a fentinél is egyszerűbb recept: www.foodnetwork.com/recipes/ina-garten/roasted-eggplant-spread-recipe/index.html

még finnyás vendégek is megnyalták a 10 ujjukat. ja, és nincs benne majonéz, még egészségesebb! a paradicsomkrémet is ki szoktam hagyni, tiszta friss zöldség az egész! yummie.
Egyszerű városi legendának tartottam, amit mindenkinek látott már valakije. Olyan ez, mint egy tábortűz melletti rémmese:- ...és akkor a külső sávban beelőzött egy Transporter, ami húzott egy Sprintert, ami húzott egy trélert, amin volt egy Fiesta. És ilyenkor borzongunk, meg…..
sonne.hu 2013.09.12 14:46:00
@Dester: Iszonyatosan igazad van, én is ezt javasolom minden politikus kollégának, akivel csak szerencsém van összefutni. Mindössze 3 forinttal kellene olcsóbbnak lennie a vonatos megoldásnak, már mind áttérnének. Aki ezt berakja a választási programjába, arra savazok!
Születtünk Magyarországon és szeretjük Magyarországot. Illetve a magyar tájat és emlékeket, bármerre a Kárpát-medencében. Most szerzőink vallanak arról, mi az ő tökéletes helyük, helyszínük a magyar tájban. Röviden és – vigyázat! – érzelmesen. De hogyan…..
Miután 1991-ben elhunyt Freddie Mercury, az énekest elhamvasztották, de máig nem derült ki végül melyik temetőben helyezték örök nyugalomra. Most azonban a londoni Kensal Greenben feltűnt egy francia nyelvű emléktábla, amin a Farrokh Bulsara, Freddie Mercury eredeti neve szerepel.…..