Regisztráció Blogot indítok
Adatok
happy shopper

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtalálták London legrégebbi Tudor-kocsmáját posztom olyan nagy sikert aratott, hogy egyértelmű volt, meg kell ismerkednünk a Tudorok konyhájával is. Most jöjjenek a kekszek, pudingok, és a finom ale...   A Tudor-korban mindent sokkal édesebben ettek, cukrozták a hús- és…..
Subba Boldog szülinapot! 2012.10.29 14:17:50
Winona Ryder (41) ..
A kereskedelemhez minimum két szereplőre van szükség. Az egyszerűség kedvéért: Eladóra és Vevőre. Nem mellékesen persze az Áru is szükségeltetik.Az Eladó lehet: termelő, szolgáltató, gyártó ill. közvetítőAz Áru lehet: szolgáltatás (ha nem kézzelfogható) ill. termék,…..
Augusztus elején Sanyi önállósította magát. Lerázva kötelékeit, egyszerűen kisétált a faluvégi ház udvarából, majd a földek felé vette az irányt. A szabadság érzése vagy a kíváncsiság vitte? Ki tudja már? Tény, hogy 3 hónapig keresték. Jöttek hírek, hogy itt látták,…..
Hazai shopping Első lépés 2008.11.13 12:17:00
Kicsiny lépés az olvasónak, nagy a szerzőnek :)Úgy alakult, hogy ráérős szabadidőmben hasznossá kívánom tenni magam. Szóval blogolok és megméretem magam a tisztelt nagyérdemű olvasóközönség előtt. Szándékom szerint ez a blog a hazai kiskereskedelemmel - azon belül főként a…..